Cevap
31Cevap
Bazı çoraplar fantezi olarak geçiyor öyle videolar çekildiği için meşhurlaşıyor ama onun dışında çorapsız daha iyidie
Bunlar seninse eğer gayet güzel bakımlı onları gizleyipte haksızlık yapma onlara
Gizlemek değil ki amacım
O zaman çoraplarını rafa kaldır
İnce, zarif ve narin ayakların var. 36 veya 37 numara gibi duruyorlar. Çoraplıda çok iyi çorapsızda, karar vermek zor. Fizik olarak ince yapılı mısın, ayak bileklerinin inceliği çok hoş :)
40 numara giyiyorum boyum uzun :)
İnce zarif ve narin ayaklarının şekli. Bu arada boy ve kilo kaç senin merak ettim :)
1.72 boyum 55 kilom
Wow harika tam fitsin. Manken gibi fiziğin var. Çay bardağı gibisin ince belli. Gerçekten harika ölçülerin var. Manken fizikli olduğunu ayaklarından anlamıştım zaten :)
Benimde boy 1.93 - kilo 121
Spor olarak ağırlık kaldırıyorum bodybuilding yapıyorum yani. Profil fotomdan bakabilirsin. Cüsse, omuz ve kollar nasıl sence? Kollar 57 cm
ikisi de olabilir.. burada bacağın ve çorabın güzelliği de önemli
bu iki fotoğraf için konuşacaksak kesinlikle çorapsız
Muz corap tarzı koyu tonlar kötü ama 5-10 den inceliğinde corap modelleri her zaman zariflik ve zerafet katar.
El ayak merakım yok , ben beyaz renk seviyorum o yüzden beyaz çoraplı beni etkiliyor
Bacakların güzel. Çorap tercih edersen ince siyah daha iyi olur
İnce çorap çok tercihim değil
Kalın opak mı?
Evet
Anladım. Ama giymene gerek yok güzel bacakların
Bu ayaklar kiminse çorapsız güzelmiş
benim
Hadi be sende
Evet :)
İnanmam valla böyle bakımlı güzel ayaklı kız sanmıyorum olsun
Neden olmasın saçmalama
Hiç görmedim çünkü bu güne kadar gördüklerim hep fake çıktı büyük ihtimalle bunlarda öyle
Gerçekse bunlar bu ayakların sahibini tanımak isterim
Ikiside cok cekici
Corap cok kalın zaten
görsele göre çorapsız alayım ben
Ünce çorap daha iyi olurdu
Kalın çorap seviyorum
Ayak işte ne fark eder ki
Bence çorapsız
Neden
Daha çok seviyorum öyle
Birde o çorabın dokusu beni rahatsız ediyor
Çorap.
neden
Bir şeylerin gizli kalması ve birilerine özel olması çok seksi bir şey. Bilhassa beraber olma esnasında bir kadının üstündekilerini çıkarmaktan çok hoşlanıyorum. Soymayı seviyorum.
Çorapsız
neden
Öpmek daha heyecanlı
Bunlar senin değil ki
benim :)
Bana da çok inandırıcı gelmedi de inanmış gibi yapalım
Çorap
neden?
Daha seksi
Çorapsız bence
neden
Daha çekici olur çünkü ten
Çorap
Corap
çorap
Çorap candır
İğrenç
Corapsiz...
Siyah çorap ötesi yok😅
Çorwplı
Tabii ki de çorapsız
neden
Çünkü öyle daha zarif gösteriyor
Çorap bi kulturdur
Ayak modeli misin
Çorapsız net ya
Çorap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tamamen senin tarzına ve kombinine bağlı! 🖤 Siyah çoraplar daha sofistike ve şık bir hava katarken, çorapsız bir görünüm daha sade ve doğal durabilir. Eğer kıyafetin resmi veya zarif bir parça ise çorapla dene. Daha rahat ve casual bir tarzdaysan çorapsız da hoş durabilir. 🙌🏼 Her iki seçeneği deneyip aynada hangisinin sana daha çok "ben buradayım!" dedirttiğine karar ver! 😉✨