+1 yılBizim dar boxer ne zaman sahtekârlık sayılırsa destekleyici bant vs. şeyler sahtekârlık sayılır. Ayrıca göğüs değil meme. Meme kelimesinin kibarı yok göğüs çok ayrı bir yer memeye göğüs derseniz bilime ters düşer neyse buna takılmayacağım. Gelelim güncelleme kısmına. Dekolte kıyafetler giyerken bant kullana bilirsin ya da destek verecek herhangi bir şey, sen memelerini öyle durmasını istiyorsun, aynadan bakınca kendini öyle görmek istiyorsun veyahut dışarıdan düzgün dolgun görünmesini istiyorsun kullanman çok normal bir şey, kimsenin bilmesine de gerek yok (söylemek sana bağlı; ama zaten yakınların fark edecektir.) bkz. Sizin bu yaptığınız şey erkeklerde vasati olarak göbek kısmına denk geliyor. Tüm gün göbek saklayan hatta eve bile saklayanlar vardır. En yaygın olan göbeği içine çekmek veyahut kemer ile sıkmatır ki bu hareket çok zararlıdır organlara zarar vere bilir.(verir.) Erkeklere de giyim tüyosu olsun yavaş yavaş pantolon askılarına geçmelerini teklif ediyorum ve evet şık birtakım elbise içerisine de giye bilirsiniz. bkz.
24 Yorumla- +1 yıl
Linkler neden çalışmıyor? 1. bkz. https://www.youtube.com/watch?v=JR9eB4JjYBY 2. bkz. www.beylikmevzular.com/pantolon-askisi-mevzusu/
Soran+1 yılçalışıyor kfljskljsfl
- +1 yıl
Bende neden çıkmadı ya bu KizlarSoruyor yeminle cins. En sonunda dükkân kapatacağım.
Soran+1 yılkapatma reis ya bize lazımsın
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşadığı döneme ayak uydurmaktir bence anlamı bu bana göre. Bakım , estetik , lazer , makyaj , kuaför , takı ve bunlar insanları güzelleştirmek için var olmuştur ve bunları yapıp uygulaninca yargilamamak lazim. 21. Yüzyılda yaşıyoruz bunların olması gayet normal ve doğal 😊👍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe saçma cevaplar mesela göğsün 85 be 85b destekli kullanıyorsun , destekli sütyen asıl amacı göğsü dik tutmaktır süngerli var süngerli var ben gece de çıkarmam yani göğüs formunu koruyor amaç göğüs göstermek olsa dekolte sütyeni takarsın bralet giydiğin zaman bile içinde cup var göğsün 80-85 ise ideal 90 büyük ki sarkmaya elverişli sırf bir erkek ellicek ya da elbise de güzel durucak diye kendimi kesip biçtiremem yapanlara saygım sonsuz seven seni her türlü beğenir salla doğuö yapıp emzirince de büyüyor zaten deneyimle sabit
50 Yorumla
+1 yılHer zaman hayal ettiğim ama hiçbir zaman kullanamayacağım tek ürün Bilmem anlatabildim mi😅 yalnız aşağıdaki link de koptum çok güzel oldu çok da iyi oldu meselam Sen şu şekil giyinirsin ben bu şekil giyinirim öldüm gülmekten😅😅
Bir bay arkadaşımız da yorumunda niye sahtekarlık oluyor belki göstermek istemiyor demiş
Sen nasıl anlıyorsun Senin kafadan lazım bugün bana
Biz onu göstermemek için değil neyse sustum gülmekten yazamıyorum🤣🤣🤣 saygılar🥂35 Yorumla
Soran+1 yılay anlamadım kız fjkdfhkdfjhdf
- +1 yıl
Öyle güzeller ki öyle de güzeller ki hiç gerek yok diyorum Kendi başlarına bahçelerinde güzel huzurlu yaşıyorlar ki desteğe ihtiyacımız yok diyorlar diyorum daha nasıl anlatayım...
😅😅😅 uzaya birde biz. mi füze atalım...🤣 - +1 yıl
Sen kimsin bana bu soruyu soruyorsun senin soru sayfanda degilim... haddini bil...
Moda & Stil konusunda 301 cevap paylaştı. Ben bunu öğrenince şaşırmıştım bir nevi makyaj gibidir. Makyajın cacığı çıkmış halleri dolaylı ya da direkt yoldan dolandırıcılığa giriyorsa bu neden dolandırıcılığa yani sahtekarlığa girmesin? Ha niyet sadece destek amaçlı ve kendisini iyi hissetmek ise bu kimseyi bağlamaz. Yani kişi kendisini öyle görünce tatmin oluyorsa sahtekarlıkta olsa amaç kendisini tatmin etmek ise bu sahtekarlık diye geçmez. Netice de sadece gerçeği kendi bilecektir :D Yani eş olarak göreceğiniz kişiye karşı sahtekarlık olabilir. Gerçeği öğrendiğinde morali düşebilir ve istediği kıvama gelmesi için bir şeyler tavsiye edebilir. Öteki insanların öğrenmeyeceği ve ilgilenmeyeceği konularda doğru ya da yanlış yaptığınız sahtekarlıklar önemsizdir.
10 Yorumlamakyaj yapmak estetik olmak saçına fön çekmek nasıl değilse göğüslerini güzel göstermekte değildir her mantıklı insan bu muhasebeyi yapabilir (hiç memesi olmayıp içine pamuk sıkıştıranlar var bence onlar gerçek bir dolandırıcı ki bunu yüzlerine söylediğim oldu ) memelerinizi sevin her nasıl seviyosanız... kıps
20 Yorumla
+1 yılİyi öğlenler
Destekli sütyen giymek; makyajla "kusurları" kapatmak, lens takmak veya vücuttaki itici olabilecek bir yara izinin giysi altında kalmasından sahtekarca mıdır? Bunlar sahtekarlık mıdır?
Böyle şeylerde sahtekarlık yakıştırması yapmadan önce geçmişimize dönüp bakmak gerekir. Yeni çıkan yöntemlere sahtekarlık derken kanıksadıklarımıza normal gözüyle baktığımızı unutmamalıyız.
Bu yüzden sahtekarlık olduğunu düşünmüyorum.20 YorumlaEvet sahtekarlık bence.. Sonra erkekleri hayal kırıklığına uğratiyorsunuz kizlar, bu bir kul hakkıdır sfhjk 😂😂
38 Yorumla
Soran+1 yıldeliii
- +1 yıl
Deli ki ne deli 😂😂
Soran+1 yılnasıl moderatör oldun ben de istiyorum banane yaaa🥺🥺
Soran+1 yılyaaa :D :D :D
Soran+1 yıl<3 <3
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılDesteksiz Sütyen sevmem, biraz Nine işine benziyor hepsi. Push up iyidir. Mesela göğüs uçlarını saklamakta yardımcı oluyor. Ayrıca her bedene göre var, sırf göğüsleri küçük olanlar kullanmıyor
60 Yorumla - Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cinsten destek bulamayan bizlerin aradığımızı sütyende bulmamıza kimse sahtekarlık diyemez.
315 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka destek bulmayacak kadar kötü mü seninkiler
Soran+1 yılfdıjfkjdfkh yarıldım
- +1 yıl
😄😄😄😄 kötü mü
Soran+1 yıl@sessizzadam_ komik
- +1 yıl
Göğüslerin mi
Soran+1 yıl@sessizzadam_ yorumu komik
- +1 yıl
Göğüslerin komik değil mi
Soran+1 yıl@sessizzadam_ değil
- +1 yıl
Kaç beden sahipsin
Soran+1 yıl@sessizzadam_ sizi ilgilendirmez
- +1 yıl
O zaman niye böyle şeyler soruyorsun
Soran+1 yıl@sessizzadam_ istediğimi sorarım kendim için mi sordum? hayır.
- +1 yıl
Bende inandım tabi canım
Soran+1 yıl@sessizzadam_ keyfin bilir
- +1 yıl
Keyfîm bilecek tabi senin mi keyfine soracağım
+1 yılBiri sana sen nasıl bir sahtekarsın senin memelerin küçükmüş mü diicek🤦♀️😩
316 Yorumla
Soran+1 yılahahah alemsin yaaa
- +1 yıl
erkekleri takma knks şeyleriyle memeleri kıyaslıyorlar gitsinler göğüs kası yapsınlar kıllı kıllı konuşuyorlar iste : D
Soran+1 yılay evett kendilerini büyük nimet sanıyolar
- +1 yıl
ayy öyleleri boş verrr
- +1 yıl
neyse 4xper kazandın fena mı dhdckmwlw
- +1 yıl
Kıskançlıktan mezara dik gireceksiniz hahaha
Soran+1 yılahhahdhh zaten kasıtlı sormuştum
- +1 yıl
Sende bunlardan kullaniyorsun zaten.
Soran+1 yıl@Marlboro-Rəd hayır kullanmıyorum
- +1 yıl
Ne kıskançlığı kanka @marlboro-Red
- +1 yıl
Görmeden inanmammm
Soran+1 yıl@Marlboro-Rəd sözlüyüm canım
- +1 yıl
Masum bir resim fazla takıldın neyse
Soran+1 yıl@Marlboro-Rəd boş konuşma karından da isterler o masum fotoları inş
- +1 yıl
Destekli sütyen e devam canim
Soran+1 yıl@Marlboro-Rəd aynen güzel kardeşim aynenn
+1 yılHiç sorun etme sahtekarlık falan değil, neden biliyor musun, herkes olduğundan farklı davranıyor ve farklı görünmeye çalışıyor, ilişkinin başında veya yeni biriyle tanışınca gerçek kimliğini gizliyor, işte bu sahtekarlıktır, senin yaptığın değil.
30 YorumlaDestekli iç çamaşırı giymek sahtekarlık değildir göğüsleri dil durması ve güzel görünmesini sağlar. 💞
16 Yorumla- +1 yıl
Normalde dolgun değil mi?
Soran+1 yılay bi pipileri var her yerleri yamuk sonra kadının götü kadının memesi kadının kalçası kadının vajina rengi her boka bık bık söyleniyolar
Valla erkekler mememi beğensin diye giyen mal varsa sahtekardır. Ayrıca dediğim gibi maldır. Onun dışında kendini iyi hissettiği için giyer, kimseyi de ilgilendirmez.
41 Yorumla- +1 yıl
Çok sert :-D
Aslında değil. Çünkü hiç bir doğal meme öyle kabarık dik durmaz.
Eskiden korse vardı şimdi de bu sutyenler. Birini etkilemek için değil, güzel görünmek için takılır.30 Yorumla
+1 yılEğer erkekler, dişilik yönünden kadınların entelektüel birikimlerine önem verselerdi, ellerinde kalın bir kitap, gözlerinde numarasız kalın bir gözlük ile dolaşırlardı. Bu toplum seçiciliğinin bir yansımasıdır.
10 Yorumla
+1 yılNeden sahtekarlık olsun ki bence değil estetik yaptırsak daha mı iyi sanki onada yapma diyeceksiniz YAni neyse o arkadaşlar mememize göre sevicekseniz sevmeyin 😄😊
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok be ne sahtekarlığı erkeklerin penis büyütücüsü kullanması gibi bir şey
38 Yorumla
Soran+1 yılalemsin kız fdjkhfdjkfhdjkdf
- +1 yıl
Benimki doğuştan büyük gerek duymuyorum öyle şeylere
Cevap sahibi+1 yılJsldkdpf
Soran+1 yıl@Tatlı_günahlar ıjfıdfhjfdkjh soruyu takip mi ettin
- +1 yıl
Niye edeyim
Cevap sahibi+1 yılBazı kadınların da doğuştan büyük gahsjdj şov yapma tatlı günah çocuk gahsk
- +1 yıl
Doğuştan benimki de büyük. yani haklısınız
Cevap sahibi+1 yılŞovmen seni 🤟 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence degil karsindaki de inanmasin denize götürsün denizde görsün ozaman gerçek halini aaa😂
32 Yorumla
Soran+1 yılbu şeye benzedi bakireleri kontrole götürüren zihniyet gibi klfdjlksdhslfkh
+1 yılÖyle, hiç göğüsü olmayıp destekli ile mükemmel duran kadınlar var. Yakın çevrem de çok görüyorum. Neyse ki öyle bir problemim yok.😂
31 YorumlaDesteksiz sütyen kullanmaya başladıktan sonra kendi kendime "destekli sütyen kullanmak cidden de sahtekârlığa giriyormuş ha" dedim. Aralarında o kadar belirgin bir fark var düşün.
40 YorumlaBence öyle, şahsen sütyen giyilmesine karşıyım. İkizlere özgürlük. tabi tül braletlerin de ayrı bir seksi çekiciliği var bana.
20 Yorumla
+1 yılO zaman makyaj yapmak da sahtekarlık. Bir insan destekli sütyene kanıyorsa ona ne demek gerekir o da ayrı bir soru.
20 Yorumla
+1 yılBen desteksiz giyerim hep kimsenin desteğine ihtiyacım yok sütyenin bile😬
30 Yorumlaİlgi odağı sütyen olanlara karşı destekli sütyen takmak olsa olsa karşılıklı sahtekarlık olur :D
arz-talep döngüsü11 Yorumla
Soran+1 yılbravo
%100 sahtekarlık :D küçük birşeyi büyük gibi göstermek sahtekarlıktır :D
30 Yorumla
+1 yılSahte sayılmaz ana göre. Dıştan bakıldığında göğüsleri daha dik tutuğu için hem seksi gösterir. Hem göğüslerin yaşla birlikte sarkmasını önler.
10 Yorumla
+1 yılTürkiye'deki kızların memeleri 70b yok ama olduğu için destekleyici kullanıyorlar biz erkekler anca sevişirken anliyoruz, küçük meme çok kötü bişey kadında, arasına sokamiyosun bile odunu
16 Yorumla
Soran+1 yılben sokturmam mesela dekolte kırışıklığı yapıyor
- +1 yıl
Uçlarını da mı hıhım
- +1 yıl
hıhım
Soran+1 yılgöğüslerimin formunu çok seviyorum ve bunu korumak için mıncıklatmam da. geceleri özel yastığı var göğüslerimin onunla uyuyuyorum
- +1 yıl
Ucu sivri oluyor mu
Soran+1 yılevet
+1 yılIcinde sünger olanlar varya onlar sahtekarlik bana göre.. normal olanlar degil.
20 YorumlaHayır bence gayet normal hem sarkık olmasını da engelleyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakyaj, dolgun popo yapan külotlar, destekli sutyen... Kadınların çoğunun hayatı yalan...
112 Yorumla
Soran+1 yılsizin yaptığınız ne var peki
Cevap sahibi+1 yılErkek en fazla sakal bırakır ki o da son derece doğal bir süreç. Mesela kadınlar doğal olan kıllarını bile alır:D
- +1 yıl
Erkeklerin her şeyi yalan
Soran+1 yılünkü kadın dediğin kaymak gibi olmalı diye bir dayatma var.
kadın dediğin ince belli olmalı
kadın dediğin ele gelmeli
kadın dediğin şöyle olmalı böyle olmalı
peki erkek dediğin nasıl olmalıya verilen bu tip cevaplar var mı hayır yok.
ve çok çirkin bir adamın yanında güzel bir kadın görebilirsin (zengin olmayan)
ama çirkin kadın yalnızlığa mahkumdur- +1 yıl
Soran kişi çok haklısın. En çokta Türk erkeği öyle aynaya bakmaz kadın beyaz sarışın falan olacak diyorlar
Soran+1 yıl@yaşayann_ölü evet kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar.
Cevap sahibi+1 yılKörler sağırlar birbirini ağırlar :D Dediklerimin ne kadar haklı olduğu sizin böyle kızmanızdan belli.
Soran+1 yılkızmak değil bu gerçekleri söylemek. türkiyede yaşamıyorum ve erkekleri kıyaslama hakkına sahibim diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Bende Türkiye’de yaşamıyorum. Gerçekler zorunuza gidiyor demi erkekler? Neyse muhatap olunmaz bunlarla
Cevap sahibi+1 yılBenim yorumumun altında kavga edip kızıp "bunlarla muhatap olunmaz" demek de ayrı bir seviye :D zevk veriyorsunuz şu tırlak hallerinizle :D
Soran+1 yıliyi akşamlar beyefendi size. eleştirilerinize devam :)))
- Moda & Stil konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılNe fark eder. Destekli ya da desteksiz kendisi nasıl rahat ediyor ise öyle giyinebilir.
20 Yorumla - Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılGörünüm olarak güzel görünür ama erkekler için bir hayal kırıklığı dır yaptığın.
Yani kendini kandırın bunu yapmakla.
Sadece dikkat çekersin hepsi bu.
Dışı nasılsa içi de öyle olmalı. Vücut hatları.00 Yorumla Olmayan bir şeyi var gibi göstermek çabası sahtekarlık.
Siz muhtemelen duymamışsınızdır öğrenin;
"Harbi kız, mini etek giyer sütyen takmaz"04 Yorumla
Soran+1 yılneden bir kız obje gibi dolansın
Soran+1 yılmini etek giyermişiz ya
- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılkızda meme yoksa ne yapsın garibi mecburen destek alacak parası olsa memelerine silikon taktırtır
20 Yorumla
+1 yılSahtekarlık tabi. Bizim hayallerimizle oynamanın lüzumu yok
10 YorumlaDestekli sütyen + makyaj + topuklu hepsi gerçeklikten uzak. Bir önemi yok ki sahteliğin
10 YorumlaModa & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. İnsanın kendini iyi gösterip daha iyi hissetmesini sağlayan bişey ne için sahtekarlık olsun ki
10 Yorumla
+1 yılZaten beraber olduğun kişi sayısı 1, o yüzden geri kalan kişilerin seni öyle görmesinin çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yıl@myboi fdjkfljfklhfd ay ne bileyim
+1 yılSahtekarlık demeyelim de hoş değil bu tip yanıltmacalar.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yıldava acılıp , avrupa ınsan hakları mahkemesınde yargılanmalılardır.
10 Yorumla
+1 yılHayır değil desteksiz takarsan sarkar mantık biraz yahu
24 Yorumla
Soran+1 yılaslında her göğüs tipinin ihtiyacı farklı
- +1 yıl
Tabi öyle büyük göğüslülerin dezavantajı çok ah ah
Soran+1 yılmavililer gelir birazdan
- +1 yıl
Ahaha aman salla
+1 yılBir doğal diri göğüs düşün bir de destekli sütyen ile o hale gelmiş göğüs düşün. Erkek olsan hangisini tercih ederdin?
06 Yorumla
Soran+1 yılbir kadını memesine göre seçiyorsanız sizde sorun var
- +1 yıl
Ben bu şekilde seçim yaptığımı iddia etmedim. Sahtekarlık mı diye sormuşsun. Onun cevabına ulaşman için bu soruyu sordum.
Soran+1 yılbenim yaram yok neyse iyi günlerrrr
- +1 yıl
İyi günler.
- +1 yıl
Yaran olmadığı için bu soruyu sordun zaten ; )
Soran+1 yıl@içinizden_biri_23 dolabımda bir tane destekli sütyenim var o da abiyelerim için. bu tip sorular site algoritmasında öne çıkıyor tatlı şey seni
+1 yılBi kere estetik ve sağlık için destekli sütyen giyilmelidir. Destekli sütyen göğüslerin sarkmasını önler
06 Yorumla- +1 yıl
@Godo_Kral daha dik ve güzel görünüyor
Soran+1 yılyanılıyorsun her göğüs tipinin ihtiyacı farklıdır daha iyi bir görünüm sağlamak istiyorsak
- +1 yıl
Kim yanılıyor
Soran+1 yıl@walkerrr34 sen
- +1 yıl
Eski sevgilim çok takardı aşırı seks i görüntü oluyordu hemen çıkarıp öperdim
+1 yılBir nebze sevdiğine karşı giymek onun öyle görmesine sebep olur. Giydiğini söylersen çok iyi olur ve het zaman takarsın ince düşünmüşsün tebrik ederim
04 Yorumla
Soran+1 yılgiymiyorum ya ben sadece merak. bant kullandığımı da anlıyorlar
- +1 yıl
Nasıl anlıyorlar ben anlamam herhalde dur bi bakiym netten
Soran+1 yılyani normal halini gördükleri için farkediliyor
- +1 yıl
Evet baktim sevgilim olmadığı için bilmiyorum
şimdi tabiki belli olur. Açık dekoltede veya gömlekte anlaşılır
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet sahtekârlık. Küçük göğüslere sahipsin ama onu giyip erkekleri kandırıyorsun, olmayanı varmış gibi gösteriyorsun. İnsanin kendisiyle barışık olması lazım
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılBenimkiler bazen altindan çıkıyor 😂😂 onu bile giyemiyorum
30 Yorumla Meme güzel şey aslında kafamı koyup uyumak birdaha uyanmamak istiyorum acikirsam da sütumuzu iceriz
16 Yorumla
Soran+1 yılfsjhfdjhfdd inek gibi hissettim
Soran+1 yıl80
Soran+1 yılbuğra fkldjkldjflkf
+1 yılBence evet erkekleri kandırmanın gizli bir yolu çıkardıklarını hiçte òyle dik olmadıkları oluyor
20 YorumlaEğer kendini pazarlıyorsan evet sahtekarlık
41 Yorumla
Soran+1 yılpazarlamak ne demek
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıyafetin düzgün dursun diye giyiyorsan değil ama millet göğsüm var sansın diye giyiyorsan evet.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKolay kolay giymem dikkat çekmemek için
Cevap sahibi+1 yılNeden dikkat çekeyim ki?
Biri beni beğenecekse fiziğimle değil zekamla, ahlakımla, karakterimle beğensin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSahtekarlık ne alaka mk ozaman kimse silikon da dolguda estetik ameliyatı da olmasın ne saçma sapan sorular bunlar
21 Yorumla
Soran+1 yılama ameliyat kalıcılık sağlıyor ya bebiş. kendisi de öyle oluyor. ama bu makyaj gibi çıkıyor yani
Giymeyen var mı hiç. Görmesi gereken görüyordur zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılher göğüs tipinin ihtiyacı farklı
+1 yılYoo millet estetik yapıyor 😂
31 Yorumla
Soran+1 yılya ama işte o kalıcı ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam memelerimize kadar konuştuğunuza göre sesinizi kesebilirsiniz
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yıl👙Sahtekarlik. Hatta anayasaya bile aykiri bence.
Gördüğüm de direk Cimere sikayet ediyorum !10 Yorumla
+1 yılNeden sahtekarlık olsun ki normal yani güzel ve hoş görünmek istiyorun o zaman makyaj ve dudaklarını boyayanlar da sahtekarlık yapıyor sayılır sana ne yakışıyorsa onu giy
10 Yorumla
+1 yılKısmen. Sonucta olani guzel sergilemekte bir sanattir , beceridir
40 YorumlaAksine memesine göre değişir. Kişinin öne çıkarma ve baştan çıkarma planlarına göredir.
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Desteksiz bırakırsan sarkar o meme.
22 Yorumla
Soran+1 yılher meme aynı değil ki
- +1 yıl
Evet aynı değil de bazıları ki oluyor.
+1 yılAy ne alakası var ya iyice saçmaladınız
21 Yorumla
Soran+1 yılyok ya soru öylesine bi soru
+1 yılYer çekimine karşı koyma isteğidir o, çok da anlam yüklemeye gerek yok.
00 Yorumla- Devamını Gör (192)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat