Arkadaşlar saçlarım önceden çok sıktı gürdü şimdi ise düzleştirmekten boyamaktan inceldi gibi. Bildiğiniz bitkisel ürünler felan var mı? Ne yaplıyım? Acil lazım!!
Cevabın nedir?
Benimde bu Başıma gelmişti Şunları tavsiye ederim: otacının natural way şampuanı bu şampuan Sarmısaklı (kokusuz) düzenli olarak kullan haftada bir veya iki kez badem yağını Saçının tamamına uygula ve en az 2 saat beklet saçın yağı emsin kurutma makinesiyle 5 dk saçına Isı verirsen saçların Yağı daha güzel emer bunu saç maskesi olarak kullanabilirsin veya glissIn saç maskesi var onuda tavsiye ederim. ve kesinlikle düzleştiriciyi hayatından çıkar En azından belli bir süre ben bunları uyguladım 5-6 ay gibi bir süre oldu ve saçlarımda büyük etkisini faydasını gördüm :)
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim:) peki bunları uygularsam uzamasına yardımcı olur mu?
En İyi Cevaplar
+1 yılsaçına duştan çıkmadan önce kırkkilit otu çayı dök aynı zamanda kırkkilit otu çayını haftada iki kez iç herşeye faydalı onun faydalarını araştır aktardan iki üç liralık almak yeter saç uçlarındaki kırıkları aldır bide ender saraç diyor ki herkes magnezyum takviyesi almalı diyor çünkü vücudumuzun hergün günlük 300 mg magnezyuma ihtiyacı vardır magnezinc hapı içmelisin lavanta suyu saçına dökmelisin en hızlı saç çığaltan yöntemse sığır iliği bemiks ampül ve güzel kokan bir yağ ekleyip saçına maske yap
00 Yorumla
Daha once birkac soruda yazdim bunu. Kiz kardesimin 6 aylik periyodunu izledim ve bariz bir sekilde saclarinin hacim kazandigini gordum, tarif su;
Zeytinyagi, findikyagi, bademyagi, bir dis iyice ezilmis sarimsak ve bir yumurtanin sarisi. Bunlari kucuk tek kullanimlik bir kavanoza koy ve iyice karistir. Sonra da saclarina masaj yaparak iyice yedir, derinlere kadar nufuz etmesini sagla. Sonra kafana bir bone tak ve 2 saat kadar bekle. Bu islemi haftada bir kez ve 6 ay boyunca sabirla yaparsan, degisimi farkedersin. Ben sahit oldum.10 Yorumla
Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saci guclendiren tek sey, damarlarinda akan saglikli kandir.. saclarinin seyreklesmesi ve incelmesi, kan degerlerinin dustugu anlamina geliyor.. kansizlik ve demir eksikligi.. doktora git kan testi yaptir , ilac verecektir, zaten degerlerin dusukcikacak.. ve iyi beslen, kirmizi eti arttir.. iyi vitamin ve keratin al.. saclarin yine canlanip artacak.. dermatologlar bas bas bagiriyor dinleyen yok.. dis urunler ve koznetikle sac artmaz ve uzamaz.. ama dinleyen yok.. saci sadece koku besler ve uzatir..
33 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
47Cevap
+1 yılBenim de saçım azaldı, bir de sarışınım -adımdan da anlaşıldığı üzere :D- açık renk daha az gösteriyor. Başka bir sağlık meselesi için doktora gitmiştim tahlillerimde tek düşük çıkan şey D vitamini oranımdı. Doktor ilaç verdi, 15 gün arayla 2 kere kullandım, mayısta da kontrole gidicem olması gerektiği seviyeye ulaşmış mı diye. Bence demir, vitamin vs eksikliği etkiliyor böyle şeyleri. bir de genetik tabi. Annemin saçları dalgalı ve gürdür mesela ama onun da alın kısmı açıktır, benim de öyle. Babamın ise ince telli ve düzdür saçları, benimkiler ona benzedi. Kısacası böyle şeyler sanştır bence, kimden ne geni aldıysan ona bağlı. Ama saçlarını canlandırmak istersen sık sık kestirebilirsin ve market şampuanları yerine bitkisel şampuanlar ve bitkisel yağlar kullanabilirsin. Benimkiler eskiye oranla daha canlılar, bunları biraz yaptıktan sonra bile.
00 Yorumla
+1 yılBelki sacma gelecek ama bunu kuaförlerede sorabilirsin cok ise yarıyor hem uzuyor hem gurlesiyor benim saçlarım kaynakti ve sürekli kullandığım icin saclarim iyice azalmisti 4 aydır kullanıyorum saclari 8 cm uzadi ve cokk gür. Doğum kontrol hapinin hepsini yani bütün kutuyu eziyosun toz oluyo hic acilmamis şampuanin icine atıp karistiriyosun her yikamada onu kullaniyosun saclarin hem gec yaglaniyo hemde uzayip gürlesiyor tek sorun vücuduna degdirmeden saçlarını yika yani kafani öne eğip yika yoksa bütün vücudunda tuyler cikar :D
15 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani ya doğum kontrol hapı ne alaka ki
- +1 yıl
Hapın içinde hormon olduğu için gelişimi hızlandırıyor doğal yani
- +1 yıl
Dogum kontrol hapını nereden alabiliriz :D
- +1 yıl
Eczaneden :D
+1 yılBak simdi. Aktara gidiyorsun. Rozita sac bakım yağı aliyorsun. İçine bemix ampul katiyorsun bir kutunun hepsini. 5 tüp var zaten. 4 lira kutusu eczaneddn bulabilirsiniz. Rozita da 17 lira. Artan yağlısı var 27 lira. Her neyse bu yağlardan birini alıp bemiks ampul ile karıştırdıktan sonra saç diplerine uçlarını iyice yediriyorsunuz sonrada saç derisine masaj yapıyorsun 5 6 saat bekledikten sonra yıkıyorsun haftada 2 gün yaparsan saçlarım eskisi gibi gür ve sağlam olacaktır ayrıca bu kürü ile saçlarda 0 dökülme ve sıfır kepek ilk önce işe saçlarını kestirmek ile başla.
00 Yorumla
+1 yılOncelikle sacini kendi haline birak
Bir sure agir fon boya duzledtirme grill vs hic bir islem. yapma yaptirma belliki bayagi yipratmis yormussun sacini
Aktardan sac icin badem yagi ve dolgunlastirmaya yardimci kür sabunu al (kalip)
Sacini dinlendirdigin sure icinde bunlari kullan
Eskisinden da sık ve gür olacaktir ;)20 Yorumlasana birşey önereyim ben uygulamadım ama arkadasım bitkisel kürlerle ugrasıyor o denemis dökülme durmus ve sıklaşmış dene istersen.
sarımsağı kucuk parcalar halinde kesiyorsun yağsız tavada kömür gibi olana kadar kavur sonra onu cezveye al ezmeye calıstıgında toz gibi olacak içerisine macun kıvamına gelene kadar has zeytinyağı ilave et saçlarına sür 2 saat beklet ve iyice yıka. etkisini çok çabuk gösteriyormuş. 2-3 gün içerisinde demişti.20 Yorumla
+1 yılaktarlarda da bulabileceğin yılan yağı diye mucivezi bir şey var
benim de boya ve fönden yıprandı inceldi yılan yağı kullanmaya başladım hem saçım çıktı, hem daha güçlü ve parlak
şampuanın içine de karıştırabilirsin haftada bir gün maske yapıp bir kaç saat streç ile sarıp bekleyebilirsin.
Hatta cesaretin varsa kına yak ya o baya iyi geliyormuş ama ben cesaret edemedim.17 Yorumla- +1 yıl
Kokusu kalırsa diye korktum
- +1 yıl
Ayrıca sacimda boya var tutar mi
- +1 yıl
Benim. sacim kahverengi gibi cok siyah değil aşırı dökülüyordu ben kina yaptim cesaretli olup😄
Sadece simdi asiri parlayan bir sacim ve dökülmesi asiri azalan sacim oldu cok mutluyum. Ama sende boya var napar bilmiyorum 😞 - +1 yıl
İste en büyük sorun boya
Yoksa gittim kına aldım ceviz yaprağı aldım sonra yine vazgeçip boyadım sacimi :D - +1 yıl
valla ben yılan yağı dedim aldım ama kuaförden aldım
aktarlarda falan ne diye satılıyor bilmiyorum
Saç Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. 1 saat önce sacima uyguladigimi yazayim...
Bir tutam sinemaki otunu 1 cay bardagi suyu ile kaynattim...
ILiyan suyun icine 8 cesit yag karisimi olan yagdan 1 tatli kasigi koydum..
Yari cay bardagida zeytin yagi, Bemiks & Evigen ampul, 4 tane Yasmin attim...
Karistirip kafama bir güzeel sürdüm... Hatta hizimi alamayip kaslarima kirpiklerime de sürdüm.. :)))))00 YorumlaBenimde bir arkadasim vardi onunda saclari cok kirildi gucsuzlesti duzlestirmekten o sacini kestirdi kiriklari gitsin diye bir de mesela en azindan disari cikmadigin zamanlar evde sacini örgü yapabilirsin emin ol bende artik boyle yapiyorum yatarken falan sac daha canlaniyor
02 Yorumla- +1 yıl
Ben o orgu muhabbetini anlamıyorum görünce daha mi cabuk yüzüyormuş kirilmiyormus mu ne? bir anlatsana
Bak canım dısardan sacına uygulayacağın seyler sadece gecici seylerdir..
Bunu içerden hallediceksin.. Gidip kan tahlili yap demir veya çinkon eksik cıkıcak bunlar sac kaybına neden olur düzenli kullan 4 aydan sonra faydasını görürsün.. Zeytinyağlı sabun kullan..30 Yorumla
+1 yıl18 20 li yaslarda sac boya oolsada olmasada sık oluyor yirmili yaslardan sonra vucutta sac ta oturuyor artik yani eskisinee gore yuze otuz azaliyor o yuzden pek bisiy yapma cunku cogu urunde sls denen maddeler var o zatn saci bitiriyor elinden gekldigince artik dokkulmemesi icin ugras...
12 Yorumla- +1 yıl
En dogru yorum bu bence. Basindaki saclara iyi bak, zamanla zaten toparlar belki. Ve sampuani vs bilincli kullanmakta fayda var internetten arastirabilirsin
- +1 yıl
direk sls olarak mı geçiyor bu maddenin ismi? sls'iz olan şampuan markaları var mı aklınızda?
+1 yılKullandığın acaip şeyleri kullanmaktan vazgeç. Çok fon çekme. Yıkama sıklığını azalt, boya mümkünse bir kaç ayda olsun ya da zaman aralığına dikkat. Bunlar yipranmamasi için.
Kuru falansa badem yagi ile parmak ucuyla hafif sürerek masajlar. Diplerine doğru. ( aklıma gelenler)00 Yorumla
+1 yılHaşhaş yağı kullan uçları mini minicik bir parmak kestir bu kestirme olayını 2 ayda bir ucundan yaparsan daha sağlıklı bir saçın olur fazla da düzleştirme bence, ha bu arada haşhaş yağını 2-3 günde bir uygula 1buçuk saat bekleterek yıka
00 Yorumla
+1 yılcanım zeytınyagı, tatlıbadem yagı, hint yagı, havuc yagı, susam yagı ve sarımsak yagını karıstır her dustan once sac dıplerıne sur masaj yap 1 2 saat dursun.. evet kokuyor ama kimyasal seylerden iyidir! bence :)
00 Yorumla
+1 yılsen sıklaştırmak dedinde saçı benımde sakın gecen sac tıraşı olurken berber arkadaşım dedi barış senin sacında biraz hafif seyrek olan yer acılmış dedi varsabir çözüm banada söleyin yaw:))
00 YorumlaSac bakim yagi al bir cok yagin karışimi olanlardan ama talya marka. alma. en onemli sey maya maskesi ve karanfil çayı ben oyle gurlestirdm. Bu uc yontem cok etkuli
00 Yorumla
+1 yılaynısı benimde basıma gelmisti aklına gelebilcek her renk yaptim şu an kendine geldi ama sarımsak yagı falan kullan duzlestirici boya hepsini bırak bide kerastase ın serumları var kuaforune git mutlaka sana onu onericektir bana cok yararı oldu onun
00 Yorumla
+1 yılHint yagi ve yilan yagi bundan baska da bilmiyorum bn resmen kel kaluyirdum bu urunler muhtesem aktarlardan alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/uye/limonlukeek/benceler bencemr bakmalidin
00 YorumlaSaclarina duzlestirici bida deydirmessen sac duzeliyo ztn bide sampuanina 2 kapak cam terebenti koy sac dokulmesini onluyo
00 Yorumla
+1 yıl1 diş sarımsak yut her gün. olduğu gibi yutamıyosan 2'ye 3'e 4'e 5'e.. artık nasıl yutabilceksen bölde yut hepsini yeme ha koku yapar :D
00 Yorumlasaçlarının köklerinden başlayarakmı sorunvar yoksa saçların çok müdahaleden yıprandı yoruldu yandımı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle uzun bir süre boya yapma, beyaz varsa da badem yağı ılık suyla karıştırılmış kına yak, saçı güçlendiren ve çoğalmasına yardımcı olan şampuanlar var sarımsak özlü onlardan kullan bence.
00 YorumlaSeyrekleşen yerlerine vazelin ve sarımsak karışımı sür etkili olur.
00 YorumlaMezoterapi iğneli ama etkili.
Yılan yağı
Hint yağı
Biotin ya da bioblas şampuan.
Bol bol protein al.
Keratinli saç ürünleri dene.00 YorumlaBildigim bitkisel urun yok ama Doktor var tavsiye ediyorum
00 YorumlaBilen varsa yazsin ben de saçımı coklastirmak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılYumurta havuc suyu ve zeytinyagi karisimi ni uygula. Detayli bilgi nette var. Ben 3 ay kdr devam ettm yanlmiyorsam hem yzatiyir hem bakim. Dolgn saclar vs. Faydasini gordm tavsiye ederm.
00 YorumlaBadem ce argan yagiyla hafta da iki kez masaj yap. Sonuca inanamiycaksin.
00 YorumlaCörekotu yagi iyi geliyomus arkadasim kullandi denemelisin bence
00 Yorumla
+1 yılcanım sarımsak şampuan, çam trbentin filan kullanmalısın. yılan yağı vs. aslında bir aktara gitsen sana daha çok seçenek sunabilir. geçmiş olsun
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPriorin tablet kullancan 6 ay, birde aktarlarda saç için argan yağlı bir ürün var onu al, bitkiselde bir şampuan al ve içine çam yağı dök, 2-3 günde bir yıka, bak noluyo saçların :)
01 Yorumla
+1 yıl3 ayda bir kestir canım hem gürleşiyor hem de çok çabuk uzuyor. Ben denedim :)
10 YorumlaZeytimyağı yumurta bide serum vardı da serumu hatırlamıyorum
00 YorumlaBen içinde 15 çeşit bitki olan bir yağ kullanıyorum, sanada tavsiye ederim canım . Aktarlarda satılıyo, yağın ismi sanovital. Yararınıda gördüm kücük kücuk saclar cıkti kafamda simdi onlari beslyorm :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar sürede çıktı saçların peki?
Sığır iliği saçına sür gürleşir parlar sağlıklı olur 6 ay sürmen gerekiyor yanlız hafta 1 gün
00 Yorumla
+1 yılOrjinal zeytin yagi ve yumurtali maske iyi geliyo, ayrica megic efendi isirgan otu sampuani sac maskesi ve yagi harika geliyo ben denemistim ve sacimin telini kopartip baktigimda gozle gorulur derecede kalinlasmisti
00 YorumlaBoya o kadar yapmaz ama düzlestirici saçı öldürüyor bildiğin. Eline deydiğinde yara oluyor incecik saçına yapıcaklarını düşunsene.
00 YorumlaGit sifira vurdur kazit sonra hem siklasir hemde gürlesir
04 Yorumla- +1 yıl
Yanlıs bilgi oldugu söyleniyor. Netten arastırmanı tavsiye ederim.
Soran+1 yılkel kız olayım sonra
+1 yılCanım saçlarını kazıt 3 defa arka arkaya ben Yaptım faydasını gördüm
00 Yorumla
+1 yılSarımsak sür ya da sarımsak şampuanları var onlardan kullan etkili oluyo
00 YorumlaAktardan sarımsaklı şampuan al. Sarımsak kokmuyor merak etme
00 Yorumla
+1 yılBiotin hapı kullanın. saçlarınız git gide sıklaşır. güçlenir.
10 Yorumla
+1 yılHint yagi ve tatli badem yagi saclari kirpikleri guclendiriyor ben kirpiklerimde kullandim daha gur gozukuyor kirpiklerim
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılsarımsak derim başka bişey demem birde kazıtacaksın
00 YorumlaHer gün bir diş sarımsak yersen emin ol çok güçlü bakımlı dolgun olur
00 YorumlaBak ablacim caren bende uc dis sarimsak al onlari ez icine bal ve kekik koyup karistir kafana sur uc gun sonrasi efsane
01 Yorumlaentele kullan. baya bir süre bıkmadan devam et. sacının cogaldıgını fark edeceksin.
00 Yorumla100 gr ısırgan otu kökü
60 gr şimşir ayağı yaprağı
100 gr dulavrat otu
Tüm malzemeleri karıştır00 Yorumlabanyodan önce sarımsak suyuyla iyice ov onra badem yağı sür beklet 15 20 dk sonra durula
00 Yorumla
+1 yılBenim bildigim saclari soguk suyla yikayinca oluyo sarimsak falan ezilip zeytin yagiyla suruluyo ama biraz sarimsak kotu oluyo yaparsan isine yarar 😊
00 Yorumla
+1 yılBenim bildigim bir yag vardi ve bana da faydasi oldu ama adini unuttum ya cok iyidi siparisle gliyo ama pek fazla uretlmiyomus
00 YorumlaÇam terebentin ile diplerine masaj yap haftada bir yeni saçlar çıkartıyor
10 Yorumla
+1 yıltatlim cam terebentin ve yilan yağı kıl koklerini besliyor ve gürlestiriyor
00 YorumlaBenim sampuani gonderiiyim sana :)
74 Yorumla- +1 yıl
:)))))
- +1 yıl
Sen şampuan kullanıyormusun :)
Çam yağı kullanabilirsiniz banyodan onve ssc diplerine sürüp 20 dk bekletin yeterli
00 Yorumla
+1 yılSifir a vurdur uzamasini bekle
40 Yorumla
+1 yıl%90 cozum 'bıttım sabunu '
00 Yorumla
+1 yılSaçlarını her ay kestir
00 Yorumla
+1 yılürüne falan gerek yok dustan cıkınca sıkı skı ör
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz