Eşim aşırı açık giyinmemi istiyor yardım? Lütfen bir şey söyleyin?

Ben muhafazakar ailede olmamama rağmen modern olsak bile eskiden bekarken çok açık giyinmeyen bir insandım. Dizde diz altı ya da dizin 1-2 cm üstünde giyiyordum çok açık rahatsız oluyorum diye. Evlendim eşim daha açık giyinmemi istedi dizimin 3-4 cm üstünde giyindim daha kısa giy dedi 5 cm felan derken daha kısa istedikçe en sonunda elbise etek şort bir karış oldu aşırı kısa ultra mini. Ben çok modernim bu bile uzun demeye ve baskı yapmaya başladı. bir karışın yarısından bile daha kısa giy diyor. Arkadan tüm şeyler tamamen gözükecek. Çıplak işte anlayın yani her yer gözükecek. Zaten fiziği güzel boylu manken gibiyim o kadar açık giyersem eve sağ salim dönemeyebilirim. Çevremizde bütün erkekler aşırı modernim diye eşleri aşırı açık giyinsin istiyorlar ama kimse eşim gibi mini etekten çok daha mini bir şey giy şeyin gözüksün demiyor. Bir kere zorla kahverengi bir şey giydirdi etek yok ortada kumaş yetmemiş gibi yapılmış. Cidden utanıyorum düğünde en muhafazakar edepli amcalar bile sarkmaya başladı flört etmeye çalışıyorlar başıma bir şey gelecek diye korkuyorum. Evin içinde bana özel giy demiyor ben modernim herkes güzel görsün diyor ama insanlar iyi değil en iyi kalpli erkeğin bile nefsi var. Zaten çok açık etek giydim daha fazlasını giyince başıma kötü bir şey gelecek. Babam sen zaten çok mini giyiyorsun onu dinliyorsun o etek bir karış kadar olmazsa bikiniyle geziyor gibi olacaksın başına kötü bir şey gelecek baskı yapıyorsa bize gel gerekirse boşan. Seni zorlamasıyla olmaz böyle bir şey. Plajda giyimimi beğenmiyor bikiniden daha açık daha ince bir şey giy diyor. Erkekler bakacak desem de bir şey demiyor. Bu kadarı modernlik değil de genişlik gibi gelmeye başladı bunu yeğenine de yaptı kız çok kısa giymedi diye azarladı ağlattı.
Eşim aşırı açık giyinmemi istiyor yardım? Lütfen bir şey söyleyin?