Kısa uzun bol renk yorumlarda belirtebilirsiniz
Pantolon
Tayt
Mini etek
Etek
Kot Şort
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kısa uzun bol renk yorumlarda belirtebilirsiniz
Buluşacağım mekana ve havaya göre uygun bişi giy. Mini etek, tayt falan sonra sevgilinle baş başa veya daha uygun buluşma ortamlarında giyersin. Hoş şık bişiler giy, pantolon da olur, etek de, çok mini olmamakla birlikte kot şhot ta. Sevgiline hoş görün yeterli, etrafa değil.
Cevap
30Cevap
Kot ve şort olabilir
Etek giy. Üstüne de eteğin rengine uygun bir atlet veya bluz giy bence. Bunu da demeden edemeyeceğim. Ben, olsam elbise giyip giderdim. Şıklarda olmadığından etek diyorum.
Seçenekler sifir yani alakasiz. zayifsindir kisa giy desen olmaz. olcun bozuktur spor giy desen olmaz. kilolusundur acik giy desen olmaz yani bence tercih sana düşer 😂
ya bu ya @bazalarına uyma ya düzgün bişi git mini etek ne yani yanlış anlama tabi giyebilirsin ben karışmam ama bunların amacı başkaa
Fizigin güzel ise mini etek giy.
Değilse pantolon giy.
Tayt giy ama dap dar olsun boyle altina kulot giyme arasina kacsin taytin
Mini etek dedim ama kombine göre kalem etekte olabilir
Sıcak havalarda kot şort giymek daha mantıklı üzerine bir tişört gayet şık olursun
Taytı isteyenler bunu sevgilin için istemiyorlar :D
Kime göre istiyorlar
tayt giy uğraştırma çocuğu direk indirip olaya giriliyor...
Ya hahahahhaha şaka güzeldi 😂
ne şakası ciddiyim..
en sevmediğim şey kot iç çamalır uğraştırıyor insanı taytta öyle sorun yok direk indir domalt gir mevzuya hayat çok hızlı ona göre yaşamak lazım
Yav çok açık bir insansın sen 😂
öyle tatlım mala vurmak istediğimde direk söylerim uzatmam direk domal indir giricem içine bu işler böyle
Kot boyfriend pantolon varsa giy üstüne beyaz krop giy altına beyaz konvers ya beyaz düz spor saçlarını duzlestir gözlük tak kafana siyah çanta al yanına
Sen kendi tipine bak at hırsızı
Ozaman memleketimin kadınına karısına kızına laf edemezsin sen burası Türkiye kendine gel
Kötü söz kullanan sensin hahah senmi kadınına düşünsün neden Türk sün ozman biz kızlar madem tipsiziz siz erkeklerde paçozsunhz
Bak yasin benden oldukça büyük siyaset yapmayalım burada sana saygısızlık yapmak istemiyorum uğraşma
Tamam sensin yaaghh reis
Kendine gel terbiyesiz pis sapık yazma aile terbiyesi almamış 30 yaşında adam olcak şu halinden utan ya rezil insan sen önce kadınlara saygılı olmayı bil ondan sonra küçüklerine saygılı ol ahlak yoksunu pislik
Doğru konuş ozman yaşından utan her insan yaptigin espiriyide şakayı da kaldırmaz herkesi kendinle bir tutma
Tamam bak işine amcaa
Pantolon fazla kezbanca olur sjjsjsjskdj
Diğerleri de çok fazla kısa olur... bilemedim şimdi de kot şort yine biraz iyi gibi
Üsturuplu giyin. Açık saçık giyinirsen, kafasında başka kız imajı çizersin.
Harca harca bitmez 🔵
Bütün abazalar toplanmıș yorumlara 🤦🏻♀️
Maalesef
Sevişirsiniz kesin kolay soyunacak şeyler giy
Öyle bir şey mi dedim ya ben 😂
Ya sus işte olacak bu sen de biliyorsun ben de
Yok yok
Yalancı seni
Sevgilinin hoşlandığı şeyi giy
havanın durumuna göre giyin bence
kısa birşeyler giy ve seksi ol
Seksi bisiler giyin.