Erkek gruplarında boxerla özel video, bikinili kadın fotoğrafı atmanın amacı ne 😒?

Yanında açtım baktım gruba bakamazsın falan demedi karı kız atıyolar mı bakıcam dedim, al bak dedi o tarz şeyler de vardı bikinili bi kadın fotosu internetten bulup atmış biri , biri de baksırla şeyini videoya almış atmış oralara gelince telefonu elimden çekti aldı ben de bakmadım daha fazla kızfım bunların olduğu grupta işin yok diye erkek grubu bilmem ne diyo başlatma erkek grubuna dedim çıkıyorum tamam dedi çıktı ve hepsini sildi yanımda ben sil çık demedim kızdım , ki çıkmasaydı kendi olay orada zaten patlardı bildiğinden çıktı. Onları atanlar olmadan başka grup açıcam dedi düzgün arkadaşlarım da var o grupta dedi sonra dedim akşam geri ekleme ama evlenince de bunlarla görüşmek yok dedim yakında sözümüz var zaten amaç ne yani şeyiniı öyle çekmiş biri ben bakmadım bile bunlara bilsem bakmana iizn verir miyim falan dedi ama amaç ne anlamadım başkası atmış bu arada sevgilim değil

Erkek gruplarında boxerla özel video, bikinili kadın fotoğrafı atmanın amacı ne 😒?