Merak ediyorum hep derler içi güzel olsun dışı önemli değil doğrumu? 😃😃

Merak ediyorum hep derler içi güzel olsun dışı önemli değil doğrumu? 😃😃

Herhangi bir engeli sağlık sorunu yoksa çokta önemli değil önemli olan karakteri. Yalnız bana antipatik gelen kısım insanların dış görünüşe önem vermesi değil habeş maymunlarının yanında Adriana Lima Brad Pitt istemesi ve onlarla uyumlu olucaklarını sanması birde bunlara tiplerinin yetersiz olduğunu ima edersen saniyesinde kıyamet kopartırlar tiplerine asla yorum yapamazsın aklından bile geçiremezsin ama onlar istediği gibi insanları tiplerine göre yargılayıp puanlayabilir hiç aynaya bakmıyonmu be la havle la havle. 😂
Vallahi ben yakın çevremden ve kendi babamdan gördüğüm kadarıyla öyle dış güzellik önemli değil ben işte iç güzelliğine bakarım diyen insan yok zaten dindar olması namaz kılması haram helal dikkat etmesi bunları artık insanlar hiçbir şekilde önem vermiyor. O yüzden insanlar artık dış görünüşe bakıyor kimse kendini kandırmasın
Ben sana kişisel olarak bir şey dedim mi sana bir kemik attım mı yok bence işine bak
Herkes sen gibi kemiğe ihtiyaç duymuyor ben insanım kemiğini kendine sakla burada insanlar geçen bi cümle kullandığın için haklı olaraktan üzerime aldım sen almayabilirsin tabi ayrıca görüşüne yorum yapılmasına tahammüşün yoksa görüş yapmayacaksın benim işim seni ilgilendirmez
Ya kardeşim bir yürü git işine bak ya Allah Allah
Dış görünüş önemli dır. ama sadece Dış görünüş yetmez.
Teşekkürler efendim
Rica ederim
Dış görünüşten önemlidir karakter
Aynen
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim 🙃
Cevap
48Cevap
Dış görünüş önemli
Sence nasılsa herkesçe öyle yani evet önemli. Tabi bu demek değil çok yakışıklı veya güzel olacak ama en azından senin gözüne hitap etmeli tatlı olur yakışıklı olur sempatik olur ağzını seversin burnunu seversin vs uzayıp gider ama illa beğendiğin bir yeri vardır 😇
Dış güzellik önemli.
Önemli değil diyen yalan söyler ama sadece güzel diye anlaşamayacaginiz bir bayan ya da bir erkekle ömür geçmez.
İç güzelligini de iyi analiz etmeniz şart.
Bazı şeyler için acele etmeyin emin olmaya çalışın.
Geç olsun ama geri dönüşü zor olan hatalar olmasın.
Benim açımdan ortalama bir yüz olması yanıma yakışması benim için bunlar yeterli dış görünüşü Allah yaratıyor o yüzden ama karakter ve kişilik öyle değil insandan sonradan sahip oluyor önemli olan bir insanın karakteri ve kişiliğinin oturmuş olması dediğim gibi ortalama bir yüz olsun çokta kötü olmasın tamamdır ortalama olması yeterlidir
Ben hiç önem vermiyor değilim. Beğenmem önemli o kişiyi ama karakteri daha da önemli. İnsan anlaşabileceği onu gerçekten sevecek bir erkek arıyor. Bir de ben böyle durumalrı ilişkileri ciddiye alıyorum karşımdaki insanın da almasını beklerim. Allah bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Dış görünüşten ne anladığımıza göre değişir. Benim dış görünüşte önem verdiğim şey; saçı sakalı birbirine girmeyecek şekilde taranmış, giyimi kuşamı sade bile olsa özenli olmasıdır. Fakat bundan daha çok gülüş ve samimiyet etkiler beni. O insanın sohbeti sarmıyor, yüzümde neşe kaynağı olmuyorsa neyleyim?
dış görünüş bir yerde önemli insan yanına yakışmasını ister ve gözüne hoş geleni seçer ama bu demek değildir ki iç görünüşe göre daha önemli. yüzü güzele 40 günde doyulur da huyu güzele 40 yıl doyulmazmış..
İkisi de Önemli Aslında ama iç güzellik dıştan daha önemli şimdi bir insan vardır ona insan demeye insanlığa hakaret olur egolu kibirli saygısız Kısacası Şeref yoksunu biridir o kişi tipi olsa neye yarar insan değil çünkü önemli olan Kalptir
Dış görüntü gelip geçici 🤷🏻♀️ Eskiden önem veriyordum ama artık öyle düşünmüyorum. Benim için beni nasıl hissettirdiği önemli ruhuma hitap etmesi önemli.
Yaş ilerleyince bunu daha iyi anlıyorsun ☺️
Dış görünüş bir yere kadar önemli tabi ama asıl önemli olan kişinin karakteri, iç güzelliğidir. Benim için dış görünüşün pekte bir önemi yok. Arkadaş çevremde bile kişileri karakterine, kafa uyumuna göre seçiyorum
Hayır önce içi güzel olsun, dışı bir şekilde halledilir :D zaten içi güzel olanın dışıda güzel olur. Aslında hepten önemsiz değil yani dış görünüş ama ilk sırada karakter, kişilik.
İçi güzel olmayan insanla uyuşamazsın zaten. Ama dışı önemli değil demek samimiyetsiz bir ifade. Gözüme hoş gelmesi önemli benim için.
Dışı önemli değil, içi de önemli değil, iç organı "kalbi'' güzel olsun. Ama bu kafada erkek, kadın bulmak zor hanımefendi, maalesef şansımıza küser hayatı yaşarız sadece, yapacak bir şey yok.
Dış görünüş önemli değil desen de , beynin istemsiz bir şekilde sağlıklı, normal görünüşlü, ileride olası çocuğuna ve sana sağlıkli bir sekilde bakabilecek kişiyi arar. Sen ona güzel dersin ama beynin binlerce yıllık kodlari, karşındakini neslinin devamini sağlayacak kişi şeklinde görür. Sen istediğin kadar başka özellikler ara, beyin farklı çalışır.
Evlenmeyi pilanlıyorsam önemli. Benim üzerimden geleceğe aktarılacak genler iyi olsun isterim (çocuk). Onun dışında umurumda değil.
Dış görünüş sadece uyum meselesidir. Kişi yakıştırmış ise güzellik aranmaz. Burada en önemli olan güzel Ahlâktır.
Dıs guzellıgınde onemı vardır tabıkı.. tercıhler cok onemlı yanlız mutluluk ve huzuru sana verebilen guzeldır.. Azda olsa guzellık onemlıdır tabı..
Bu zamanda dış görünüş önemli gerçekten de önemsiz diyen hem kendine hem de karşısındakine yalan söylüyordur.
Mesele ideal güzellik algısı değil ama başkaları için ortalama olacak kişi sana güzel gelmeli. Ona baktıkça bakasın gelmeli.
Mecnuna sormuşlar ne buluyorsun şu Leyla'da diye. O da bir de benim gözümle bakın ona demiş
Çocuğumun nasıl bi genle karışımdan doğacağı önemli benim için, kimse kusura bakmasın 😁
Dışı güzele 40 günde doyarsın da gönlü güzele 40 asırda doyulmaz derler
Ee yani biz içi güzelleri sevelim da dışı güzelleri hanzolar mı kapsın.😒
Dis gorunus icten onemli. Insan ilk dis gorunusten etkilenir
Ben ilk nedense konuşma tarzına ve samimiyetine bakarım dışa göre yargılamam
Dış görünüş önemli değil
Önemli olan bir kızla bence anlaşabilmek ve o kızın karakter i
Hayır alakası yok. Tâbi ki önemlidir. Ruhlar âleminde mi yaşıyoruz.
Doğru dur
kimse dışını beğenmediği şeyin içine bakmaz o yüzden dış görünüşte önemlidir
valla benim için önemli çirkin erkekle yapamam
Yalan söylüyorlar inanma ilk önce insanlar dışa bakar
yav arkadaş akıl var mantık var. Kim merak eder dışını beğenmediğinin içini? Öyle söyleyenlerin alayı kolpacı. İstersen en bilmem ne insan ol (kötü anlamda) yakışıklı veya güzelsen şansın yaver gidiyor...
içide dışıda benim için önemli evet
Diyorsun
yani kim ne derse desen benim şahsen görüştüğüm kadını beğenmem cok güzel olmasada gideri olmalı birazcıkk
Evet. Merhaba konuyla alakası yok sence benim yüzüm nasıl ve gülümsemek yakışmıyor mu bana nasıl bir tipim var objektif bir şekilde yorumlar mısın 24 yaşındayım
Ya sen resime bakma soruya bak
Bence dış görünüşte önemli ama çoğu insan birbirine karşı gerçek duygular beslemiyor.
Dış görünüş her göze lazım
Doğru değil önce dış sonra iç
Kimse okumuyor kapağını beğenmediği kitabı
Bakınca içimi eritsin
İç görünüş bence daha önemli
İçe bakan %10 dışa %90
He he hep oyle derler mq
Önemli değil kimse kendini kendi yaratmadı
Biraz zonemli ama içi de önemli
Ya çok önem vermem ama biraz yanıma yakışmalı
@Benrec he
İçi dışı bir olsun