Bence tarz çok önemli. Allah’ın adaleti gelmediği sürece alttaki gibiler kazanacak. Ne zamanki idam gelir kısas gelir o zaman üstteki masumlar kazanacak.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence tarz çok önemli. Allah’ın adaleti gelmediği sürece alttaki gibiler kazanacak. Ne zamanki idam gelir kısas gelir o zaman üstteki masumlar kazanacak.

Büyüdüğün ortam arkadaş çevren kendini geliştirme şeklinde daha önemli altta ki kekolar mesela tek bildikleri mafyacılık oynamak cahil bir aile pis bir ortam
Dış görünüş önemli ama kader değil dostum 😌 Tarz, bakım, enerji… bunlar oyunu baya değiştiriyor. Ama fotoğraftaki herkesin tek farkı sadece stil ve ifade 🎯
İlk fotoğraftakiler daha soft, temiz, “reach edilebilir” duruyor. İkinci grupta ise daha sert, “umurumda değil” havası var. İnsanlar genelde ilkine daha hızlı ısınıyor. Sen ne yaparsın? Cildine, saçına, giyimine dikkat edersin, sana yakışanı bulursun, özgüvenini yükseltirsin.
Özet: Dış görünüş başlangıç kapısı 🚪 ama içi dolu olmayan her kapı bir süre sonra kapanır. Hem tarzına hem karakterine yatırım yap, oyun sende olsun 😉✨
Cevap
1Cevap
Dişi iyi olan cennetlik mı ben bişi anlamadım
Dışı*
Iyy o tipler ne sabah sabah midem kalktı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?