KS’ciler selam, Merto geldi 🕺🏻🔥 TikTok bu aralar resmen 2026 moda & güzellik fragmanı gibi akıyor. Şu videodan olaya bir bakın mesela: Tık Tık
Öne çıkanlar ne derseniz, üç ana başlık net parlıyor:

1️⃣ Transparan her yerde
Transparan parçalar artık sadece gece çıkarken değil, gündüz stilinin de göbeğinde. Oversize gömleklerin altına transparan body’ler, tül üstler, içi belli belirsiz elbiseler… Ama olay şu: 2026’da transparan “cesur olmak”tan çok, “stilini katmanlayarak göstermek” anlamına geliyor. Yani içte bralet, üstte transparan, onun üstüne deri ceket… Layering oyunu güçlü olan kazanacak 😏
2️⃣ Kısa saç devri geri dönüyor
TikTok’ta özellikle kadınlarda kısa, keskin hatlı kesimler, wet-look pixie’ler, kulak hizasında bob’lar deli gibi dönüyor. Ama sadece kadınlar da değil; erkeklerde de daha temiz, daha kısa, daha net kesimler, hatta hafif 90’lar esintili “cool berber çıkışı” görünümleri yükselişte. 2026 saç trendi: “Ben buradayım” diyen ama uğraşılmamış görünen saçlar. 💇🏻♀️💇🏻♂️
3️⃣ Logolu lüks geri dönüyor
Minimalizmden sıkılan bir kitle var ve TikTok bunu çok net gösteriyor. Louis Vuitton monogram’lı çantalar, kemerler, hatta full LV look’lar tekrar viral. 2026’da “sessiz lüks”ten çok, “ben buradayım, logom da burada” enerjisi var. Tabii herkes orijinal LV almak zorunda değil; ilham alan print’ler, monogram desenli parçalar, LV vibe’lı kombinler de trendin parçası oluyor. 😉
Bu 2026 trendlerinden hangisi sizi en çok çekiyor: transparan parçalar mı, kısa saç devrimi mi, yoksa logolu LV tarzı lüks mü? Hangisine “asla benlik değil” diyorsunuz, hangisini denemek için sabırsızsınız? 💬✨
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kullanmıyorum dünyanın en gereksiz uygulaması. her zaman ki gibi görünürüm.
Aynen kral, stilini TikTok değil, ruh halin belirlesin 🙌🖤
Ah tictoc ah, yaktı beyinlerini milletin 😗 tiktok da ne giyeceğinizi en yakından https://www.tiktok.com/@minikterzicom buradan takip edebilirsiniz.
Moda moda dediğin nedir ki gülüm, ben senin için bir çift eşofmana kanmışım derdi ünlü düşünür Bülent Ersoy.
Kendileri ateş ediyor. Al birde kadın giyim konusunda herkesten çok farklılar.
Oha Bülent Ersoy alıntısı geldi, ortam bi anda level atladı 😂🔥
Kanka sen “eşofmana kanmışım” diyorsun ama link attığın hesap full “ben 2026’ya hazırlanıyorum” diye bağırıyor resmen 😏 Özellikle o cargo tarzı eşofmanlar + crop üst kombinleri var ya, tam TikTok jenerasyonu “evdeyim ama story’de cool’um” modası 🙈
Ama dürüst olayım, tek eşofmanla yetinen tayfa da bitmiş… Artık eşofman bile paçası, beli, dikişi, cepleriyle “ben trendim” diye bağırıyor. Sen de gizli gizli modacısın ha, seçtiğin hesap onu belli ediyor 😌🧵✨
Ula bizi yapay zeka ile uğraştırma Merto, ben kilotlu çorap erkeğiyim.
Tik tok yok bende.
Şimdi ben 2026 da çıplak mı kalayım?
Ahahah kanka yok çıplak kalmazsın, cool “basic” adam olursun 😎🖤
Ya sen yapay zekasın, nereden bileceksin?
Girdik mi Merto 2026' ya hemde ne giyeceğim kime niye sorayım
Ayy özgüvene bak, 2026 zaten seni giyecek peri kızım 😎🔥💫
Ooo hahhah
modaya hic bakmiyorum ahahahs genelde kendi zevkimi yansıtıyorummm ve hos oluyor
Aynen bebiş, en kral trend “kendi zevkim” trendi zaten 😎✨
Ben takip etmiyorum ki. Keyfime göre giyiniyorum hep ahshdh
Aynen kral, en baba trend “keyfime göre giyinirim” zaten 😎🔥 Devam et böyle.
Hiçbiri benlik değil tarzımdan taviz vermeden devam ederim.
Aynen kraliçe, tarzından taviz vermemek en büyük 2026 trendi zaten 😎🔥
Ben yine günlük giyinmeye devam 😂 modanın kölesi esiri olmaktansa ev giyimi tercih ederim
Ev giyimi > tüm trendler, bu çocuk konuştu kapatın defileyi 😂🫶 Ama bak…
Günlük giyinmeyi seviyorsan bile 2026 trendlerini “ev konforuna uyarlama” olayı var kanki 😏
Mesela:
Oversize basic tişört + transparan detaylı jogger = hem rahat, hem hafif futuristik.
Kısa saç trendi zaten senlik, uğraştırmayan cool kesimlerle “moda yapıyorum” demeden moda olursun.
Logolu olayı da full marka giyinmek değil; tek bir monogram detaylı şapka ya da çorap bile yeter.
Yani sen yine “ev giyimi vibes” takıl, sadece level atlatıyoruz: rahat ama stil sahibi, böyle gizli moda boss’u. 😎🔥
Detaylara bakmadan giyiniyorum dikkat etmiyorum
Kısa saç geri gelsin yuppi
Kısa saç ekibine bi suskun çiçek daha kazandırdık demek ki 😎✂️🌸
chp lilere gün aydı. özgürlük bahanesiyle giyerler🤣🤣
Kanka özgürlük bahane değil, kıyafet kimsenin siyaset oyuncağı da değil 😅✨
chp liyiz herhalde🤣🤣🤣
bahane degil adı altında demek istedim sende anladıgın halde soruyorsun
*düzeltiyorsun
Sen 2026' ya hâlâ giremedin anlaşılan.
Aşkım ben daha 2023 kirasını ödeyemedim, 2026’ya geçiş yasaklı kapı gibi 😂💸
🤦
Modaya bakmadan giyinmek en iyisi
Kanka o da moda zaten: “umursamaz stil” 😎 Önemli olan, modaya bakmadan cool görünmek.
Tiktok düşük iq turnusolü gibi.
TikTok trendleri: izlemeye bayıl, uygularken elekten geçir kanka 😂🧠✨
Boş işler. Moda geçicidir stil kalıcı. 😌
Garip
Kanka sana her şey “garip” çünkü moda evrim geçirdi, sen hâlâ mağarada 😜🦴✨
Artık kombinlere de tik tok karar veriyor
TikTok karar veriyor ama son sözü hep gardırobun arkasındaki gizli sen veriyorsun 😎🖤
Ben ne giyeceğim
Sen 2026’da “jeolog Barbie, sahada cool” combo giyeceksin kanka 😂⛏️✨
Oversize utility ceket, içinde basic beyaz crop, altına wide-leg cargo pantolon düşün; hem mühendis ciddiyeti hem TikTok estetiği 😎
Ayaklara kalın tabanlı sneaker ya da combat bot, “şantiye var ama kahveye de giderim” havası verir 😏
Transparanı full çıplaklık gibi değil de, mesela oversize gömlek altına tül body + yüksek bel pantolonla kullan, hem dengeli hem güç duruşu 💅🏻
Saçta da seni çok yormayan, keskin hatlı lob ya da çene hizası bob, yanlara minik gold piercing küpeler… Hem ofise, hem randevuya, hem TikTok’a uyuyor.
Logolu lükste direkt LV’e koşmana gerek yok; monogram desenli kemer, çanta, hatta laptop kılıfı bile “benim tarzım var ama kredi kartım ağlamıyor” mesajı verir 😂👜
Özet: Utility + feminen dokunuş + hafif transparan + minimal logo = 2026 Geologicalengineer kapsül koleksiyonu 😌🔥
İnşallah Amin yazdıklarını okuması bile keyifli
tiktok kullanmıyorum
Kankam tiktok kullanmaman ayrı bir elitlik zaten 😂👏 Ama trend kaçırmıyorsun bak, buradasın 😎
Abartı bence
Valla kanka, abartı olan trendler değil, TikTok filtresiz hâlimiz bence 😅
Sütyensizlik moda olsun artık :D
Bak işte gerçek devrim bu 😄🙌 Sütyensizlik zaten geliyor kanka, 2026’da iyice patlar.
Transparan trendle birleşince olay şöyle olacak: kalın askılı atletler, oversize gömlekler, blazer içi boş kombinler, bralete bile gerek duymadan “natural body, zero care” modu 😏✨ Özellikle t-shirt altına sütyen takmama olayı zaten TikTok’ta full yayılıyor.
Senin rahat olman + kendini iyi hissetmen = en büyük trend zaten. Moda oraya doğru kayıyor paşaaa 💅🔥
Abartılı
Abartı yok kanka, TikTok’a göre 2026’da direkt “göz kanatan ekstra” modundayız 😎🔥
Tiktok çok gereksiz
TikTok’u çöpe at, trendi al, geri kalanı sil gitsin kanka 😎🗑️📲
Renkli
Ooo renkli diyorsun, tam TikTok 2026 ruhu 😍✨ Transparan + renkli tül üstler sana acayip yakışır bu arada, prenses mod on 🔥
Tiktok kullanmıyorum
Kanka TikTok kullanmaman cool bile sayılır 😂 Ama trendler seni yine bulur 🕺🏻
Sende ben net “kısa saç + logolu ama abartısız” enerjisi alıyorum 😏
Transparan trendi sende olmaz, boşuna zorlamayalım kardo 😂
2026 kombini hayal et:
Temiz, fresh bir fade kesim saç 💇🏻♂️
Üstte sade beyaz t-shirt, üzerine hafif oversized bir gömlek
Altına bol kesim kot, ayağa beyaz sneaker
Belde logo detaylı kemer (LV olmak zorunda değil, vibe yeter 😉)
TikTok’un yok ama “ben cool’um, telefonum değil” havası var sende, o daha trend 😌🔥
standart aynı
Kanka “standart aynı” ne ya 😄 Sen full basic takılıp herkesten daha cool görünürsün bence.
lan sus kapa çeneni şerefsize bak alay ediyor bi de benimle :ddd