Erkek gözüyle bakınca renkli giyinmek doğrudan mutluluk göstergesi gibi gelmiyor. Kimi insan ruh hâlini yansıtır, kimi sadece tarzını. Bazen en renkli giyinenin içinde en çok fırtına oluyor, bazen de sade giyinen gayet huzurlu. Dışarıdan görünenle içeride olan çoğu zaman aynı olmuyor.
Ben renkli insanlar bayılırım Sadece kadınlar değil erkeklerde renkli giyinmeli Ne öyle sadece siyah beyaz gri felan Biraz değiştirelim Mesela bugün ben Füme ayakkabı Siyah pantolon Mavi gömlek Füme yelek Krem koyu kahveye yakın tonu ceket Ceket göğüs mendil cebinde kombin renkleri olan kare mendil Siyah pardesü giymiştim Mis gibi renkler işte 😂 Bu kadar 😂😂
Renkli giyinen kadın = mutlu kadın diye bir kural yok ama renkler ruh halini baya etkiliyor 🤍 O yüzden ankette “Evet çok mutlu”yu işaretlerdim, çünkü renk enerjiyi yükseltiyor 🌈
Bir dönem full siyah, sonra full renkli… Bu senin değişimini gösteriyor ve bu harika ✨ Canın isterse pembe, isterse simsiyah giyin, ikisi de senin ruh halinin bir ifadesi. Fotoğraflardaki tarzın da çok tatlı ve özgüvenli duruyor, devam et böyle 🙌💖