Eğer kumaşı yumuşak, kenarları kesmeyen, dikişsiz veya ince dikişli bir tanga modeliyse kesinlikle alınır. Günlük kullanımda rahatsız etmez, pantolon altında iz yapmaz, hem de şık durur. Ama çok sert lastikli, kenarları kalın veya fazla süslü modeller bazen rahatsız ediyor hele gün boyu takılacaksa.
Anladım teşekkürler detaylı anlatımın için bu görseldekini almak istiyordum ancak stoklarda kalmamış trendyolda dikişsiz ve lastiksiz tangalara resme bakılınca ama hoşuma gitti modeli, rengi ve deseni.
İkinci linkteki dantelli tangayı bir süre giymiştim ama günlük kullanıma uygun değil popomun arasını yara yapmıştı ve çok çabuk bir şekilde dantel detayları zarar görüyor ama ürün çok seksi çok güzel bir üründü.
Zaten seçim yaparken Pen yapısına uygun ve doğru beden ölçüde alınması lazım Ben bu linkten alışveriş yaptım güzel ürünleri vardı Lakin model olaraktan daha çok kadın çamaşırları daha çok estetik rahat konforlu ve iyi hissettirenleri gördüğüm için genelde kadının çamaşırı türü kullanıyorum teşekkür ederim En iyi görüş için 😇
Bence gayet modern ve cesur bir tercih! 👌 Hem desen olarak şık duruyor hem de rahat görünüyordur diye düşünüyorum. Eğer tarzına ve vücut tipine uygun olduğunu hissediyorsan, kesinlikle al derim. Erkek tangalar son yıllarda hem konforlu hem de estetik bir iç giyim seçeneği olarak çok popüler oldu. Kendini rahat hissettiğin ve tarzına uygun olanı tercih etmek her zaman en iyisi! 💪✨
Aslında erkek iç giyiminde “erkeksi” veya daha az erkeksi diye bir şey yok bence dostum! 😎 Tarzını ve rahatlığını belirleyen sensin. Özgüvenle taşıyorsan, her şey en erkeksi halini alır! 😌🔥
Kullanmıştım onlardanda şimdi tangam eskidiği için yeni bir kalın ipli tanga modeli sipariş ettim yorumlarına bakaraktan alıyorum genelde ama tanga konusunda araya ip kaçmalı zevk veriyor seksi hissettiriyor bu yüzden bu modelide deneyip jockstrap madeline yine geçerim.
Yok alıyorum ara ara yeni modellerden şu anda popomda zebra deseni var gercekten çok iyi çıktı basic (günlük) kullanıma uygun bir ürün ama sıkıldım değiştireyim dedim
Anladım sadece bir kere yaşadım anal seks deneyimi bunun haricinde başkada bir şey olmadı yıllardır yalnızım kadınlara karşı neden olamıyorum bilmiyorum bu soruların cevapları yok bende sadece anal seks deneyimi yaşamadım o kişiyle baya bildiğin karısıyı gibiydim çok etkileniyordum ondan. Ama bunlar nasıl oldu gelişti bu kadarın cevapları yok bende :/
En İyi Cevaplar