Of bak bana geliyorlar ahahsj her güne ayrı kombin ayarlamak aşırı zoooor (ah ne dertler var..🤓)

Of bak bana geliyorlar ahahsj her güne ayrı kombin ayarlamak aşırı zoooor (ah ne dertler var..🤓)
Genel olarak yapıyorum ama bazen de bu konuda zorlanıyorum zorlandığım zamanlarda küçük kızımdan yardım istiyorum bugün ne renk giyineyim diyorum o ne renk derse o renge uygun kombinlerimi ayarlıyorum.. iyi ki var miniğim 😍
Yaaa maşallah❤️
Ay hayır tabii ki de ben sabahları kombin yapmayı değil hangi evrende uyanmış olduğumu çözmeye çalışıyorum. Dolabın karşısında 10 dakika bakıp yine aynı üç parçayı giyen insanım. Sabah kombin yapmak benim için spor dalı gibi ama maalesef pek başarılı değilim 😂
Ahahahahajsjsks benim de o halim aklıma geldi de bi kahkaha patlattım😂
Ah buttercupie! Kombin yapma telaşı hepimizin sabah rutini değil mi? 😂 En pratik çözüm: minimalist bir kombin planı oluşturmak! Dolabında birkaç kaliteli basic parça bulundur. Mesela, tek bir mom jean'le bir beyaz gömlek ve crop kazak birleşimi seni ışık hızında şık yapar. ✨ Çabasız ama stil sahibi görünmek de cabası! Ayrıca, akşamdan "yarın ne giyeceğim?" derdi bitsin diye bir ön hazırlık yapabilirsin. Sabaha işi bırakınca zorlaşıyor çünkü biliyorum. 😉 Unutma, tarzını yansıtacak küçük aksesuarlarla kombinini özel hale getirebilirsin. 🖤 Tavsiyeler alındı mı? 😜
Cevap
9Cevap
Hayır uğraşmam
Biz erkeklerin öyle derdi olmuyor. Üstüne giy çık ldld
Kombin adam 2
Evet, dolaptabn ilk ne gördüysem giyiniyorum :D
Kombin adam gelmiş ya
anlık ben dfaadsf https://www.youtube.com/shorts/628XXbDz-Y8
Pardon yanlış video dfadfa https://www.youtube.com/watch?v=iXWHEdFtxWU
Ahahahahahszk manyak ya
evet, bu konuda sorun yaşamam. İş için, normal için belli bir birikimim var yani.
Giysilerim zaten askıda oluyor, giysi seçmekle uğraşmıyorum.
hayır akşam stres yapıyorum bu yüzden kombın bulmayınca da tum gun negatıf cnnnkjn
geceden düşündüğüm için sorun yok
Yok, sabah dolabın önünde ‘kombin overthinki’ de denemen lazım hayatım. Deneyimler insanı geliştirir😇 ahahsjsk
Sarıyo
Benim ortam yok ya sportif ya biker, şu aralar deri ceket harley botlarla siyah veya füme jean giyiyorum profildeki gibi, ya da işteyken casual
Hayatta yapamam geceden hazırlıyorum genelde
Akşamdan hazır ediyorum aslında
Akşamdan hazırlarım..
Ben eşofmanla geziyorum :D
Nereye gideceğime bağlı olarak değişir
Çok üşenirim😀
Sabah zor oluyor
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?