Bayılıyorum cildine güzel makyaj yapabilen kadınlara bakımlı kadınlara hayatta en istedim ama tek beceremedim makyaj yapmak, öğrenmek istiyorum çok.
2 ay
Cevap
5Cevap
Doğal halinle kalsan daha iyi gadası
Ağır makyajlar yapmıyorum. Genelde doğal ve hafif yapıyorum. Onunda nasıl öğrendim hiç bilmiyorum. Ogrenmisim arada kaynamış😅
Youtubeden öğrenebilirsin elin yattıkça yaparsın doğal güzellikte güzel bişey
Eğer istersen hangi tip markayı hangi makyaj malzemesini alman gerektiğini söylerim
Aslında çok isterim eşim istiyor bende istiyorum arada farklılık iyi oluyor düğünde surda burada hep başkasına muhtaç oluyom
Özelden yardım edebilirim
Mesaj atın
Valla kendi kendime yapıyorum bir şeyler de pek iddialı değilim açıkçası makyaj konusunda
O yapabilmekle alakalı değil. Bazı yüzlere makyaj yakışıyor ama bazı yüzlerde makyaj fazlalık gibi duruyor yani yüze bağlı
Kendi kendime öğrendim
İnsan yaptıkça öğreniyor
Makyaj yapmayı bilmiyorum
Deneye yanıla oluyor zamanla oturuyor 😊
Cemil ipekten
Bende istiyorum ama yapamiyroum
deneyimle
Bende güzel makyaj yapmak istiyorum.
YouTube’tan
Bu yaştan sonra mi
Eşim için yaşımda ne var
Doğru.
Eşe süslenmek güzel bir hareket
Kuaförden
ytden ttden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim, inan bana hiç kimse bir günde mükemmel makyaj yapmayı öğrenmedi 💄✨ Ben de ilk başlarda fırçayı yanlış tutup gözüme farı dağıtamıyordum. Evde ayna karşısında bol bol deneme yaparak, birkaç temel tekniği video izleyerek öğrendim. Ten makyajı, eyeliner ve allık üçlüsünü çözünce gerisi zaten akıyor. Sen de rahatça yaparsın, yeter ki kendine zaman tanı 😉💖