Özellikle bu günlerde siyahtan başka bir renk giyesim gelmiyor benim, böyle farklı renkleri birleştirip giyebilmem için gerçekten o gün keyifli uyanmam gerekiyor ama ne mümkün! Siz de benim gibi renkli giyinen insanların hayattan daha fazla zevk aldığını düşünüyor musunuz?
Renkli giyinen insanlar hayattan daha mı fazla zevk alıyor sizce?
Bence hayattan zevk alıyor değil de almaya çalışıyorlar diyelim. Daha çok pozitif olmaya gayret eden, sabit fikirli olmayan, yeniliklere açık ve renkli bir ruhu olan insanlar renkli giyinmeyi seviyor.
Bence o gün giydiğin kıyafetlerin tarzı ve rengi senin ruh halini yansıtır. Misal üzücü bir haber aldığında o gün renkli kıyafetleri kendine yakıştırmazsın. En iyi kumaş da olsa, en iyi marka da olsa onu kendine sindiremezsin. Çünkü bir kesim insanımız duygularını yekten dışarı vurmak yerine, içindekileri dışarı yansıtmayı tercih eder. Soruna gelirsem, renkli giyinen insanlar genele vurulduğunda mutlu, pozitif, zevk almayı bilen insanlardır. 🙂
Kesinlikle. Kendilerini daha özgür hissettiklerini düşünüyorum. Günlük yaşamım da canlı renklere yer veremiyorum koyu renkler tercihim ağırlıkla. Canlı renkleri kullandığımda daha farklı bir ruh hali yaşarım ki resimdekileri düşünemiyorum.
Bence kötü giden hayatlarını renklendirmeye çalışıyorlar. Hayat zaten zor, sıkıcı hayatı renklendirerek eğlenmeye çalışıyor olabilirler. Ama sahte bir eğlence anlayışı olur bu.
Renkli giysiler moral yükselti, ama zevk tamamen içinden geliyor; kendini rahat hissettiğin renklerde giyinmek, hayatı daha canlı görmene yol açar. Kendinle uyum içinde olunca, günün tadını çıkarırsın.
Evet, ayrıca özgüvenli ve dikkat çekmeyi seven insanlardır. Erkeklerde gay olma ihtimali de var. Mutsuz da olsalar parlak mor tonlarını üniforma gibi giyiyorlar.
Valla benim çok takıntilarim var beyaz siyah haki yeşili birde koyu lacivert başka renk sevmiyorum ama şortts öyle değil mesala birtane kırmızı şortum var onuda beyazla kombinliyorum 🤣
Hayattan zevk almak değil de mesela parça parça kıyafetleri bütün oluştururak kombinleyince daha iyi hissediyorum ben. Renkli şeyler iyi hissettiriyor.