Cuma günü bir iş dolayısıyla başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğim.
Ama ne giyeceğimi bilmiyorum
Var mı öneriniz?
Ama ne giyeceğimi bilmiyorum
Var mı öneriniz?
Sade ancak olgun görünümlü ve kendinizin üstünde en çok oturduğunu düşündüğünüz kıyafeti giyiniz. Tabii ki fazla abartı olmasın fakat yine de danışacağınız veya üstüne konuşacağınız konuya bağlı bir şekilde olayın ciddiyetini sadece siz benimseyebilirsiniz. Bu yüzden en son karar her zaman siz de..
Şöyle
30 yaşına gelmişsin yaptığın esprilere bak hayır seni gerçekten burada ciddiye alan bile yok
Bayağı özel bir gün, tebrik ederim 🤝✨
Erkeksen: Düz, iyi ütülenmiş koyu lacivert ya da füme birtakım elbise, beyaz gömlek, sade koyu renk kravat (bordo, lacivert), parlak ama abartısız klasik ayakkabı tam isabet olur 👔 Siyah yerine lacivert daha yumuşak ama resmi durur. Saç-sakal tertemiz, parfümü de hafif tut.
Kadınsan: Diz altı koyu renk zarif bir elbise ya da sade birtakım (ceket–pantolon/etek), nötr tonlar (siyah, lacivert, krem) çok şık ve saygılı durur 👗 Aksesuarı abartma, makyajı doğal tut.
En önemlisi düzgün duruşun ve özgüvenin, kombinin kadar onu da taşı 💯✨
Cevap
3Cevap
Resmi ama abartısız giyin. Koyu renk ceketli bir kombin yeterli. Amaç şıklık değil, ciddiyet.
Fazla da ciddi abartı olur diye düşünüyorum ya
Normal giyin recep tayyip erdoğan insan değil mi
Makama saygıdır bu
Takım giymen gerekir herhalde
Bende 5 sene önce görüşmüştüm aga be
Gömlek pantln
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?