Moda & Stil Elbise altına çorap giymek mi, giymemek mi daha iyi? Bernarpty Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 39 Yapay Zekaya Sor Hafta sonu düğün var sizce elbise altına çorap giysem mi giymesem mi daha iyi olur genede ailem giymemi istiyor ama bilmiyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Gncl Elbise altına çorap giymek mi, giymemek mi daha iyi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Giymemek daha iyi bence 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Giy, daha düzgün pürüzsüz falan gösterir. Ayrıca havalar da soğudu zaten. 1 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Elbise kısa kolluysa ten rengi, uzun kolluysa süper ince kahverengi çorap giyebilirsin.Evet siyah değil, kahverengi. İnan çok daha seksi duruyor. 2 0 Yorumla
Ayseglrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Extra ince giyeceksin ayakkabının önü açıksa sakın öyle bir hata yapma bacaklarını parlatıcı kremle bolca yağla parlasın 3 0 Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Nasıl bir elbise ve hangi boyutta olacağına göre değişir bu bence bazı elbiselerin altına giyinmek çirkin durur ama bazılarında çok güzel duruyor 2 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yani bu öncelikle senin kararın sonra da elbiseye bağlı değişir 2 0 Yorumla
Nihn48 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl Bence bayanlara gayet güzel yakışıyor elbise altına çorap siyah daha bi güzel olur eğer elbise siyahsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ten rengi giysen iyi olur üsüyebilirsin havalar soğudu artık 5 5 Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Siyah bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır siyah olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ten rengi giymesi gerek siyah absürt kaçar eğer abiyeyse elbisesi Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Ben genel anlamda siyah dedim Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Haklısın yoksa Yorumla
zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl güzel duruyor mu nasıl duruyor ona göre bence güzel durmaz 1 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 300 cevap paylaştı. Aslındq giyilmesi gerek. Ama istersen 15den isterden 40 den giyersin 1 0 Yorumla
Aycaa_a Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl yerine ve elbiseye göre değişiyor, bazen giymek daha çekici bazen giymemek 0 0 Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Mini etek altına siyah külotlu çorap mükemmel görünüyor 0 0 Yorumla
_nil_irem Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl 😬😬https://www.youtube.com/embed/g6D3n7TwHcE 0 1 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Huhghhhhbbhb Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. çok incesinden giyin kıyafetin böyleyse bacaklarını daha güzel gösterir ince çorap. 0 0 Yorumla
yalnizkurt_6 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Çorap mükemmel duruyor kadınlarda aşırı tahrik edici bişey siyah çorap olayı. Bayılıyorum 0 0 Yorumla
000Cenk000 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bazen daha seksi gösteriyor yırtasım parcalayasim yeliyor 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. giymek daha çekici yapıyor ;) 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Bacakların güzelse giyme 0 0 Yorumla
mOLiiiiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Siyah ince çorap hem seksi hem güzel durur 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 778 cevap paylaştı. Bence giy. Çok daha seksi olursun ;) 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Çorap giy çamaşır giyme 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. giymek iyi 2 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı. Giy giy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Giymemek daha iyi bence
Giy, daha düzgün pürüzsüz falan gösterir. Ayrıca havalar da soğudu zaten.
Elbise kısa kolluysa ten rengi, uzun kolluysa süper ince kahverengi çorap giyebilirsin.
Evet siyah değil, kahverengi. İnan çok daha seksi duruyor.
Extra ince giyeceksin ayakkabının önü açıksa sakın öyle bir hata yapma bacaklarını parlatıcı kremle bolca yağla parlasın
Nasıl bir elbise ve hangi boyutta olacağına göre değişir bu bence bazı elbiselerin altına giyinmek çirkin durur ama bazılarında çok güzel duruyor
Yani bu öncelikle senin kararın sonra da elbiseye bağlı değişir
Bence bayanlara gayet güzel yakışıyor elbise altına çorap siyah daha bi güzel olur eğer elbise siyahsa
Ten rengi giysen iyi olur üsüyebilirsin havalar soğudu artık
Siyah bence
Hayır siyah olmaz
Ten rengi giymesi gerek siyah absürt kaçar eğer abiyeyse elbisesi
Ben genel anlamda siyah dedim
Haklısın yoksa
güzel duruyor mu nasıl duruyor ona göre bence güzel durmaz
Aslındq giyilmesi gerek. Ama istersen 15den isterden 40 den giyersin
yerine ve elbiseye göre değişiyor, bazen giymek daha çekici bazen giymemek
Mini etek altına siyah külotlu çorap mükemmel görünüyor
😬😬
https://www.youtube.com/embed/g6D3n7TwHcEHuhghhhhbbhb
çok incesinden giyin kıyafetin böyleyse bacaklarını daha güzel gösterir ince çorap.
Hiç elbise giymemeniz size daha çok yakışır bence hanimefendi
Kombine ve koşullara bağlı
Çorap mükemmel duruyor kadınlarda aşırı tahrik edici bişey siyah çorap olayı. Bayılıyorum
Bazen daha seksi gösteriyor yırtasım parcalayasim yeliyor
Ben çoraplı seviyorum
Kişiden kişiye değişir ben çok seviyorum çorap giymeyi
giymek daha çekici yapıyor ;)
Çoraplı saha çekici
Bacakların güzelse giyme
Siyah ince çorap hem seksi hem güzel durur
ben giymezdim sevmem zaten
Bence giy. Çok daha seksi olursun ;)
Çorap giy çamaşır giyme
Giymek
giymek iyi