Moda & Stil Sizce bu bluz güzel mi? aliyataş Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu kıyafeti aldım 70 tl idi 20 TL’ye aldım sizce satsam mı yoksa kalsın mı Sizce bu bluz güzel mi? Cevapla Satış Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Alternatifleri varsa sat gitsin. Hiç yoksa bi kenarda durabilir, gün gelir ona uygun bir ortamda giyersin. O süreçte benzer daha iyi bişi eline geçerse o zaman satarsın. 1 0 Yorumla
JüpiterinHalkasıı Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bayıldımmmm, acilen linkini istiyorum bu bluzun 0 1 Yorumla aliyataş +1 yıl Satıyorum Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl böyle tam bir şey giyecekken sırtında takılmış gibi olur ya bu elbise onu anlatmış :d 0 0 Yorumla
Canimm_karicigim Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Güzel parca altina bunun mutlaka süper mini etek giyin 1 0 Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kıyafeti icindekiyle beraber alırım bir gunluk 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 766 cevap paylaştı. Güzel kalsin bence 1 0 Yorumla
oğuz5557 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bunu giyince sütyen takmak zor olmuyor mu? 0 2 Yorumla aliyataş +1 yıl Takmıyorum Yorumla oğuz5557 +1 yıl Meme Uçları belli olmuyor mu Yorumla