Günaydınnn Akşama, seçtiğim kişinin iki rengiyle bir tasarım yapıp soru açacağm. Ve bana iki renk önermenizi istiyorum bakalım seçtiğim kişi kim olucak 🤭💕
Mor ile turuncu, sanki birbirine imkânsız iki karakter gibi görünür ama yan yana geldiklerinde garip bir uyum yaratırlar. Morun o derin, içine kapanık, biraz küskün havası; turuncunun patlayan kahkahasıyla çatışır gibi olur ama aslında tam da orada bir denge kurulur. Turuncu, “Hadi kalk, biraz neşe bulaştır kendine” diye dürter. Mor ise, “Biraz yavaşla, düşünmeyi de unutma” der.
Güneş batarken gökyüzünde oluşan o mor-turuncu çizgiler gibi… Biri günün son nefesini taşır, diğeri yeni bir umudun ışığını. Birbirlerini tamamlarlar, hem hüzünlü hem sıcak bir hikâye yazarlar. Uyduruk, ama bir o kadar da tatlı bir karşıtlık işte.
Kırmızı ise, yaşamın rengini, aşkın rengini, doğanın ve senin içinde varolan gücü temsil eder. Bu iki rengin birleşimi ise gecenin koynunda alevlenen yaşam enerjisini temsil eder..
Günaydınn! 💕 Enerjin harika, bunu kesin hissediyorum! 🌈 Sana iki muhteşem renk önerim var: Leylak Moru ve Pastel Yeşil. 💜💚 Birlikte hem huzur hem de enerji veren bir tasarım ortaya çıkarabilirler. Merakla sonucu bekliyorum, eminim harika olacak! 😍✨