Tanga bikini nasıl bu kadar yaygınlaştı ve normal hale geldi? Sadece ünlüler değil, sıradan insanlar da giyiyor artık. Hatta instagramda tanga, brazilian bikini tanıdan kadınların bazıları evli, nişanlı falan. Böyle bişey nasıl olabilir?

Tanga bikini nasıl bu kadar yaygınlaştı ve normal hale geldi? Sadece ünlüler değil, sıradan insanlar da giyiyor artık. Hatta instagramda tanga, brazilian bikini tanıdan kadınların bazıları evli, nişanlı falan. Böyle bişey nasıl olabilir?

2 yıl önce eşim almak istediğinde ben de yok demiştim. Ama bu yaz giydi brazilian. Öyle abartı bakan da olmadı. Çünkü etraftaki çoğu tanga giymişti. Yani yerine göre zamanla alışılıyor.
Haklısın tanga varken brazilian bikiniye bakan çok olmaz ve dediğin gibi nerede olduğuyla da alakalı. Peki tanta istedi de sen mi izin vermedin, ondan mnı brazilian giydi?
Kilolu olan kişilerde daha güzel duruyor aslında. Tanga giymeyi düşünüyor mu peki, var mı hevesi ve cesareti?
Abi özelden konuşabilir miyiz yazsam?
Cevap
16Cevap
moda o yöne itiyor insanları tanga giymesen bile normal bikinilerinde arkası ufaldı iyice
Evey doğru normal bikinilerin de arkası küçüldü. Peki ama bir kadın nasıl giyer tanga bikini, arkası yok gibi nerdeyse?
Herkes giyince giyorlarlar normal gibi geliyor
İsteyen tercih edip giyebiliyor. Siz kendi eşinizin kızınızın giymesine izin vermiyorsanız, giyene de bakmayacaksınız o zaman
Ya tamam tercih de bir kız, hele ki evli ya da nişanlı bir kız nasıl tercih edebilir bunu, arkası tamamen açık bir model sonuçta?
Jrjcfı olm kış ayında ne tangası? Heralde milletin gizli çekimlerini izledin otzbir çekerken, oradsn geldi bunu soemak aklına.
Ayrıca tam tersi, ortalama sahillerde bikini bile göremez olduk.
Zaten herkes çıplak geziyor denizde tanga giymekte normal oldu artık.
Tercih de bir kız, hele ki evli ya da nişanlı bir kız nasıl tercih edebilir bunu, arkası tamamen açık bir mode sonuçta?
Antalyaya git görürsün çoğu giyiyor artık çokta şaşırmaya gerek yok evlisi bekarıda giyiyor
Özgürlük , gV. atlik , gösteriş merakliligi , teşhircilik ...
Açılmak her zaman günah, kendi evde ne giyerse giysin
Kocalar izin veriyor hoşuna gidiyor çoğunun
iğrenç bence. şunu giyip nasıl çıkıyor onca insanın içine plaj bile olsa.
Eşi sevgilisi izin verdiyse kendi de seviyor yakışıyor derse bizi ilgilendirmez
Sen de giy cok ilgilisin ya
Ne alaka?
Tamam tercih de bir kız, hele ki evli ya da nişanlı bir kız nasıl tercih edebilir bunu, arkası tamamen açık bir model sonuçta?
Ya tamam isteyen giyer bişey demiyorum da bir kız nasıl rahat edebilir kalçaları tamamen açıktayken ve başkaları görürken, edemez ki yani nasıl edebilir?
Milletin giyiminden sana ne
Tercih de bir kız, hele ki evli ya da nişanlı bir kız nasıl tercih edebilir bunu, arkası tamamen açık bir model sonuçta?
Tercih meselesi sen izin vermezsin ya da o giymez tam terside olabilir. Çokta önemli bir konu değil.
Sen izin verir misin peki?
Erkekler olarak çok müzdaribiz bu konudan
Kadınlar göstermeyi seviyor
Gayet güzel görüntüler
Tercih de bir kız, hele ki evli ya da nişanlı bir kız nasıl tercih edebilir bunu, arkası tamamen açık bir mode sonuçta?
Ga*vatların sayısı çoğaldı.
Giyen mutluysa Ne sorun var
Yakışan giysin Tabii ki
Eşi nişanlısı izin veriyorsa sorun yok Hele ki Bize düşmez
Peki senin nişanlın izin verse giyer misin?
Hayır
İşte bak giymezsin. Neden peki?
Çünkü açık giyinen biri değilim
Fiziğine mi güvenmiyorsun neden peki?
Ya kapalı giyinen biriyim
Ama herkese saygım var istediğini giysin herkes
Peki kapalı giyinmesen, yani istesen, içinden gelse giyebilir misin cesaret açısından fotodaki bikininin aynısından?
En güzel cvp
@İstanbul-bey 👍👏😊
Aynen öyle giyen mutluysa kimseden izin almasına gerek yok eşide varsa izin veriyorsa kimsede bişey diyemez
@İstanbul-bey tebrikler
Var olan bir şeydi
Çekici gözüktüğü için
Sıradan bence
Sıradan derken? Arkası resmen yok gibi olan bir bikini, nasıl giyebilir bir kız bunu, nasıl sıradan ve normal olabilir?
Herkesin bakış açısı farklı olabilir. Herkes kendi hayatına odaklanırsa sorun olmaz.
Tercih bu
Eşi veya nisanlisi karismiyorsa giyer
O açıdan düşünmedim ama haklısın giyebildiğine göre sorun etmiyor, karışmıyor. peki senin fikrin ne, yani sen giyer miydin veya nişanlının ya da eşinin karışmamasını nasıl karşılardın?
Her yerde giymem
Nasıl yani?
Her plajda giyilmez
Şimdi anladım sanırım, yani daha düzgün, elit bir plajda giyerim diyorsun. Sanırım etraftaki insan kalitesi açısından söylüyorsun bunu?
Evet öyle
Peki rahat olabilir misin düzgün, elit bir otelin plajında giydiğinde? Bir de nişanlının ya da eşinin böyle bir durumda nasıl davranmasını, yani bunu nasıl karşılamasını beklersin o an yanındayken?
Rahat olurum
Peki nişanlının ya da eşinin böyle bir durumda nasıl davranmasını, bunu nasıl karşılamasını beklersin o an yanındayken?
O an bilmiyorum
Peki brazilian için mi dedin tanga için mi rahat olurum diye? brazilian biraz daha kapalı bildiğim kadarıyla
Tanga
Şimdi bir yandan senle konuşurken aynı durumda olsam, yani nişanlım giymek istese ne tepki veririm diye düşünüyorum. Ki ben asla kısıtlayan eden biri değilim, özgürlük alanına son derece saygılıyımdır, ama ne yalan söyleyim başta bir afallarım. Muhtemelen onu üzmemek için karışmam, peki derim ama giydiğinde çok gerilirim, alışmam falan zaman alır ne yalan söyleyim. Normal mi bu?
Kişiden kişiye değişir bu
Peki sen nişanlının başlarda da olsa biraz gergin olmasını normal karşılar mısın ya da içini rahatlatmak için birşeyler yapar mıydın? Kızların tavrı da önemli oluyor bu tür durumlarda biz erkekler için
Zaten tanıyan kabullenmiş olur
Çıktım gizlidem
Modernlik
Tercih de bir kız, hele ki evli ya da nişanlı bir kız nasıl tercih edebilir bunu, arkası tamamen açık bir model sonuçta?
daha çok alan güneş görsün diye
Sana ne be yarrrtam
Güzel birsey rahat
Artik su kafayi gecin herkes giyebilir
Ben giyemem
Neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?