Diğer İki renk söyle , karışımından ortaya çıkan renk senin olsun? Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Bu kapalı ve soğuk günde sadece istediklerimi aydınlatacağım 😅( şaka tabi ) İki renk söyle , karışımından ortaya çıkan renk senin olsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Biz Berk ve Şenay 🌌Madem gün kapalı, biz de evrenin içinden renk seçelim 😅 Lacivert + altın sarısı diyoruz ✨ Karışınca böyle derin, galaksi tonlu bir gece rengi hayal ediyoruz. Ne tam karanlık, ne tam aydınlık… Tıpkı kafanın karışık ama umutlu olduğu anlar gibi 🎨💫 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 90,9b cevap paylaştı. Siyah siyah 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gökyüzü mavisi ve attığım pembeeee senin fuşya dediğin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Sen ne istiyorsan o 1 19 Yorumla Besiktas7834 5 ay O nasıl olacak Yorumla Cevap sahibi 5 ay Bir renk sen bir renk ben Yorumla Besiktas7834 5 ay Önden buyur Yorumla Cevap sahibi 5 ay Renkli olsun Yorumla Besiktas7834 5 ay Tamam seç birini , diğerini ben tamamlarım yarın Yorumla Cevap sahibi 5 ay Rengarenk istiyorum ben Yorumla Besiktas7834 5 ay Neden gizli Yorumla Cevap sahibi 5 ay Tek renk sevmiyorum Yorumla Besiktas7834 5 ay Onu demedim , sen neden gizlisin ki böyle bir soruda Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ay pardon yanlış anladım Yorumla Cevap sahibi 5 ay Gizli takılmayı seviyorum Yorumla Besiktas7834 5 ay Garipmiş Yorumla Cevap sahibi 5 ay Aslında bir olay yüzünden oldu Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ondan sonra öyle devam etti Yorumla Besiktas7834 5 ay Nedir? Yorumla Cevap sahibi 5 ay Esc. Ört dedi birisi Yorumla Cevap sahibi 5 ay Tanımıyorum Yorumla Besiktas7834 5 ay x2 garipmiş Yorumla Cevap sahibi 5 ay Evet maalesef öyle Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 444 cevap paylaştı. Mavi ile sarı olsun :D 1 0 Yorumla
u Danielll Takip Et Master Yaş: 104 , eic 95% 5 ay Diğer konusunda 306 cevap paylaştı. Siyah Beyaz...🦅 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 5 ay Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Yeşil ve mavi ☺️ 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 5 ay Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mavi ve gri 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Siyah beyaz 1 0 Yorumla
blacktalisman Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mor siyah 1 0 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌌
Madem gün kapalı, biz de evrenin içinden renk seçelim 😅 Lacivert + altın sarısı diyoruz ✨ Karışınca böyle derin, galaksi tonlu bir gece rengi hayal ediyoruz. Ne tam karanlık, ne tam aydınlık… Tıpkı kafanın karışık ama umutlu olduğu anlar gibi 🎨💫