İşyerinde herkes beni pinti ilan etti. Sizce öyle miyim?

Evim işyerine çok yakın merkezi ve dublex bir dairede oturuyorum. Ev aileme ait kira ödemiyorum. Arabam yok işyerine hergün yarım saat yürüyorum. Hem spor oluyor.

Kahvaltimi ve öğle yemeğimi evden götürüyorum. Onlar sık sık dışardan sipariş veriyorlar ya da ünlü restoranlara gidiyorlar toplanip. Ben gitmiyorum. O kadar parayi verip yarim saat tıkınıp aceleyle işe dönmek saçma. Para veriyorsam serbest geniş zamanda uzun uzun keyif yapmak isterim. Öğlen paydosuna o kadar parayı gömmem. Onlar gidiyor ben gitmiyorum. Hem çok sık dışardan yemek çok maliyetli.

Ikide bir herkese simit ısmarliyorlar, herkese çikolata aliyorlar falan. Bir de beklentiye giriyorlar, ikramini almasan ısrar ediyor herkese yetecek kadar aldim yoksa kalir diyor. Aliyorsun bu sefer senin de başka gün herkese ismarlaman bekleniyor. Yoksa laf sokuyorlar.

Devamli internetten alışveriş yapiyorlar ve gösteriyorlar, ben çok nadiren yapiyorum. Kıyafetlerim var devamlı almak gereksiz. Bu kış için 3 tane kazak aldim yeter. Dolabim zaten dolu. Bir monta 25 bin, bir ayakkabiya 10 bin veriyorlar. Hic de şık değiller. Hem sanki podyumdamiyiz? Pahali kombinler yapsam kim görecek bunlardan başka. Sanki elit çevrem mi var?

Tatile gidiyorum, kıştan erken rezervasyon yapiyorum. 5 yildizli otel yerine pansiyonlarda kaliyorum heryeri geziyorum tüm plajlari. Restoranlarda yiyorum. Tekne turlarina katiliyorum. 5 yildizli otele göre ucuza geliyor. Onu bile cimrilik olarak görüyorlar.

Hastalandim birçok kez ve safra kesesinden ameliyat oldum devlet hastanesinde tedavi gördüm. Niye özele gitmiyorsun diyorlar. Bence farkı yok. Ameliyatimi doktorlarin hocasi bir kadın doktor yaptı. Özeller para tuzaği.

Tüm parama her ay altin aliyorum. Yakin zamanda 1 kilo altinimi bozdurup çok lüks bir semtte ev aldim 50 bin liraya kiraya verdim. Arabam yok ama araba almadim. 2. Bir ev bakiyorum 1+1 yatirimlik. Benim ev ilanlarina baktiğimi ve emlakçilarla konuştuğumu görüp beni dillerine doladilar. Adımı cimriye çıkardılar. Yemiyo içmiyo pinti diyorlar.

Bu pintilik mi?

İşyerinde herkes beni pinti ilan etti. Sizce öyle miyim?