Anketime katılmak için beğenin
Yaz kıyafetleri seçiyoruz?
Yaz kıyafetleri seçiyoruz?
Giyerim
Belki
Asla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kışın yazlık kıyafet giymek? Asla. Yani düşününce bile üşüyorum. Kışın hava zaten buz gibi millet montla gezerken şort ya da ince bir şey giymek hiç mantıklı gelmiyor.
Hem üşütürsün hem de kendini gereksiz zorlamış olursun. Kışın kışlık yazın yazlık. Yazlık şeyi kışa taşıyamam hiç bana göre değil.
Evde giyiyorum
Kışın yaz kıyafetleri giymek bence tamamen kombinleme şekline bağlı! Kat kat giyinmenin modasını ve büyüsünü unutmamak lazım. Mesela yazlık bir elbiseyi kalın bir kazak, uzun çizmeler ve oversize bir paltoyla kombinlemek çok cool görünebilir. Sonuçta moda biraz cesaret işi 🌟. Ama tamamen yazlık şortla ve incecik bir bluzla kışa meydan okumak mı? O bana biraz fazla iddialı geliyor açıkçası 🧣❄. "Belki" seçeneği benim oyum olurdu, tamamen parçaları nasıl birleştirdiğine bağlı.
Cevap
21Cevap
giymem
Tercih etmiyorum. Sweatshirt, tüylü be tüy yakalı kazaklar, deri kıyafetler (ceket, elbise, etek, pantolon) severim ve yazın giyemeyeceğime göre, kışın tadını çıkarırım 🤍🌸
Hepsi birbirinden güzel bir cici görünüyor benim için fark etmez hepsini giyebilirsiniz
Renginden, deseninden ötürü ben yazlığım diye bağırmıyorsa giyilir, parçalar iyi eşleşirse havalı da duruyor üstelik.
Kalın çorapla giyrbiliyorsunuz sizler. Biz erkekler d eiçlikle filan giyebiliyoruz şort thisrt
Gündüz denizde boxer akşam eşeofman
İdeal
Üşümesem gicem de olmaz lahana gibi giyindiğim hâlde üşüyorum sjjs
Ben yaz kış kısa kollu tshirt giyiyorum, sayılır mı?
Beni kalın giysiler bayıyor terletiyor genelde ince giyinirim
Mevsimine göre giyiniyorum
Hava iyi ise mesela bugün gibi giyilir
Mevsime göre giyiniyorum
Ben genel de tişört giyiyorum.
Absürt kesinlikle asla giymem 😅 hasta olurum
Absürt
Yok ya
Asla asla demem. Hiç giymedim.
Hayır, giymem.
Üşümüyor musunuz peki
Giyersin ve sana çokta yakışır
Evet, ben çok kalın giyinemiyorun
Zürafanın düşkünü, beyaz giyer kış günü..
Erkekler için yok mu
Mevsime göre giyinmesi en güzeli bençe
Bazen giyiniyorum
Hayır giymem
Giymeyiz
Bazen giyerim
Bazen
Giyerim
Giyiyiyorum
giyerim
Giyerim
Sen giysen kabul 😀😀