Bu tamamen tarz meselesi. Gösterişli gelinlikler daha klasik, ihtişamlı ve dikkat çekici durur gotik gelinlikler ise daha karakterli, sıra dışı ve özgün bir hava verir. Hangisinin daha havalı olduğu kişiye göre değişir. Önemli olan senin kendini içinde güzel hissetmen
Gelinlik dediğin normal olsun illa gösterişli Bir de saçma sapan dekolteli gelinlikler bana saçma geliyor benim evlendiğim karımın orasını burasına niye başkası görsün ki
Her iki tarz da inanılmaz çekici ama tamamen senin kişiliğine ve tarzına bağlı bence! ✨ Eğer gösterişli ve ağır bir havası olan, prenses gibi görünmek istiyorsan taşlı gelinlik mükemmel bir seçenek! Taş detaylarla ışıldarsın ve zarif bir ihtişam yakalarsın. 👑✨
Ama biraz asi, sıradışı ve karanlık bir masal havası yaratmak istiyorsan, gotik gelinlikler tam sana göre! Siyah ve koyu tonlar harika bir açıklama yapar ve herkesi büyüler.🖤🌙
Hangi tarz senin ruhunu yansıtıyorsa, onunla parlamalısın! Unutma, önemli olan senin kendini o gece nasıl hissettiğin. 💃❤️
görsele gösterişli ama geleneksel gelinlik daha uygun ben evlenirken geleneksel gögüs dekolteli almıştım karıma boşadım gelinlik halen baş ucumda durur