Moda & Stil Bir dövme yaptırsan, hangi sembol en iyi seni anlatırdı? Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Sence dövmelerin bir anlamı olmalı mı, yoksa sadece estetik olarak mı yaptırılmalı? Bir dövme yaptırsan, hangi sembol en iyi seni anlatırdı? Cevapla En İyi Soruları Estetik Soruları Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 7 ay Dinen caiz olsaydı, Arapça bir ayet yapardım.. Arap harfleri çok estetik, Arapça ise çok güzel ve zengin bir dil.. Kur'an boşuna Arapça inmedi..#Vesselam 1 0 Yorumla
elbettehazal Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% 7 ay sırf antin kuntin anlamı var diye yaptırılan çapsız dövmeler çok kötü duruyor. sonuçta insanlar ilk bakışta anlamını bilmeyecek estetik bir görüntü de önemli 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 7 ay Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. Ben çok anlam arayanlardan değilim,. daha çok estetik düşünüyorum 😎Benim favorim hep yıldızli seyler olmuştur ✨️ 0 2 Yorumla Pamuksekerofficall 7 ay Yağmur bulutlar çok güzel Yorumla wkertenkele 7 ay evet ona da bayıldım 🥰hazır burada yağmur yağarken şimdi sorusunu da sorayım hemen🙃 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben kurt dövmesi yaptıracağım... Çünkü kurtlarda yalnız... 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 7 ay Moda & Stil konusunda 480 cevap paylaştı. Bilek içime ‘Valiente’ yazdırma saçmalığı olabilirdi 😅 0 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 7 ay Yaptırmayı düşünmüyorum canım, olsaydı da zarif, anlamı olan bir figür olurdu. 0 0 Yorumla
s Liwes Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Sembol değil de Göktürkçe Türk yazılı bir dövme güzel olurdu boynumda 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Bu yılan ya da kartal olurdu... düşmüş bir melekte olabilirdi... 0 0 Yorumla
Aslan1854 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 7 ay Benim görüşüm dövmeyi uyğun görmemekten yanı cild doğallığı daha güzel bir farklılık kanaitin deyim 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Benim dövmem nota anlamı var yani 0 2 Yorumla Pamuksekerofficall 7 ay Evet çok güzel onlarzda Yorumla SülfürükAsit 7 ay ☺️☺️ Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 7 ay Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. aşk ile ilgili 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 7 ay Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. Hepsinin bir anlamı var. 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hic bir şekilde dovme yaptırmam 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 7 ay Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlamı olmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Dinen caiz olsaydı, Arapça bir ayet yapardım..
Arap harfleri çok estetik, Arapça ise çok güzel ve zengin bir dil.. Kur'an boşuna Arapça inmedi..
#Vesselam
sırf antin kuntin anlamı var diye yaptırılan çapsız dövmeler çok kötü duruyor. sonuçta insanlar ilk bakışta anlamını bilmeyecek estetik bir görüntü de önemli
ya da why me
Ben çok anlam arayanlardan değilim,. daha çok estetik düşünüyorum 😎
Benim favorim hep yıldızli seyler olmuştur ✨️
Yağmur bulutlar çok güzel
evet ona da bayıldım 🥰
hazır burada yağmur yağarken şimdi sorusunu da sorayım hemen🙃
Ben kurt dövmesi yaptıracağım... Çünkü kurtlarda yalnız...
Bilek içime ‘Valiente’ yazdırma saçmalığı olabilirdi 😅
Yaptırmayı düşünmüyorum canım, olsaydı da zarif, anlamı olan bir figür olurdu.
Sembol değil de Göktürkçe Türk yazılı bir dövme güzel olurdu boynumda
Bu yılan ya da kartal olurdu... düşmüş bir melekte olabilirdi...
Benim görüşüm dövmeyi uyğun görmemekten yanı cild doğallığı daha güzel bir farklılık kanaitin deyim
Benim dövmem nota anlamı var yani
Evet çok güzel onlarzda
☺️☺️
aşk ile ilgili
fil yaptırıcam ben baya hayvan olan fil
Artık var , ama sembol değil 💁🏻
Hepsinin bir anlamı var.
Hic bir şekilde dovme yaptırmam
Bozkurt
Çalıkuşu
Yonca, kurt
Kafir dovmesi