Şuna baksana Allah aşkına artık moda olmuş böyle giymeler dalga geçiyorlar resmen

Amacından saptırma işleri bunlar, bir yandan yarar aklı başında insanları ayırt edebiliyorsun. Bir yandan da büyük zarar nesil bunları görüp doğru olan sanıyor.
Eskiden mini etek giyiyorlardı. O zaman sosyal medya yoktu tabiî. Yargılayan da yoktu. Bırakın insanları ne giymek istiyorsa giysinler. Sadece tanrı yargılayabilir.
Cevap
14Cevap
Mini giyenler bile var üstü elhamdülillah altı...
😂😂😂😂
Valla garip duruyor dar giyinmeyi ben kendime yakıştırmam şahsen bi ara dar pantolon giyiyordum artık giymiyorum
Amaçları sadece tesettürü kötülemek. Gerçek amacı örtünmek olan birisi bu şekilde giyinmez Zaten
yaptığını anlamadım senin övüyormusun gömüyormusun yoksa başka niyetin mi var.
Akıllı düşün anlarsın
Akıllı düşündüm ve müslüman görünümlü ama uygunsuz giyinen bir resmi burada paylaşarak çoğu erkeği de yoldan çıkarabilecek bir teşhircilik yaptığını da düşündüm. bunun uygunsuz olduğunu açıklarken bile o uygunsuzluğu gözümüze gözümüze sokarak bizi de günaha sokmuş oluyorsun. işte bu yüzden niyetini anlayamadım yani iyi niyetli görünen ama artniyetli bir davranış gibi görünüyor bu yaptığın.
Amaç kapalı olmak değil ki popüler olmak için baş örtüyü kullanıyorlar
Türban populerlik mi veriyor 🤣
İlgi çekiyor çünkü iyi veya kötü reklamın iyisi kötüsü olmaz
Haaa şimdi anladmm 😂
Bunların hepsi İslam'ı zedelemek için yapıyorlar inançlarından olduğunu sanmıyorum yani
Ben gitmem de fotoğraf takı gibi bende bir kaç kişi gördüm 🥲🥲üzücü
Erkeklerin kafasında kapalı fantezisi oluşturmak için.
Kapattığı yer aslında açtığı yer ama farkında değil.
Yav onlar teşhirci süslüman kapanmadan anladıkları o tarz seven erkeklere hitap etmek yani
Göstermelik giyinme diyorum bu giyinme şekline
Erkek arıyorlar yani
Ne arıyorlar bilemem ama eğer müslümansa inandığı dinin yüz karasj
Tesettür artık aksesuar olarak geçiyor
Valla moda yapmışlar resmen
Güzel gozüktüklerini düşünüyorlardır belki
Hiç değilse kapanmasınlar o zaman ya
Tabii ki berbat görünüyor birinin onlara iğrenç olduklarını söylemesi lazim
İşte söyıemiyorlar gittikçe normalleşmeye başladı bu tarz şeyler
Özellikle ülkede ki yabancılarda gördüm ben bunu mültecilerde yani Türkler çok giymiyor böyle sanırım amaçları ne bilmiyorum
Ülkede her tür insan var yani. Ben gördüm ya türk kadınlarda artık böyle giymeye başlamış bazıları ne yazıkki
Hatta geçen denizde sakin bi yerde türban takıp bikini ile gezen bile vardı ama türk değildi galiba
Dikkat çekmeye çalışıyorlar açılsınlar daha iyi
kapalı kadın değil teşhirci kadın
Tadilat nedeniyle kapalı galiba
Tesettüre zarar vermek için yapıyorlar
Onlar kapalı değil süs olsun diye takıyorlar
Vallahi doğru
boyle giyinmeyen kendine kapalaiyim demesin artik
🤣🤣🤣 ya reis
Nerede bunlar burada böyle birileri Yok
Kışkırtma amaçlı galiba
Kendi kararları
Olmaz ! Topluma kötü örnek oluyorlar