Şapkamı giydim, termal atletimi taytımı giydim, kazak, dar pantolon ve trençkotumu giydim çizmelerimi çektim lahana gibi de oldum yine de dondum. 🥶 Gıcıklık yapıyosunuz men biliyorum shshs sağlıcakla kalın tatlislar 🫶🏼☕

Şapkamı giydim, termal atletimi taytımı giydim, kazak, dar pantolon ve trençkotumu giydim çizmelerimi çektim lahana gibi de oldum yine de dondum. 🥶 Gıcıklık yapıyosunuz men biliyorum shshs sağlıcakla kalın tatlislar 🫶🏼☕

Hastalığa bile isteğe davetiye çıkarmak karlı ve soğuk havalara uygun bir şekilde giyinmemek. Böyle yapanları gerçekten anlayamıyorum hem kötü anlamda gözleri üzerine çekiyorlar hemde hasta oluyorlar
😄
Biraz dikkat çekme isteği, biraz da tarz meselesi gibi geliyor. Kimisi üşümeyi göze alıp stilini ön plana koyuyor, kimisi de gerçekten aldırmıyor. Bana göre pratik değil ama herkesin kendini ifade etme biçimi farklı. Önemli olan başkasını rahatsız etmeden, kendi bedenine ve sağlığına saygılı olması.
Nerede nasıl giyeceğini bilmiyor. Tarzı olabilir ama tarz denilen şey modadan bağımsız olarak kendini rahat, yakıştığından emin giyinmesi ve ben o soğukta rahat ettiklerine inanmıyorum. İllaki üşür buda rahat ettirmez. Ten göstermek amaç.
Nasıl üşümüyorlar ya diyorum içimden jfjj ben kat kat giyinirken ve aşırı üşürken. Herkes farklı tabii 😄 bir kaç arkadaşa sormuştum üşümüyorsun musun diye dondukları halde giyen türlerde var. Akıl fikir versin ne diyeyim.
Karlı havada crop giyen görünce aklımdan ilk geçen: “Üşümüyorsan kraliçe, devam.” 😂🔥 Üstte fotoğraftaki kombinde olduğu gibi kalın oversize mont, içte termal + crop, altta yüksek bel pantolon olunca hem poz verilir hem stil akar.
Senin lahana kombinin de efsane bu arada 😍 Sıcak kalmak istiyorsan doğru yapıyorsun, fotoğraf çekmelik anlık crop olur ama tüm günü öyle geçirmek cesaret ister. Stil önemli ama sağlık her zaman bir tık daha önde olsun tatlım 🧣❄️✨
Cevap
25Cevap
hiç bir şey düşünmem.
Şimdilik farkında değiller ama ilerleyen dönemlerde hepsinde polikistik Over ve bir çok iç hastalığı özellikle çocuklarının olmasını zorlayacak şeylerle karşı karşıya gelecekler
Buz dolu küvete girenlerin yanında crop giymek bana çok wow gelmiyor ya. Ya moda düşkünü ya da aptallar bana göre.
Genc oldugunu düsünürüm böyle 21 yasından kücüktür muhtemelen kanı kaynıyordır büyüdükce popon daha çok donuyor ve tek amacın ısıtmak oluyor
Hahahahaha olsun güzel görünmek daha kıymetli bizler için dkd
Hhahahaah cok iyi dkdkd ben utanmasam battaniyeyi sarıp cıkarım ya
Biyolojik gerçekleri estetik kaygılar için feda etmek, zekice bir strateji değil, sadece bir dikkat çekme çabasıdır.
Bak vallahi yanıyor bunlar diyen tarafım biri söndürsede rahatlasalar 😅
Kış moduna girmeyi reddetmiş hala yazdan çıkamamış diye düşünürüm
En acilinden sjhx
Donmuyorlar mı diye düşünürüm, ben bir kat ince giyinsem donuyorum
Kdkdkdkd acaba gizli soba mı takılı onlarda
Nasıl bir vücut yapısı var derim 😅 hiç mi üşümüyor
Psikolojik sağlığı iyi değil diye düşünürüm, geçmiş olsun derim.
Cjdks
Modaya ve görünüme çok fazla önem verdiğini düşünürüm. Kendi rahatını yok sayıp sırf guzel görünmek için üşüyor
Çok absürt geliyor bana
Tarzından ödün vermiyor
Sana demiştim mont giy hayriye jdkfjf
Hipotermiden dolayı paradoksal soyunma yaşıyor diye düşünürüm 😂
Üşümüyor mu diye yanımda ki kişiye sormak dışında bir şey düşünmem.
Saçma, akıllıca olmayan bir hareket yaptığını düşünürüm.
Benim dötüm donuyor bu nasıl üşümüyor deyip içümden küfür ediyorum
Ruslar buzlu gölde yüzüyor nir şey olmuyor.
Gobeklerine bir tane şaklatasım geliyor :D
Dayı mı? Yazıkalr olsun :D
hahsahfbh
Belki de yeşil arka plan önünde vermiştir bu pozu.
Deli ne denir başka sjsj
Tarzı önde geliyor derim 😅
Deli derdim jdndn
Evet jdjdn
Manyak la bu derim
Şu soğukta crop giyenlere helal olsun
Soğuk havada mini etek uzun çorap giyip çıkan kadınlara selam olsun ccvbc
Üşümüyor mu acaba diye geçiyor içimden. Sahi, üşünmüyor mu?
Kesin bi hilesi vardır
En son taytın içinin yorgan gibi tüylü olduğunu çözdüm bu biraz zamanımı alacak 😀
Thankss
Kim ne giyerse giysin
Konyağın dibine vurmuş yanıypr derim
Gerek yok üşümeye diyorum
fotoğraf çekimi yapcaktırr🌸🤷♀️
Bobrekler biter
Deli herhalde diyorum
O kar popişine kaçar belden aşağısı Islak donar
Yandığını
Trençkot ince değil mi , aşko?
İçinde lahana gibi katkat elbise var sjs
Ben kendime yine güvenemiyorum. Az önce bir çamaşır asayım dedim. Elim dondu. 🥶
Lahana ol diyom sana, dinlemiyosun ki sözümü balım sjsjs
😹😹Çamaşır asarken de mi?
Evet sjsjs sağlıcakla
😂😂
Deli olduğunu😅
Deli olduğunu
Akıl tutulması yaşıyorlar ondandır anlamamız kcjdk
Gördükçe deliriyorum üşümüyorsunuz hayret diye bağırıyorum.
Fizigine guveniyorsa altina mini etek bile giyebilir :)
Görseldeki kız ben sdfgh
Güzel olur
Oda ayrı Bir manyaklık
Delidir.
sorunlu olduğunu düşünürüm
İlgi bağımlısı
Kesinlikle aptal
Komik bulurum
Vay be ne dayanıklı 😁
Ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?