Vücudunuzda hangi bölgeye nasıl bir dövme yaptırırdınız?🐣

Sırtıma büyük bir tane, geri kalanı minimal olmak üzere; el bileğime ve parmaklarımdan birisinin arasına, ayak bileğime ve parmaklarımın iç tarafına, kulağımın arkasına birer tane düşünüyorum.😊 iyi bir yer bulunca yaptıracağım. Yaptıracağım figürleri belirledim.
Köprücük kemiğine ya da sırta zarif bir model isterdim

yaklaşık 2-3 senedir dövme yaptırmak istiyorum ama adam akıllı bir model bulamadığım için bir türlü yaptıramadım
Kollarimda var dövmelerin su ikisi içinde zaman kolluyorum

Baya iyi 🤙
Cevap
79Cevap
Sol koluma tıbbın sembolu sag koluma da resimdeki sembol altina rus alfabesiyle lucifer :) en cok istediklerim bunlar sonra gogsumun uzerine falanda dusunuyorum guzel bisiler bulursam yani :)
Valla tam boğazımın üzerine bir şeyler yazdırabilirdim. Ya da alyans niyetine eşimin ismini dövme yaptırabilirim :d @JustDipper
:) Çok uyumlu şeyler yaptırabilirdik evet ya
Evkimsin esinin adi ne
Nasil. yani. nisanki. ya da . sozlumu
:) yadlari uz. kac
:) yasiniz kac
@doktoremel herşeye atlama rica ederim
Teşekkürler @dengesizzhatun
Oldukça fazla sayıda dövmem var. Bir tane sırtıma yaptıracağım bu aralar
Boynuma veya koprucuk kemigine yazi yazdirirdim. Sag dirsegimin uzerinede kisa bir yazi. sol omuzuma veya bilegime ufak bir model. Sag belime veya gogus altina bir model. Birde ayak bilegime ufak bir model
2 Gögsumun arasindan yukari dogru acilan kanat dovmesi
7 tane göğsün var da 2 sinin arasından istiyorsun sanki aksbsjsj
Ooooo. harikaymis. ama. benim. daha ozel. bir . iwtegim. var bir hastamda gormustum
Göğüs zaten bir bölgedir, organın adı meme 😁
@Eftelia97 aynı dövmeyi bele tam kalça üzerine yaptır kucakta zıpladıkça dalgalanır kanatlar ;)
İlgilendiğim sevdiğim bişey olcak. Beni anlatan birşey benden bişey
Köprücük kemiğimin hemen biraz aşağısına kanat dövmesi enseme de kova burcunun simgesi ♒ yaptırırdım.
Yaptıramam malasef ama oyle bir sey olsaydi boynuma ya da köprücük kemigimin oraya yaptirdim. Gül ya da guzel bir cümle yazı
Kessinlikle böyle
https://pin.it/a5ozfaaif52lsn
şu an kas yapmaya uğraşıyorum kollarım gözüme güzel görünmeye başladığı zaman birkaç dövme yaptırabilirim büyük ihtimalle
Boynuma evli olsaydım romen rakamlı bir tarih yazardım.
Kalbimin üstüne delik deşik bir hedef tahtası çizdirirdim. Kadınlar hep kalbimi kırdığından...
Belime yaptırmak ıster gülsarmasığı Çok düşündüm ama yaptırmadım sonradan pişman olurum diye
Asla yaptırmam. Yaptıran ile de ciddi bir şey düşünmem.
Yaptırısam organımın üst kısmına göbek deliğim altkna yaptırırdım ya sen
Enseme yaptırcam yönetici gezegenlerim ve İbranice bir söz, omzuma da bir çiçek dövmesi ama adını söylemem
Sağ gogus uzerine ayi pencesi yaptirmak istiyirum ve sag kolada desenler istiyorum
Yaptırıcam zaten bacağıma mitolojik şeyler düşünüyorum
Dövme kalıcı dövme istemem yaa abdest oluyor mu acaba geçici belki olabilir
Kalicida. olmuyo. diye biliyorum
Şöyle yenlıs bir düsünce var eskiden bende sizingibi düsünüyordum gerçek şöyle imiş kalıcı dövme derinin altına yapıldıgından abdes kabul oluyirmus gecici dovmede olmuyormus ama caiz degil
Bir çok yerimde dövme var..
Seviyorum yani.
Sol kolum komple, sırtımda, göbek altı hahaha var yani baya..
3 Boyutlu Kelebek ortasınada sevgilimin ismi ya da yüzük parmağıma sevgilimin ismi
tam bel çukuruna bir yazı yazdırırdım ve plajda iken onu okuyan herkes meraklar içinde kalırdı ama yazı bende saklı
Alnıma bu kız mal duyduğuna inanır Allah'a inanan kandırmaz yazarım asdjsn
Kuru kafa ejderha hayalet ruhun esir alınması teması. :D
Canım istedikçe denk geldikçe yaptırıyorum illa özenle seçilecek diye birşey yok
Sanırım benim için anlamı olmasını isterdim. Sadece sevdiklerim bilsin. Özel olsun isterdim.
Sol kol pazu kısmına yaptırdım bide sol kol bilek kısmına.
Ben yaptırmam ama kadınlarda ayak, bilek, bel ve göğüs çevresinde çok iyi duruyor.
Geçmişimi ifade eden, hayatımın dönüm noktası olarak adlandırdığım bir kaç olay var. Onları ifade eden bir sembol yaptırıcam da
Yaptırmayı düşünüyorum ama pişman olur muyum diye düşünüyorum
Başımın yan kısımlarına tribal dövme yaptırmak isterdim.
3 tane dövmem var yenisini düşünmüyorum şimdi bir şey söylesem kesin aklıma takılacak yaptırıcam gidip :D
Araştrmalardayız. Bulursak sana söylemeyiz ama. Hepimiz damgalı inek gibi olmayalım dimi:))
Kolumun yarısı kaplı kısmetse diğer yarısıda 1-2 aya biticek :)
Sırtımda kocaman anka kuşu dövmesi yapardım ama haramdır bizde yapmam.
Göğsüme şu örnekteki gibi
Belki çok sıradan gelebilir ama göğsümün sol tarafına köprücük kemiğimin hemen altına kızımın adını yazdırırdım (kızımın adı mavi) Tabi çok orjinal bişey bulmak lazım 😊🙏
Ne guzel allah adiyla uzun. omurler. yasatsin
Nekadarlik evlisin
@Milk_chocolate Aklımızda şu an ne yapacağımıza karar vermedik, ama karar verecek olan sensin hayatım😍🙏 Beraber aynı dövmeyi yaptıracağız
Onu burda anlatmıcam detaylar bende aşk😍😍
yeterince dövmem var yaptırırsam nasıl bir şey olur bilemiyorum
Sag kicilik parmagimdan el ustu koldan dirseklerden boyna gelen guzel bir dovme yaptirirdim 😉
Minik ama parmak bilek kol boyunda bir çok isterim
Bir yaptıran pişman bir yaptırmayan en güzeli doğal olmak
Ensemden sırtımın ortalarına doğru bir şey olurdu hatta şekil olarak da aklımda bir şeyler varda onu da burda paylaşmiyim şimdi 😅
annemin adını yazdırmayı düşünüyorum aslında ya da ne bim melek kanadı olabilir
Nasil bir sekil yaptirsam diye diye bu yasa kadar geldim 😄
Sırtıma komple kartal yaptırmayı düşünüyorum kollarımı açınca kanatlari açılacak şekilde
Model var sırası gelince yaptırıcam, tek olsun diye model atmim özenirler. 🤠
Sağ ve sol kolumun bilek ve dirseğimin arasında ki iç kısıma.
Sola, baphometin sol eli altına yin yang
Sağa, baphometin sağ eli altına Ra'nın gözü
eşimin ismini koluma yazardım. zaten dövmem var fazla yapmak da güzel değil
Koluma: Canım Anam yazdırcam jsjsjs
Ayak bilegime yaptirmak istiyorum
Yılan dövmesi ve medusa çok sevşyorum
istersem yiğenim var o yapıyor da hiç istemedim.
Enseye Hz Alinin kılıcını yapardım
Arka omuz bölgeme kartal düşünmüştüm bir ara.
Joker dövmesi olurdu.
köprücük kemiğine minik bir şey olabilir
Minik anlamlı simgeler olurdu
Şimdilik düşünmüyorum heryerimde dövme var zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar