Biz konuşmuyorduk. Yani ben istemedim konuşmayalım dedim. Numaramı sil falan dedim. 1 buçuk aydır yazmadı dün gece yazmış. İlk önce iyi akşamlar diyor sonra böyle yapıyor. Üstüne üstlük tersliyor. Amacı ne ruh hastasının? Bir erkek neden böyle yapar? Umduğunu bulamadığı için mi?
U dönüşü nedir? Nasıl yapılır adlı Rönesans tablosu arkadaşlar?
eee numara kaldı falan bahane aklına gelmişsindir yazmıştır kesin sonrada gurur yaptı tabi atar yapıyor standart oldu artık kimse yürekli bir şekilde söylemiyorki niyetini
Sözde bu bir de itüde mühendis lan. Olum biraz akıl, biraz mantık diyorum. Son konuşmamızda da bu bildiğin saçmalamıştı benim kayışlar orada koptu zaten. Hayatımdan çık dedim bildiğin adam anlamıyordu. Hani kaybetme korkusu gibi. Sonra baktı ben engel atmadım, atmaya bile layık değildi bahaneyle yazmış. Bahanesi batsın salak. Allah'a havale ediyorum.
itüde mühendislikmi okuyor bu kafayla makine mühendisliği ise kızsızlıkdan gözü dönmüştür bunun sen nasıl bulaştın buna ya bunlar farenin peynir aradığı gibi kız arıyo
Yok kanka inşaat mıydı neydi. Buraya da harbiyeden gelmiş 15 temmuz yüzünden bu sene mezun olacakmış da ne bilmem ne. Biliyorum zaten bu kendini belli etti soğuttu. Asker ya, gururundan ölecek bilmem ne. Oradan da var biraz kız mız derdi. Beni yaptığı böyle saçma davranışlarla parmağında oynayabileceğini sandı yazık. Safmış ya. En nefret ettiğim erkek tipi, zekiyim sanıyor. Anca sansın.
ya bırak boşver tilki hesabı bu bir kaç defa daha yazar sonra bak gör niyeti belli olur emin ol ondan sonra işte der özledim falan diye tabi sütten ağzı yandımı bir kere olmaz sende madem bu kadar akıllısın be kanka bulamadınmı adam gibi birini nerden bulaştın buna
Lan engel attım her yerden rüyasında bile yazamaz sjdjddjdj. Telefon gizliye kapalı, tanımadığım numaraları açmıyorum cevap da vermiyorum. Kanka bu yazmıştı bana ben değil ne bileyim böyle içi boş kalas olduğunu. Aman bundan sonra daha da kimseyle konuşmam zaten. Sinirlerim bozuluyor. Biz kızlar erkeklerden adam olmasını, karakter sahibi olmasını istiyoruz bak çok basit. Adam olsun, üstünü tamamlarız ama yok...
İşte böyle beyin yoksunları yoruyor bizi. Baktı iş çıkmadı, arizona kertenkelesi gibi oynaklık yapıyor. Aman, uzak dursun sonsuza kadar Allah korumuş beni Şükrediyorum cidden. Sağol kanka inşallah herkesin hakkında hayırlısı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin.
kanka valla siz siz bunları gördükten çektikten sonra adam akıllı erkek yok diye bir kapanıyonuz sadece kendinizi değil en yakınındaki kız arkadaşlarınızda görüyor o larda kimseye güvenemiyor sonra kurunun yanında yaşda yanar hesabı olan bize oluyor 😂😂
Kanka erkekler de aynısını yapıyor. Yok kadınlar yalancı yok o yok şu bilmem ne. Bu kısır döngü böyle sürüp gidiyor bence. Kurunun yanında yaş değil kanka. Nasip bence her şey. Çünkü nasibinde olan şey ne olursa olsun seni bulur, nasibinde yoksa zaten boşa. Karakter meselesi bence. Kaliteli insan olmak lazım.
kanka valla bak o konuda haklısın bizim salaklar işi biraz fazla abartıyor o konuda ama kaliteli insan olmaya çalışıncada kızlar inanmak istemiyor eminim buna çünkü illa altında bir bit yeniği vardır diye onu anlatmaya çalışıyorum 😂😂😂
Yok kanka ya. Herkesin bir beğeneni vardır ben ona inanırım. Doğanın kanunu da şu ki, beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez akdkdkskkdjd sadece bu çıkmaz var işte. Hayatta iki kişinin birbirini sevmesi zaten bir mucize olduğuna göre? Bence kötü düşünmemek lazım 😊😁
kanka o mucizeyede aşk denmiş ya imkasız değil ama ona ulaşabilmek nirvanadan zor 😂😂 ama illaki biri çıkar karşımıza hayırlı çıksında gerisi mühim değil zamanla severizde sevdiririzde sonuçta zaman herşeyin ilacı neyse ben yatıyorum tüm dün saat sabahın 8den beri ayaktayımda 😂😂
En İyi Cevaplar