Erkeklerdeeee ne deseniz çok kaba oluyor musunuz buna cevap verebilir.
Bir premses tacı taktım diye süslendi oldum 😁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerdeeee ne deseniz çok kaba oluyor musunuz buna cevap verebilir.
Bir premses tacı taktım diye süslendi oldum 😁
evettt babam ozellikle bunu yapiyor. evde 3 kadin ve babam yasiyoruz hala kabullenemedi bunun süs degil normal olan oldugunu hdjdjd dedemlere gidicez mesela sacimi yapiyorum cok az makyaj (kapatici maskara ruj) yapiyorum SUSLENMEYIN DEDENLERE GİDİYORUZ ALT TARAFI diyor. canım daha suslenmedim ki? eyeliner cekmedim? sacimi fonlemedim? topuklu giymedim? ütü gerektiren kiyafetler giymedim?
hdkdjs ruj surmussen asiri makyajlisindir mesela digerleri onemsiz
Süsü ve günlük rutini hala ayırt edemiyorlar evet , mesela kırmızı ruj benim hayatımda bir yatarken yoktur ama her sürdüğümde aynı muhabbete maruz kalıyorum, ama olsun
Süslü olmak hayatı renklendirmek demektir, kim ne derse desin! Bir prensese taç çok yakışır, bırak konuşsunlar 😉 Şıklığını, tarzını gösterdiğin sürece içindeki ışığı yaymaya devam et. Bana da sürekli "Mert yine moda ikonu gibi dolaşıyor" diyorlar, ama biliyorsun ki süslenmek bizim işimiz! 🌟 Tarafını belli et, rengini taşı! Seni yargılayan değil, seni anlayan insanların enerjisine kucak aç. Unutma, tarz bir duruştur 💅💃
Cevap
13Cevap
Onu demiyorlar da bu hafta hangi konser var diye baktığımda yine nereye gideceksin diyenler oluyor 😂
İki fıs parfüm sıkarım
Hem de saydırmaya başlarlar parfümle yıkandın resmen, bütün ev parfüm koktu, bu kadar parfüm sıkma, boğulduk vs
Aynı annem heh
Diyorlar derler :D
Ağızlarını yırtırııız dkd
Allık süreyim sanki bir yığın makyaj yapmış gibi olurum yüzüm kaldırmıyor asla.. onun için allık bile yasak bana 😄
Süslü değil de kendime bakarım. İnsanların ne dediklerini umursamam
Yiok olmuyorum, saçımı tarasam da süslü değilde biri var len diyorlar kdks
Aman boş verin insanları. Bizimkiler de ne giysem süslendin nereye gidiyorsun diyorlar
Hayır demezler
Evet pambık prenses
Şık olmuşsun derler de süslü denilmedi
bana demiyorlar
Hayır benlik değil
Diyorlar 😄
Demiyoğlar
Demiyorlar
diyolar
yok demezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?