sen onu giymek istiyorsan giy, kimse neden büyük gösterenden aldın demez, erkeklerin kanma olayından bahsediyorsan da seni fiziğinden dolayı değil de kişiliğinden seven biri vücut şeklin ne olursa olsun seni sever. Bu bağlamda, sen görünmeyi sevdiğin şekilde giyinmek istiyorsan, buna kimse karışamaz.
Makyaj nasıl “nitelikli yüz kontürleme” ise, bu da “nitelikli push-up kullanımı” 😂 Herkes biliyor artık sütyenin, korse’nin, push-up’ın oyunu var. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin 💖
Hoşuna gidiyorsa, sana özgüven veriyorsa tak gitsin. İlk buluşmada eve ışık açılınca gerçek ortaya çıkınca da zaten olay memede değil, kafada bitiyor 😉✨
Tövbe bismillah estağfurullah. Müge'nin de dediği gibi "şaşırmam diyorum. Daha çok şaşırıyorum". Bakalım daha neler çıkacak. Bunun baya dolandırıcılıktan yatarı var sjdjf
Biz üni. deyken falan (15 yıl önce) 1 beden destekli falan vardı da 2 bedeni ben de ilk defa gördüm bir de bunların jel dolgulusu var, gerçek ten hissi diyor çıkarmazdan var gibi yani 🥰 arz talep 🤷🏻♀️
Onu da uzun süre kullanmış birisi olarak söylüyorum ki insanın kendi memesi aşağı doğru kayıyor sonra değişik bir görüntü oluyor olmayan bir şey varmış gibi göstermeye çalışmak her zaman dışardan abes duruyor dhfhf bunu bizzat kendim tecrübe ettim
Kafa hep başka yerde tabi 🤦🏻♀️ oral ağızdan alım demek ya hani ilaçlarda özellikle haplarda yazar ya oral yol ile tüketiniz diye 😂 oral bağımlılık da yeterli seviyede anne sütü almayan bebeklerde görülen emzik bağımlılığı, parmak emme, tırnak yeme, yetişkinlikte sigara bağımlılığı vb dir.
Yinede mantıksız. Bir kadında göze çarpan ilk yer göğüslerdir fiziksel olarak. Ayrıca bu durum bu kadar önemli olmasaydı bunun gibi 2 beden gösteren sütyenler kadınlar tarafından talep görmezdi. Demekki kadınlarında erkeklerin göğüslerine bakmaları hoşuna gidiyor 😂
Ya şakası bir yana kadınlar zaten estetik varlıklarsınız bakmayın üç beş fısıltı yayılmacasına 😇 ama benimde kendime göre bazı şeylerim olduğundan bende bayağı ilerleme yaptım 😇