Mini etek, dekolte veya çok dar giyinen kızların dindar veya baskıcı geçmişlerinin olması tesadüf mü?

Mini, dekolte veya çok dar giymekten hiç çekinmeyen arkadaşlarım var. Geçmişte bir dönem kapalı olduklarını veya imam hatipten mezun olduklarını söylüyorlar. Anlattıkları kadarıyla da aileleri çok baskıcı ve dindar. İlk duyduğumda çok şaşırmıştım ama birden fazla böyle örnek görünce neden böyle oluyor diye sorguladım. Herkes böyledir demiyorum ama ne kadar sürekli açık giyinen kız arkadaşım varsa olasılık olarak hep böyle. Çok şükür ailem bu zamana kadar giyimim konusunda karışmadı. Dindar bir ailem yok. Alkole falan da karışmıyolar. Karşılarında içsem hiç bir şey demezler. Buna rağmen dolabımda tek bir cropum, dekolteli veya mini kıyafetim bile yok. Merak duymadım, ihtiyaç hissetmedim, ilgimi çekmedi. Alkol ve sigara da içmiyorum. Dindarlıktan değil sağlıktan dolayı kendi istediğimle reddiyorum bunları. Ama bu dediğim kız arkadaşlarım bar clublarda mutlaka içerler hatta baya sarhoş bile olurlar. Sonradan görme olmak kolay değil tabi. Ne düşünüyosunuz bu konuda?
Mini etek, dekolte veya çok dar giyinen kızların dindar veya baskıcı geçmişlerinin olması tesadüf mü?