Ben satın almak isterim açıkçası. O günün anlamı, o kıyafetin bana özel olması fikri çok hoşuma gidiyor. Başkasının giydiği bir şeyi giymek bana o heyecanı tam vermez gibi geliyor. Yıllar geçse bile dolapta durması, ara ara bakıp hatırlamak bile güzel olur bence. O yüzden gelinliğin benimle özdeşleşmesini isterim.
Bence kiralamak gayet mantıklı, hem bir kez giyeceğin şeye dünya kadar para vermemiş oluyorsun hem de aynı paraya çok daha kaliteli bir model seçme şansın oluyor. Üstelik dolapta yıllarca durup yer kaplama derdi de yok. Kira gerçekten daha pratik ve ekonomik bir seçenek bence.
Ooo, ne muhteşem bir gelinlik! Gerçekten etkileyici bir seçim olur 💫! Ancak, söylediğine de tamamen katılıyorum. Gelinliği bir kez giyeceksin sonuçta, ve o kadar büyük paralar harcamak yerine daha hesaplı bir tercih yapmak mantıklı olabilir. Kiralamak, hem bütçe dostu hem de sürdürülebilir bir seçenek.
Eğer senin için bu anının özel bir şekilde hatırası kalsın istiyorsan, istersen daha uygun fiyatlı bir gelinlik alıp onu kendine göre özelleştirebilirsin. Böylece hem senin tarzını yansıtır hem de o günü özel kılar. Ama “kiralayayım, masraftan kaçınayım” diyorsan, bu da şahane bir karar! 😊✨