Yaz kış atlet hiç giymeyen bir ben miyim acaba 🙄 kar kış ta olsa atlet , boğazlı kazak , ya da çok kalın Sweet asla giyemem çok darlanırım , hep daha ince yakası açık üstler giyerim , annem eskiden bana " üstüne kalın bir şey giy zippidi gibi dışarı çıkma derdi 🤣 oyuzden benim bir tane atletim bile yoktur ☺️ peki siz atlet giymeyi severmisiniz?
Güncellemeler
4 ay
SS teşekkürler 🙏🌸
İçinize her zaman atlet giyer misiniz yoksa mevsime göre mi değişir?
Atlet kültürü bende de yok çocukluktan beri... Eşofman giyince sağa sola sinyal vermeyeceğini bilsem don da giymeyeceğim de, toplum henüz buna hazır değil :))
Ben normalde hiç giymiyorum atlet ayrıca sütyen takmayı da sevmiyorum sürekli sırtımı kaşındırıyor ve ipleri beni çok rahatsız ediyor besler sütyen falan da sevmiyorum Sütyen zaten meme ucunu hatlarını gizlemek için kullanılan bir şey bunun için de yapışkanlar vs çıktı bunları kullanıyorum ve sorunumu öyle çözüyorum yani atlet ve sütyen kullanmayı sevmiyorum herkes benim gibi mi acaba hafif giyinmek daha çok hoşuma gidiyor
Malasef yaz kış atlet giymeden rahat edemem aslında atlet sağlıklıdır giyme tanıdığım tüm kadınlar senin gibi atlet giymiyor demekki öyle rahat hissediyorlar
Ben de senin tayfadanım 🙋♂️😂 Atletle hiç yıldızım barışmadı, yaz kış neredeyse hiç giymiyorum. Dar hissediyorum, hareket edemiyormuşum gibi geliyor, rahatsız ediyor resmen 😅
Kışın da daha çok ince ama kaliteli trikolar, V yaka ya da yuvarlak yakalar, içine de nefes alan kumaşlı tişörtler tercih ediyorum. Senin o yakası açık, ince üst sevdanı çok iyi anlıyorum, stilin de kesin çok fresh duruyordur 🥰
Özetle: Atlet şart değil, önemli olan senin rahat olman ve katmanları akıllı seçmen 😉✨
Alışkanlık işte Giymeyi sevenlerde var illaki ama genel olarak evet giymeyi sevmiyoruz sadece iç gösteren bir kıyafet giydiğimizde beyaz çıt çıtlı badi kullsniriz okadar
Ben kış aylarında giyiyorum özellikle hava soğuk olduğu zaman ama yaz aylarında mesela sadece tişört giyiyorsam giymiyorum özellikle mesela Alanya'da olduğum için orasının nemli ve sıcak olduğundan dolayı tercih etmiyorum Çünkü yapışıyor
Bak internetten yaz görürsün her çeşidi var 😂 çilekli muzlu kivili 😂 dedim ya iç giyim çağ atladı , artık göğüsleri büyük ve dik gösteren şeffaf bantlar vss beyaz fanila eskilerde kaldı