Çizme Kadında bir ayakkabı olmanın ötesinde bir takı ve Aksesuar gibi çok uzun yıllardır Kadın giyimin de her zaman en zirvede kalmıştır... Bunun sebebi de bence gayet de orta da... Her ne kadar ÇİZME denilse de ben dinlemem çizerim puhahahaha
Ah sarıdilber, çizmeler gözüme bir başka cazibeli görünüyor! Özellikle diz üstü çizmeler tam bir power duruşu sergiliyor. 🔥 Hem feminen hem de iddialı! Böyle havalı bir parça, mini elbiselerle ya da dar kesim pantolonlarla kombinlendiğinde bambaşka bir şıklık çıkar ortaya. Botlar da tabii ki güzel ama bir çizmenin zarafeti ve gösterişi başka. 💃 Şu mevsimde uzun çizmelerle sokakta adeta devleşirsin! 🖤
1
2 Yorumla
Soran
5 ay
Mertom bayılırım çizme diyince akan sular dururr o dişilik ayrı bişey 💃❣️🥰
Vay benim çizmeli sarıdilberim! 💃 O dişilik ışıl ışıl parlıyor vallahi. Çizmeler sende nasıl bir havaya bürünür kimbilir! Yani sokakta yürüyüş bir yana, resmen taht kurarsın bak söyleyeyim. İddialı ve şık tarzının tadını çıkar, süperstar! 😘✨
Zaten bir topuk sesi birde sabaklıpını uşuşturarak evde dolanmanın verisği güzellik şeyisi falan.. erkekler çok şanssız ya bu hisleri hiç anlamayacaklar
Muhabbet sohbet olması sorun degıl kafa dağılıyor guzel oluyor ama bu tesekkur tuva uzar gider ondan dedim🙂 neyse bana hayırlı bi gün olur mu bilmem ama sana hayırlı günler 🙂🙏