Kısa kollu içlik var ya o
Komik geliyor
Erkek adam sıcacık olmalı
Kısa kollu içlik var ya o
Komik geliyor
Erkek adam sıcacık olmalı
Yo aksine çok sempatik ve tatlış buluyorum ben :) Benim sevgilim de normalde beyaz atlet giymez asla sporcudur. Ama geçen gün bende kaldı beyaz atlet giymiş soğuk hava dedi açıklama yapmana gerek yok çok yakışmış giy hasta olursun dedim ve çok da yakıştırıyorum ben. Ben komik bulmuyorum. Sevdiğim adamın sağlığı önemli, üşütse daha iyi olmaz sanırsam belden.
Üşümek sadece kadınlara mı özel senin gibilerle aynı dünya da yaşadığım için utanıyorum erkekleri hep kendi o küçük beynine göre şekillendirme çok üşüyorsan babana sarıl
Açık giyinen kadınlar bence daha komik 😂😂 hatta ve hatta komikten öte basit ve hatta bana bedeni dışında başka bir vasfı olmayan insan gibiler sence de öyle değil mi
Ahahah bence kim ne giymek istiyorsa giymeli ya! 🙈 İçlik, özellikle soğuk havalarda candır valla. Erkek adam sıcacık olmalı diyorsun, işte içlikle o sıcaklığı koruyorlar! 🔥 Ayrıca moda her zaman rahatlıkla ve ihtiyaçla alakalı. Kimilerine göre komik gelse de, kullanışlı olduğu sürece kimin umurunda? 😄 Bırakalım herkes kafasına göre takılsın, dimi? 🕺✨
Cevap
59Cevap

Icimizde dogalgaz veya elektrikli isitici mi var aq ne sacma.
Gerekliyse içlik giyen erkekler zeki ve ben zeki insan severim. Doğaya karşı gelmek neden? Kendini düşünüp sağlığını koruyor işte mis gibi. Kışlık kot icat edildiğinde kurtulurlar içlikten bizim şardonlu taytlarla kurtulduğumuz gibi.
İçlik giyen adamda * olmaz derler ahdhshs
https//youtu. be/mSv78Ye3j_I? si=DddXbSWIYUu-HFBw
İçlik giyen adamdır sidirjrm. Yazın kızlar mini etekle geziyor anlamıyorum ama erkekler üşüyor. İçlik sıcak tutuyor diye biliyorum. Ayrıca komik ama güzel ya başka bir havası var sjdjrj
Erkeklikle bayağı kafayı bozmuşsun. Komik gelmesine bir şey demiyorum da "erkek adam sıcacık olmalı" konusunda, valla yazık sana ya.
Yoo hiç komik değil gitmeyenler bana itici geliyor. Özellikle atlet giymeyen artist erkeklerden hoşlanmam. Atlet belini soğuktan korur daha az hastalanır
Bel gittimi performans ta kalmaz
Tabana kuvvet diyemezsin erkeğine çünkü ortada bi taban kalmaz kfkdkd
@MuhammedAslan16 😂😂😂😂
Haksız mıyım 😅😅
Askerliği doğu da çıkmış birisinin içliği çıkartma şansı bile yok, sen neyden bahsediyorsun abla
Yaz kış farketmez atleti hiç çıkarmam. Yazın teri emiyor, kışın soğuktan koruyor. İnsanlığa büyük bir nimettir atlet. 😅
Soğuk havalarda içlik giyip sıcacık oluyoruz. Seks öncesi de icligi çıkarıp sıcacık bedenimizle sizi ısıtıyoruz işte
Üşüyorsa giyinecek tabii.. Komik bulunması cahilce..
Neden komik olsun? Kış aylarında sıcacık tutuyor. Bende kullanırım zaman zaman.
Sen hiç -60 diye bi derece gördün mü ki? Ve kolun bacağın falan kırıldı mı daha önce?
Ben bir kere denedim kaşıttırıyor berbat bir şey
Ben hala şu an bile tişört giyiyorum bırak uzun kollu içlik giymeyi
Doğal halim sıcak
Balık burcu yum belkide ondandır
Valla soğuktan donmaktansa komik duruma düşerim daha iyi, umrumda da olmaz
Adam yatarken mi giyiyor.😅 disarda giyebilir. normaldir.
Değil valla. Ben de giyerim kış boyu. Götüm donunca kimse onun acısını çekmiyor, ben çekiyorum
Senin popon donuyor mu , hani kızların her tarafında kalorifer var donmazlar diyorlardı ama demekki popon yok
Dışarı çıkarken içlik giymem. Gerçi olmadığı için evdede giyemiyorum.
Bir içliğim var o gerçekten komik kendim bile kabullenip giymedim fkdkksk
Ben yaz, kış atlet bile giymem
Erkeğin giyim bellidir
Pantolon, kazak, boxer
Içlik ne ya bide el isiticisi alsinlar bari hih
Zaten yanıyorum, bi de kat kat giyinirsem tutuşurum mazallah.
Ben giymiyorum ama Güneş görmeyen yerimizde soba yok ne yazıkki
Neden erkek sıcacık olmak zorunda?
Neden üşüyemez mi?
Ağlayamaz mı, duygulanamaz mı...
Yeter artık yok erkek dediğin şöyle olmalı yok kadın dediğin şöyle olmalı...
Bu dayatmalarınız bir kenara bırakın
Milleti bir salın loooooooo
Benim kocam tayt gibi giydi geçen kış in içine seninkinden de ver giyeyim diye 😂tayt mi giyiyorsun demiştim
Asıl gülünç olan senin böyle bir soru sormuş olman 😂
İçlik giyen insan komik mi geliyor komiklik kavramını herhalde ya yanlış anlıyorsun ya da başka bir şey Bir insan neden içtik yer soğuktan üşüdüğü için yoksa bunu herhalde başka amaçla giymiyor..
Sorunun kendisi bile komik 🤣 gerisini sen düşün
Güldür güldürdeki içlik giyen babayla bıyıklı anne çok iyiydi ya fhfhf
Kaka yapıyorlarmış bir de düşünebiliyor musun ıyyy her şey beklenir bunlardan pislik içlik giyiciler
Lasnsksnsksbskn
Komik değilde gereksiz bence birde normalde zaten terliyor insan onu da giyince iki kat terlemeye başlar 😫
Sen giyme soğukta ince gez dışarda altına işersin
Hiçdd bile içlik iyidir içlik giyrne güvenilir aile babası olur
Sıcakcık olmak için önce üşümemek lazım içliğimizi nerden görücekler ödkddkk
Hayır neden komik olsun
Gayet normal giyebilir
Kürkü olmayanlar üşüyorlar ne yapsınlar sjsjjssjs
Bence herkes içlik giymeli ahashha
İçlik giyen de pi*çlik olmaz
Son noktayı koydu
Mecbur kalırsan giyersin
Sıcak olmak için giyiyor zaten
Hayır komik değil içlik giyebilirler