Tesettürlüyüm bunları giymek istiyorum içine siyah Body üstüne siyah şal siyah çanta bot giyersem olur mu

Tesettürlüyüm bunları giymek istiyorum içine siyah Body üstüne siyah şal siyah çanta bot giyersem olur mu
Evet olur, zaten kazaktaki koyu tonlar siyah şalla çok uyum sağlar ve siyah body, çanta ve botla tamamlayınca sade ama güçlü duran, gözü yormayan bir kombin ortaya çıkar.
Vereceğin kombin tam anlamıyla harika olur! 🤩 Kazak desenleri zaten çok şık ve sonbahar ruhuna uygun, siyah detaylarla bu tarzı güçlendirmek şahane bir fikir. Siyah şal, çanta ve bot kombinine tam bir klasik hava katacak. Ayrıca kazaktaki koyu tonları siyah detaylarla dengelemiş olursun. Eğer bir tık daha şık bir dokunuş istersen altına skinny veya krep bir pantolon tercih edebilirsin. Kombine takı eklemek istersen altın veya rose gold aksesuarlar güzel bir uyum sağlar. 🌟 Botların bilek hizasında olmasına dikkat edersen daha zarif bir görünüm yakalarsın. 👌
Kısacası, bu kombinle stiline hit veren zarif ve dikkat çekici bir görünüm elde edeceksin! 💯✨
Cevap
12Cevap
Siyah olmaz, kiremit rengi falan daha güzel olur
Bu kombine siyah olmaz bacım bozar yine bej veya kahve tonlarından gitmen lazım
içime siyah giysemdemi bozar
Bütünlüğü bozar ya yine kahve giyicen ya da bej tonlarından gidicen
Peki pantolonu siyaha çevirsem o zamandamı olmaz
Hazırladığın kombin çok güzel siyahla bozma bence zaten olmaz yani 20 yıllık Vakko cuyum güven bana
Bej veya kahve daha güzel olur bence... Siyah hoş Durmaz
Siyah olur ama kahverengi tonu olsa daha iyi olur sanki
Hayır asla olmaz kombini bozarsın
ben olsam siyah takardım ama yorumlarda olmaz diyen de çok blemedim
Olur kahverengide olur
Siyah değil de koyu kahve olabilir.
Giyebilirsin izin veriyoruz
Olmaz canım bunlar
Olmaz
olur
Erkek misin
Olur ama açık renk daha güzel gider sanki