Moda & Stil Yazlık kıyafetleriniz mı daha fazla yoksa kışlık kıyafetleriniz mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Benim genelde yazlık kombinlerim daha fazla gibi ya sizin? Yazlık kıyafetleriniz mı daha fazla yoksa kışlık kıyafetleriniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Benim kombinlerim mevsimsiz ya, yaz kış kısa kollu tshirt giyerim, pantolonlar ve ayakkabılar değişiyo tabii. Sweatshirt giyip çıkmayı falan severim kışın, normalde tshirt üstü mont sadece 0 0 Yorumla
Hofland7075 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Pantolon çok hoşmuş. Kışlık kıyafetlerim daha fazla. 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ekose pantolon Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl İkiside aynı kıyafetler sadece mont giyorum kışın heosi bu 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kazak filan Yorumla çılgınaura +1 yıl Çok ultra soguk olursa bir iki tane var , ama kazagın altında gine aynısı olur üstede polar şişme yelek filan işte öyle özel bir durumun yok Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yazlık daha çok, evde yazlık şeyler giydiğim için. :P 0 0 Yorumla
Doğa48 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yazlık giymeyi her zaman tercih ederim kışlıklara fazla para vermek istemiyorum artık 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kışlık daha çok, kış gelse keşke. Yazın giyinmek çok zor, sıcak 😐😐 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. İkisi de çok hala da çoğalmaktalar alışveriş tutkumdan vazgeçemiyorum 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim kışlık daha çok yazın Mersin'in sicaginda pek bir yere gitmediğim için kışın daha çok geziyorum 0 0 Yorumla
BAYKAYA34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yazı daha çok sevmeme rağmen kışlık fazla neden acaba kdsjsksk 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 623 cevap paylaştı. Kışlık kıyafetlerim daha fazla 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Selenaa Yorumla Suvenir +1 yıl 🖤🖤🖤 Yorumla
benvisnelimufffin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yaz kiyafetleri daha ucuz o yüzden yaz djdj 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 536 cevap paylaştı. Kışlık daha fazla özellikle mont falan bayağı var 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. Kışlık kombini daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Eşya çok bende ama daha çok yazlık var 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kışlık fazla yazın giyinmeye gerek yok😂 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. yazlık suskun. çiçeğim 0 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kış daha uzun sürdüğü için kışlık tabiki 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yazlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim kombinlerim mevsimsiz ya, yaz kış kısa kollu tshirt giyerim, pantolonlar ve ayakkabılar değişiyo tabii. Sweatshirt giyip çıkmayı falan severim kışın, normalde tshirt üstü mont sadece
Pantolon çok hoşmuş. Kışlık kıyafetlerim daha fazla.
Ekose pantolon
İkiside aynı kıyafetler sadece mont giyorum kışın heosi bu
Kazak filan
Çok ultra soguk olursa bir iki tane var , ama kazagın altında gine aynısı olur üstede polar şişme yelek filan işte öyle özel bir durumun yok
Yazlık daha çok, evde yazlık şeyler giydiğim için. :P
Yazlık giymeyi her zaman tercih ederim kışlıklara fazla para vermek istemiyorum artık
Kışlık daha çok, kış gelse keşke. Yazın giyinmek çok zor, sıcak 😐😐
İkisi de çok hala da çoğalmaktalar alışveriş tutkumdan vazgeçemiyorum 😄
Benim kışlık daha çok yazın Mersin'in sicaginda pek bir yere gitmediğim için kışın daha çok geziyorum
Yazı daha çok sevmeme rağmen kışlık fazla neden acaba kdsjsksk
Kışlık kıyafetlerim daha fazla
Selenaa
🖤🖤🖤
Yaz kiyafetleri daha ucuz o yüzden yaz djdj
Bence de
Eşit hemen hemen
Kışlık daha fazla özellikle mont falan bayağı var
Kışlık kombini daha çok seviyorum
Kışlık kıyafetlerim fazla
Eşya çok bende ama daha çok yazlık var
kışlık fazla