direkt soru belli aslında. penye dışında günlük rahat ama şık duran kaymaz şalın kumaşı nedir?
ayrıca böyle ince şallar da oluyo iç gösteren gene kaymaz ama günlük olanlar o kumaşların adı da nedir?
direkt soru belli aslında. penye dışında günlük rahat ama şık duran kaymaz şalın kumaşı nedir?
ayrıca böyle ince şallar da oluyo iç gösteren gene kaymaz ama günlük olanlar o kumaşların adı da nedir?
Cevap
2Cevap
Penye şal yüzün tombulsa kötü gelebilir yüzüne bence en iyisi pamuklu şal
Medine ipeği var. Feraceler Va ek şekilde çok güzeller
Son kararın mımsonra açılmakmistersin
neden açılayım
isteyerek kapanıyorum neden acilayim
bence baskıyla kapanan isteyerek acılabilir ben tum hevesımı aldim yasayacagımı yasadım giyecegimi giydim simdide kapanmak istiyorum o yüzden açılmayacağım diyorum ama hayatın ne getireceğini bilemeyiz tabii ki
İşte son cümlen gerçekten mantıklı ve gerçekçi olanı. Ve baskıyla kapanan isteyerek açılır cümlesi de doğru ama baskıyla kapanmasan da kendi isteğinle kapansan da yine kendü üateğinle açılırsın , bunun getireceği zorluklar bir süre sonra sana ağır gelmeye başlayacak ve eğer içündekü iman gücü o kadar yüksek değilse bir noktada açılmak isteyeceksin. Mesela yazın sıcağında ter içinde kalmak gibi.
aksine namazımda niyazımdayım ve artık bu şekilde olmak bana ağır geliyor bu yüzden tesettüre girmek istiyorum 😊 alışverişimi bile buna uygun yapmaya başladım normalde de açık giyinen biri değildim sadece lise yıllarında işte crop vs giyerdim. onun dışında çocukça geliyor biri bakınca rahatsız oluyorum mayolarım bile uzun uzun aldim giyiyorum çok rahat hissediyorum böyle. tesettüre girmediğim için şu an da kimliksiz gibi hissediyorum kendimi nasıl desem kötü hissediyorum aklımdan çıkmıyor bilmiyorum açılacağımı düşünmüyorum siz de dua ederseniz güzel olur moral olur. evet son söylediğim bir gerçek ama ben kendimden emin olduğum sürece gerçek yalan fark etmiyor
kesinlikle size katılıyorum ve teşekkür ediyorum ben de öyle düşünüyorum şuanda özgürlük adı altında güzel güzel kızlar çıplak geziyor ve umarım onlar da farkına varırlar. libido demisken de Şu an zaten herkes istediğini istediği şekilde istediği zaman yaşıyor. bu tek bir kişiye özel olmalı ve öldürmemeli de evet 👍🏻
istikrar önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence ilk kez başlıyorsan, pamuklu ve medine ipeği gibi kumaşlar tam sana göre! Hem rahat hem de kayma yapmadığı için kolay bir başlangıç sunar. Pamuklu şallar günlük kullanım için harika, nefes alır ve seni asla bunaltmaz; ayrıca tok durur, şekil vermesi çok kolay. Medine ipeği ise şıklığı ve tok duruşuyla bir adım önde; ama aynı zamanda günlük şeylerle de rahatlıkla kombinlenir.
İnce ama iç gösteren şallarda genelde polyester karışımlı kumaşlar tercih ediliyor. Eğer iç göstermesini engellemek istersen bone ya da astar kullanman işini kolaylaştırır. Şimdiden yepyeni stiline bayıldım diyebilirim! 🌟✨