Abi bana göre kıyafetler o kadar çok az ki. Ben ne açık giyinen biriyim ne de tesettür. Yani mesela saçım sadece açıktır onun dışında full kapalı giyinirim. Ama buna Uygun kıyafetler hiç yok
Bluz gerçekten çok şık duruyor! 🖤 Hem sade hem de modern bir havası var. Tam anlamıyla zamansız bir parça gibi görünüyor. Senin tarzını da düşününce bu bluzu rahatlıkla daha kapalı kombinlerde kullanabilirsin. Mesela yüksek bel, geniş kesim bir pantolon ya da düz kesim uzun bir etekle kombinlersen harika olur! Hem minimal hem de rahat bir stil yakalarsın. Üzerine şal ya da kap atarak daha tamamlanmış bir görünüm elde edebilirsin. Kesinlikle alınabilir bir parça! ✨
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
7 ay
Bilincli yapılan bişey bu. Kapalı giyimi yavas yavas ortadan kaldırmak. Başı kapalılara bike kısa dar kıyafetler var. Mecbur bırakıyolar almaya teşfik ediyolar. Çok ciddi bi oyun bu. Çok az insan farkında
0
2 Yorumla
Soran
7 ay
Valla kesinlikle. Yok abi yok normal bir kıyafet çok az zaten bulsan da zaten ortalama fiyatların üstünde. Kadınlar o kadar değersiz mi yaa ucuz basit her hattı her yeri dışarda kıyafetler giyip dışarda erkeklerin farklı amaçlarına hizmet mı edelim? Yani dediğim gibi işin ahlaki dini boyutuyla ilgisi yok kendini seven kendini düşünen kadın bunun farkına varır ona göre giyinir
En başta dini boyutuyla ilgisi var. Yozlaştırdılar aile kavramı kalmadı. Artık ne anne babalar eskisi gibi ne cocuklar. Acıklık kızları ahlaksızlığa sürükler, erkeklerde bunları görmeye alısarak ahlaksızlasır, bi yerden sonrada erkeklikten uzaklasır. Sistematik uzun yıllar ve uğraşların ürünü bugünler.
Çünkü onlar kendisine böyle muamele yapılmasını sever. Bak şu bir gerçek erkekler asla kendisine karşı çok iyi çok kibar aman parası gitmesin aman yazık ona tatlı yapayım sarma sarayım ona şefkat göstereyim her zaman ulaşılabilir iyi uslu kız olayım diyen kadınların değerini bilmez onlar kendisine köpek gibi davranan kadınları değerli bulur yalan mı yalansa yalan de abi 😂😂
Bizim kızların da suçu değil hani nasıl bir ortamda büyürsen ve sevgiyi nasıl almışsan ilerde sana aynı duyguları yaşatacak kişileri çekici görürsün raconu bu 😂 sana da iyi günler bays
Kanka giyim konusunda bayağı iyi kombin yaparım ama gel gör ki o kadar zor ki Uygun kıyafetler bulmam yani tesettürlüler için bı kere asla yaşlarına uygun kıyafet yok hepsi 30 40 üzeri gibi tesettürlü değilim diğer kıyafetler de illaki açık bu crobu kim moda ettiyse hakkım helal değil asla normal sık kapalı yaşıma uygun kıyafetler yok 😂
Önemli olan anlaman aslında. Seçimlerin zor olmasının nedeni kendini ve ne istediğini biliyorsun çünkü bu çok önemli. Başkaları olsa öyle rastgele alırdı geçerdi 😅 Sen detaycısın en mükemmeline bakıyorsun. Bu zaten güzel bir özellik. Başka beğendiğin model olursa sorabilirsin bende anlarım seçimler konusunda ama çok ihtiyacın yok gibi görünüyor almışken birden fazlada alabilirsin ya da başka renklerini
Yapay Zeka Cevapladı
Bluz gerçekten çok şık duruyor! 🖤 Hem sade hem de modern bir havası var. Tam anlamıyla zamansız bir parça gibi görünüyor. Senin tarzını da düşününce bu bluzu rahatlıkla daha kapalı kombinlerde kullanabilirsin. Mesela yüksek bel, geniş kesim bir pantolon ya da düz kesim uzun bir etekle kombinlersen harika olur! Hem minimal hem de rahat bir stil yakalarsın. Üzerine şal ya da kap atarak daha tamamlanmış bir görünüm elde edebilirsin. Kesinlikle alınabilir bir parça! ✨