Güzellik & Bakım 1 ay Eğer bir dövme yaptıracak olsanız bu ne dövmesi olurdu? Ayhan67 Master Takip Et FacebookTwitter 22 Size bedava dövme hakkınız olduğu söylense ne dövmesi yaptırırdınız? Güncellemeler: Takip Et 22 Paylaş FacebookTwitter Eğer bir dövme yaptıracak olsanız bu ne dövmesi olurdu? 2611 Görüşünü yaz
Coraline-0 | Güzellik & Bakım konusunda 616 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Köprücük kemiğime kuş isterdim. Özgürlük simgesi. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
birsuskuncicek | Güzellik & Bakım konusunda 2b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Yıldız Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
AşkıÖldürmek | Güzellik & Bakım konusunda 513 görüş paylaştı. Master 1 ay Bacağıma bir dövme seçerdim sarmaşık gibi görünen olabilir. Göğsüme Atatürk istiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Ayhan67 1 ay Yerim seni ❤ AşkıÖldürmek 1 ay ♥️🙈
BeRUx Xper 5 1 ay Kılıç elinde bir şövalye Üstünde zırhı başında başlığı 🙈Sırtıma kocaman yaptırırdim ya da katanasiyla bir samuray ya da kılıç kalkan da olabilirdi ⚔️🛡️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
zeynebpbuyukinan Yoda 1 ay Atatürk ün imzası olabiliridiSevdiğim kisinin adı olabilirdiBilemedim😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Sorusormayageldimben | Güzellik & Bakım konusunda 108 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Şans getiren bir simge olabilir, şansa ihtiyacım var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
tatlimtatlim353 Xper 1 1 ay Kelebek yapardım anlamı yanlış anlaşılsa bile çok güzel duruyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Evlatcandırcan Xper 3 1 ay Kızımın yüzünü avuç içime yaptırırdım her dua ettiğimde amin şükür diye yüzüme sürerdim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Ejderhaeğticisi Xper 4 1 ay Karışık omuza yapılan dövmeleri seviyorum. Mangala, gül, ok, ejderha tarzı karışımı efsane olurdu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Hoardevil Xper 4 1 ay Mustafa Kemal Atatürk imzası yaptırmak istiyorum uzun süredir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Deryadeniizz1 Xper 5 1 ay Köprücük kemiğime 3 lü kuş yaptırmak isterdim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Tweety1976 | Güzellik & Bakım konusunda 268 görüş paylaştı. Master 1 ay Kizlarimin isimleri ve Ataturkun resmi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
merakettimmişte | Güzellik & Bakım konusunda 3,3b görüş paylaştı. Master 1 ay ayağıma kırlangıç sürüsü yaptırırdım 😍 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
Mavisafircik2 Xper 6 1 ay Oğluşumun patisi olurdu sanırım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
sedeeffss Xper 5 1 ay sırtıma omurga boyunca zarif bi desen seçerdim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Ruhunpenceresinden | Güzellik & Bakım konusunda 96 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Omzuma satürn dövmesi yaptırmak isterdim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
BirAnanasAldirdim | Güzellik & Bakım konusunda 728 görüş paylaştı. Master 1 ay Muhabbet kuşumu yaptırırdım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Denizinmercani Xper 4 1 ay Babamın imzasını sağ koluma yaptıracağım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
ikizterazi | Güzellik & Bakım konusunda 421 görüş paylaştı. Master 1 ay Bir burcun simgesini yapmak olurdu. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
flaneurx | Güzellik & Bakım konusunda 853 görüş paylaştı. Master 1 ay Yaptirdim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2611Köprücük kemiğime kuş isterdim. Özgürlük simgesi.
Yıldız
Bacağıma bir dövme seçerdim sarmaşık gibi görünen olabilir. Göğsüme Atatürk istiyorum
Yerim seni ❤
♥️🙈
Kılıç elinde bir şövalye
Üstünde zırhı başında başlığı 🙈
Sırtıma kocaman yaptırırdim
ya da katanasiyla bir samuray
ya da kılıç kalkan da olabilirdi ⚔️🛡️
Atatürk ün imzası olabiliridi
Sevdiğim kisinin adı olabilirdi
Bilemedim😀
Şans getiren bir simge olabilir, şansa ihtiyacım var
Kelebek yapardım anlamı yanlış anlaşılsa bile çok güzel duruyor
Kızımın yüzünü avuç içime yaptırırdım her dua ettiğimde amin şükür diye yüzüme sürerdim.
Karışık omuza yapılan dövmeleri seviyorum. Mangala, gül, ok, ejderha tarzı karışımı efsane olurdu
Mustafa Kemal Atatürk imzası yaptırmak istiyorum uzun süredir
Köprücük kemiğime 3 lü kuş yaptırmak isterdim
Kizlarimin isimleri ve Ataturkun resmi
ayağıma kırlangıç sürüsü yaptırırdım 😍
Oğluşumun patisi olurdu sanırım
sırtıma omurga boyunca zarif bi desen seçerdim
Omzuma satürn dövmesi yaptırmak isterdim
Muhabbet kuşumu yaptırırdım
Babamın imzasını sağ koluma yaptıracağım.
Bir burcun simgesini yapmak olurdu.
Yaptirdim