Teşekkürler ❤️
Sizce leopar desenli elbiseler gösteriş mi yoksa sadece modanın bir parçası mı?
Teşekkürler ❤️
Bana göre leopar desenli elbiseler yeri geldiğinde gerçekten çok şık olabiliyor ancak ben şahsen nadiren tercih ederim. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Yani hemcinslerimin leopar deseni giymeside ne bileyim Dilan Polat karşımda gibi bir şey. Milyonlar verseler kurt postundan başka bir şey giymem. Bir kefen bir kurt postu. Gösteriş sevmem. Ve leopar giyenler gösteriş yapmaya çalışan varlıklardır.
Leopar desenini zaten hiçbir konuda yakıştırmıyorum erkeğe! Ama kadında da sanki 80'lerin modası gibi geliyor bana. ne iç giyimde ne de dış! İtici geliyor bana
Leopar desenli bir eteğim var onun dışında başka da giymem. Modayı takip ettiğim yok, kendimi rahat hissettiğim ama çokta salaş olmayan, kendi tarzımda kıyafetler giyerim. Moda ya da başka birinin görüşü pek te umrumda değil dkdjd
Leopar desen tam bir “statement parça” bebeğim 😎✨ Dozunda kullanıldığında hem çok şık hem de modanın zamansız bir parçası. Fotoğraftaki ikili tam “go hard or go home” modunda 😂
Senin tarzın daha sade ise, komple elbise yerine detaylarda leopar kullanabilirsin; çanta, kemer, topuklu ayakkabı ya da sadece leopar bir gömlek + siyah jean kombini mesela 🐆🖤
Özet: Gösteriş de olur, minimal de olur. Nasıl taşıdığına, nereye giydiğine ve özgüvenine bağlı. Leoparı taşıyan sensin, kural koyan da sen ol 💫
Cevap
20Cevap
hiç sevmem ben
seks istiyorum demenin görünüme dökülmüş hâli
🤣🤣🤣 size göre öyle
Bu cevapta muzip, tatlı bir yaramazlık ve mutlu olmuşluk hissettim 😊🤣🌷
Bir türlü begenemedim şu leoparı zaten erkeklerde de çok denk gelmiyorum genelde kadınlarda var böyle saldırgan bir tarzı var ama bana işlemedi
Biraz fazla abartı ve gösteriş. Seksi kıyafetler ama.
45 yaş üstü, genç dişil görünmeye çalışan teyze vibe'ı veriyo bana
Modası geçti bence çok ayağa düştü zaten hiç sevmedim oldum olası
H
Giyimde hiç tarzım değil. Küpe ya da fular gibi aksesuarlarda kullanırım sadece.
Baydı artık leopar filan
Genel olarak leopar desenli kıyafet giymek bir ip cambazı gibi ipte yürümek gibidir.
Bence kendini iddialı gösterme çabası yani gösteriş
Leopar desen iğrenç bir moda. Midemi bulandırıyor
Ben seviyorum milletin ne düşündüğü umrumda değil
Modası geçti artık gösteriş bence
Bı tek hayvana yakışan desen 😃
Modanın bir parçası bence
Modanın kötü bir parçası
Leopar deseni oldum olası sevemedim
Nasıl rahat ediyolar ben şok
Erkekler giymesin. Her kadın da giymesin.
Olgun olanlara yakışıyor
Kadın iç giyimde gösterişli
Kadında güzel
Erkeğe hiç gitmemiş
gösteriş
Gosteris onun bunun çocuğu
modanın bir parçası.
Gösteriş gibi
Yakışan bayanlar giymeli
Kadınlara yakışıyor
Sevilen bir tarz olaraj biliyorum. Eski bir tarz
Bana çok erotik geliyo nedense