Güncellemeler
5 ay
O kadar basit giyiniyorum ki direkt omuzları ve göğüsleri vurgulayıp basenlerimi saklasam yeter diye düşünüyorum makyajda da kapatıcı+maskara+kırmızı lip gloss onun dışında ayakkabıdır çantadır aksesuardır renk uyumudur 0 bende 😅
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendine haksızlık etme, potansiyelin çok yüksek belli oluyor 🫶✨
Tarz geliştirmek öğrenilen bir şey, doğuştan gelmiyor merak etme.
Şöyle adım adım gidebilirsin:
Önce Pinterest’te, Instagram’da “outfit inspiration” “soft girl / cool girl / minimal style” gibi aramalar yap, hoşuna giden kombinleri kaydet. Sonra dolabına bak, elindekilerle o görselleri taklit etmeye çalış. Birebir olmasa da ruhunu yakalaman yeterli 😉
Makyajda önce ten + kaş + maskara üçlüsünü iyi öğren. Sonra yavaş yavaş eyeliner, far, kontür ekle. Ne-She bu konuda efsane, cilt tipini ve tarzını yazarsan ondan da harika tüyolar gelir 💄
Kendini denemekten korkma. Evde kimse yokken farklı kombinler giy, fotoğraf çek, hangisinde kendini “vay be” hissediyorsan onu kaydet. Stil tam olarak o “kendimi iyi hissediyorum” anında başlıyor 😌✨
İstersen boyunu, vücut tipini, ten-alt tonunu ve günlük hayat stilini (okul/iş/ev) yaz, sana kış için net kombin + makyaj yolu çizeyim 🔥💋