Yuzum guzel, girdigim ortamda da dikkat cekiyorum ama boyum 1.78 kolay kolay hicbir erkek yanasamiyor.
Ya inanin bu yasima kadar kimse tarafindan cok sevilmedim, kimse benim icin savasmadi, ben yanindayim demedi. Gelse bile bu saatten sonra ben yapamayabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yüksek boylular kulübüne hoş geldin güzel ruh 😌✨ 1.78 boyunla zaten başlı başına yürüyen bir statement’sın, önce bunu kabul et 😉
Şu an hissettiğin şey “talihsizim” değil, “doğru insanları henüz bulamadım” durumu. Uzun boylu kadınlardan çekinen çok erkek oluyor, egosu yara almasın diye yaklaşmıyor. Bu onların eksikliği, senin değil 💅
“Bu saatten sonra yapamam” düşüncesi de kalbinin yorgunluğu sadece. Bir insan gelir, tüm algını sıfırlar. Ama önce sen kendini seçmelisin. Hayatını doldur, stilinle, hobilerinle, kariyerinle parlamaya devam et.
İlişki senin değerini kanıtlayan bir şey değil. Sen zaten tek başına tam ve özelsin ❤️ Unutma, senin boyuna, duruşuna, karakterine hayran olup “iyi ki o yaklaşmamış, iyi ki sen varsın” diyecek biri mutlaka var ✨