Mesela uzun bir tişört ya da uzun bir gömlek giyip orayi kapatabilirler ama özelikle neden gösteriş yaparlar?

Mesela uzun bir tişört ya da uzun bir gömlek giyip orayi kapatabilirler ama özelikle neden gösteriş yaparlar?
Kadınların giyimiyle ilgili bir derdin yok senin o iğrenç cinsel dürtüleri üzerindeki kontrol eksikliğinse bizim suçumuz yok. Yani "ben bakıyorum lütfen beni rahatsız etmeyin diye benim için giyinmeyi bırakın" bilmem ne. Bencilsin. Bir de ikonik olarak da kendi arzusunu yansıtan fotoğrafı koymuş. Az ferre izle.
Bir erkeğin boxerla sokakta gezdiğini gördün mü hayır tabiki.. ama sen ve senin gibi düşünenler hepsi sapik
Boxer örneği asgdfhjndfghjndfhj ya bu kadar mantık hatası olamaz ya. Boxer'ın iç çamaşır olduğunu bilmiyor bizim saf :D Kimse sokağa donuyla çıkmayı talep etmiyor. Senin bahsettiğin şort tayt crop gibi toplum tarafından kabul görmüş dış giyim. Bir de dalga geçer gibi cinsel dürtülerinle eşitlenince sana karşı çıkan herkesi sapık ilan ediyorsun. Benim giyimimi senin cinsel fantezini eşitleyen senin o asıl sapık düşüncelerin. Bir erkeğin sokakta tayt giymesine de kimse karışmıyor. Ama sen kadınlar aynı kıyafeti giyince bunu hemen ahlak sorununa dönüştürüyorsun. Nietzsche diyor ya: "Kim ahlak bekçiliği yapıyorsa, ondan daha namussuzu yoktur".
Bir erkeğin boxerla sokağa gezdiğini gördün mü sdgdfhjfgjmfghjkmfggjkm gören de sanacak bir crop top pantolon giydi diye anadan üryan gezdiğini sanacak sdgdfhdfgjfgjkf verdiği örneğe bak :D
Belki senin yaran çok derinde ahlaksızca görgüsüzce açık giydiğin kanıtı bu.. Allah'ın verdiği şeyler lere mutlu ve şükür etmiyen yaratiklarsiniz mesela Allah'ın verdiği gözü kaşı tırnağı beğenmiyorsunuz.. gidip yeninisi yaptiriyorsunuz böyle bir toplumsunuz ( israfsiniz) yani karakterli düzgün bir birey olsaydınız her gün biriniz ölmezdi dimi.. namusuyla ahlakıyla yasiyanlara lafım yok onlara saygım var bir kısmı için konuşuyorum
Demagoji yapmayı bırak. Sana göre ahlak nedir ve değeri nedir? Bir cevap da veremezsin. Ahlakı nesneye indirgiyorsun. Kadın cinayetini namuslu yaşamamalarına bağlamak... Senin ben karakterine s*kayım. Cinayet ve şiddet ne zaman kadının giyimine bağlı olmuş? Senin de katili alenen aklayıp ondan bir farkın kalmadı. Zihniyete bak. Kibrini de namusunu da al defol git. Namus tanımın bile yok sadece kibirleştirilmiş bir namus tanımın var. Onu bile tanımlayamıyorsun. Tırnak rengiyle mi, estetik ameliyatla mı, giyimle mi namus? Hayır. Bunun eleştirilebilecek tek bir dayanağı da yok. Senin o lanet namus anlayışın insanın hayatına değer vermeyen faşizan ve bencil bir ideolojiden ibaret. Ahlaklı yaşayanlara lafım yok onlara saygım var dsgdfhdfghjnfgjfc
Çünkü dolgun kalça dolgun göğüs dolgun dudak kırmızı dudak dalgalı saç vs görünümler doğurganlık emareleridir ve erkekte içgüdüsel olarak "Ben bununla çiftleşmeliyim" hissi uyandırır.
Bu sebeple kadınlar da bu görünümleri taklit etmeye çalışıyorlar
Fıtrat gereği kardeşim erkek güzele bakmayı sever kadında güzelliğini göstermek ister. Bunlar ruhumuzda olan şeyler takılmayın. Kadın öyle giyindi diye yargılayan g***atlar önce kendilerine baksınlar sapıklıkta diz boyu olmuşlar.
Üzgünüm, bu konuda yardımcı olamıyorum.
Olamıyorsan sen niye varsın aw
Cevap
4Cevap
yrk kürek erkek yorumlarınız bittiyse sebebini söylüyorum canları öyle istediği için
Erkekleri tahrik edip çiftleşme olasılığını arttırmak için
Ne yani daha çabuk veririm altına yatabilirim taktiği mi
Kesinlikle öyle
Sapık olduklari için
Yani erkekler sapik değil diyorsun:) sapik olan kadınlardir
Ors... P... u diye tanımlarlar şu o. rs.. p yaaaa bak derler nasıl giyinmiş
şikayetçi değiliz ömrümüz bunlara bakarak geçti
Ben öyle uygun görüyorum sana ne
erkekler baksın diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?