Evlilik yolunda nişanlım için giyim tarzımdan bu kadar fedakarlık yapmak normal mi 😕?

Sevdiğim adamla nişanlıyım 2 ay içinde allahın izni ile nikahımız olacak. O seneler önce özgürlükçü bir adamdı çevresinde kadın arkadaşları olan alkol alan, gece arkadaşları ile takılan ele avuca sığmayan bir adamdı, biz bir anda karşılaştık tutulduk bağlandık derken bu tehlikeyi hissedip ayrılmak istedim çünkü onun hayatı çevresi benim sevgi ve kıskançlık kulvarlarıma ağır geliyordu bu stresi ben kaldıramam yol yakınken ayrılalım demiştim yapamadık ayrılmak zor geldi kısa sürede ona, ciddi bir ilişki için oturup şartları konuşmuştuk, karşı cinsler ile arkadaşlığı kesecektik, o alkolü kendisi bıraktı zaten benim yanımda rahatsız hissettiği için, kendisi diz kapağı hizasında kapri kotlar giyen sportif dikkat çeken sporcu tarz bir adam, ben de sporcu olduğum ve fiziğim güzel olduğu için elbise giymeni istemiyorum aşkım mini etek filan dedi insanların sana bakmasına katlanamam ben istemiyorum dedi ama elbise konusu uzun da olsa vücuda yapışmayacak istemiyorum dedi, ben bunlardan fedakarlık yaptım sorunsuz ama eski halim ile alakam kalmadı, sürekli kot pantolon spor ayakkabı giyen bir kadın oldum modum çok düşük, mini etek zaten çok giyen biri değildim, diz kapağı hizamda siyah çorapla giyerdim daha çok ama ona bunu izah edip elbise konusunda nasıl ikna edebilirim bilmiyorum. Sen diz kapağı hizanda giyiyorsun kapri dediğimde benim kıllı bacağıma kim bakacak diyor geçiyor.

Evlilik yolunda nişanlım için giyim tarzımdan bu kadar fedakarlık yapmak normal mi 😕?