Elbisenin üzerindeki çiçeklerin renginden bebek mavisi kapri taytla olmaz mı sence hafif diz altında biten bir de elbiseye yakından bak istersen manken üzerindeki fotoya linkini atıyorum www2.hm.com/tr_tr/productpage.1148013005.html
Taytın yapisindan dolayi dedim tayt elbise icin uygun olabilecek bir yapida degil yani ne kadar ince olsada kaba gosterir elbisenin güzelligini kapatir o açidan demistim
Anliyorum ama maalesef dedigim gibi. Benim de buna benzer bir elbise vardi tatil beldelerine filan giderken giyebilirim diye bekletiyorum elbiseyi. Tabii zevkler degisebiliyor nacizane önerjm buydu. Sen dedigin gibi dene hosuna giderse giy tabii onemli olan senin gözüne hitap edebilmesi
Tamam işte burası soğuk o yüzden soruyorum tayt olmaz mı bunun altına istersen sana elbisenin linkini atayım bakarsın mankenin üzerinde çekilmiş foto var ona göre söylersin olmaz mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Capri tayt olur beyaz renk. Ama çocuk elbisesi mi bu?
Evet çocuk bölümünden ama öyle durmuyor bence bebek mavisi tayt nasıl olur elbisenin üstündeki çiçeklerin renginden
O da olur. Altına beyaz spor ayakkabı
Dolgu topuk sandaletle olur mu sence bu arada kapri tayt mı uzun tayt mı?
Kapri tayt biraz diz altında kalıyor
O da olur, ya biraz diz üstü veya biraz diz altı.
Peki teşekkür ederim yardımcı olduğun için
🙏
Tayt değilde siyah ince ten çorabı olur bak gadası
bence kısa dize gelen kısa taytlar olabilir ama rengi su yeşili ya da bebek mavisi olmalı koyuysa çirkin olur
Lacivert olmaz mı sence? Elbisenin linki bu yakından bak istersen www2.hm.com/tr_tr/productpage.1148013005.html
olur dene ya bir ara modaydı zaten tekrar geri gelir...
Peki teşekkür ederim 😊
Yok tayt olmaz affedersin ama çok kekoca durur ama tabii sen nasıl istersen
Neden öyle durur diyorsun ki taytın renginden dolayı mı?
Elbisenin üzerindeki çiçeklerin renginden bebek mavisi kapri taytla olmaz mı sence hafif diz altında biten bir de elbiseye yakından bak istersen manken üzerindeki fotoya linkini atıyorum www2.hm.com/tr_tr/productpage.1148013005.html
Taytın yapisindan dolayi dedim tayt elbise icin uygun olabilecek bir yapida degil yani ne kadar ince olsada kaba gosterir elbisenin güzelligini kapatir o açidan demistim
Nasıl bir kumaş tayt olur ki bunun altına dediğine göre?
Elbise cici bir elbise ve taytsiz gayet kendini gosteriyor kisaliginda dolayi mi tayt dusundun
Bu tür elbiseler altina hic tayt olmaz. Fotograftaki gibi gayet guzel durmus ancak oyle olur külotlu corap bile elbisenin goruntudunh bozulabilir
Evet o yüzden 🙂 Elbiseyi çok beğendim ama çok kısa işte bir de burada hava da soğuk bu havada öyle giyilmez yani
Anliyorum ama maalesef dedigim gibi. Benim de buna benzer bir elbise vardi tatil beldelerine filan giderken giyebilirim diye bekletiyorum elbiseyi. Tabii zevkler degisebiliyor nacizane önerjm buydu. Sen dedigin gibi dene hosuna giderse giy tabii onemli olan senin gözüne hitap edebilmesi
Yok tatil beldelerinde tabi dediğin gibi giyilir ama şu an da şehir içindeyim tatilde değil o yüzden bayram için falan düşünüyorum
sakın çok kötü okur altına bi şey giyme
Neden ki ya:/ Sana elbisenin linkini atsam baksan mankenin üzerinde çekilmiş foto var ona göre söylesen olmaz mı?
Bakıp
Siyah çok varoş, kıro durur bunun altında.
Senin sorunun dostum
Bunun altına bir şey giyilmez
Bu soruyu sormamis ol lütfen ya 🥺
Nedenki ama kapri taytlardan da mı olmaz 🥺
Hayatım bunun altına bir şey giyilmez. Ya tek başına giy ya da hiç giyme. Lütfen moda sektöründe bir dehşete İmza atma
Knk bir de böyle bak abartma bence www2.hm.com/tr_tr/productpage.1148013005.html
Bununla tayt ya da çorap giyersenz hakkımı helal etmem 😄
Abartma drama queen seni😂
Giyilmez güzel durmaz
Neden ki?
Bu elbisenin altına siyah çorap gitmez
Çorap değil tayt aslında hani penye kumaş gibi olur ya bebek mavisi olmaz mı peki elbisedeki çiçeklerin renginden?
Bence olmaz.
Hafif diz altı kapri tayt olmaz mı peki bak elbisenin linkini atıyorum bir de mankenin üzerinde çekilmiş fotoğrafa bak istersen www2.hm.com/tr_tr/productpage.1148013005.html
Baktım bence olmaz zevkler ve renkler tartışılmaz da
Peki tşkler yine de fikrin için denicem ben ama ya umarım güzel durur
Rica ederim
hayır
Neden?
bu elbise beyaz ayrca artık elbisenin altına tayt giymek kalmadı bu yazlık bir elbise külotlu çorap bile giyilmez kısa çorap giyilir anca
Knk hava soğuk ama kapri tayt da mı olmaz sence lacivert renginde 😊
Yakından bak istersen linkini atıyorum www2.hm.com/tr_tr/productpage.1148013005.html
olmaz bence
işte mankenin giydiği gibi giymeyi dene daha hoş duruyor
bu çocuk elbisesi sana olmaz ki
34 bedenim oluyor knk
Kısa taytla giysem tenis elbisesi gibi durur bence güzel olmaz mı sence de
yani dene güzel duruyorsa giy
Peki teşekkür ederim yardımcı olduğun için 😊
rica ederim :)
olabilirrr
Gerçekten mi? Peki lacivert hafif dizaltında biten kapri tayt nasıl olur?
olabilir
www2.hm.com/tr_tr/productpage.1148013005.html elbise bu knk mankenin üzerinde fotoğraf var bir de öyle bak istersen
güzel biraz çocuksu gibi
Çiçekli diye mi neden ki?
yazma şansın varsa yaz kanka
Mesaj olarak mı
Takip ettim
hayır koyu düşer
Nasıl yani?
elbise zaten uzun yazlık siyah tayt koyu. bildiğin kotu durucak elbıse degıl tunık olsa gıy dıycemde dız boyu vardır bu
Uzun değil abi bildiğin mini elbise al linkini atıyorum bak istersen
www2.hm.com/tr_tr/productpage.1148013005.html
şunun gibi durucaksa ok. bu arada resimdeki benim
https://www.hizliresim.com/gjg88xc
bişey diyim mi giy gitsin.
Evet boyu o kadar
Teşekkür ederim
Saçmalamaa
Neden;/Sana elbisenin linkini atsam baksan mankenin üzerinde çekilmiş foto var ona göre bakıp söylesen olmaz mı knk?
Evett
Giyilmez
Giyilmez
Neden ki ya?
Güzel durmaz ince müjde çorap giy
Hava soğuk o yüzden bayramda üşümek istemiyorum. Hafif dizaltında kalan kapri taytlardan da mı olmaz sence:/
Olabilir ama üşümezsin ya
İzmir'de mi yaşıyorsun sen
İzmir'de yaşıyorsan sana öyle gelmesi normal
Evet sen nerde yaşıyorsun
İstanbul burası ful yağmurlu olacak bir hafta boyunca orası sıcaktır tabii
Burası iyi ya yaz havası var
Tamam işte burası soğuk o yüzden soruyorum tayt olmaz mı bunun altına istersen sana elbisenin linkini atayım bakarsın mankenin üzerinde çekilmiş foto var ona göre söylersin olmaz mı?
Olur at bakalım
www2.hm.com/tr_tr/productpage.1148013005.html
Attım
Olır ya giy kısa Bi tane
Lacivert mi siyah mı peki?
Larcivet
Peki teşekkür ederim
Kararını verdinmi en sonunda
Evet alıcam🙂
güzel
hayır iğrenç