Moda & Stil Makineden çıkan çamaşırlarımın hepsinin üzerinde beyaz tüylenme var? sarpadrian Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En kolay şekilde bu sorunu nasıl çözebilirim? Lütfen yardımcı olun... Makineden çıkan çamaşırlarımın hepsinin üzerinde beyaz tüylenme var? Cevapla Tüy Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hn4r9 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Tisortun uzerinde nokta nokta iplikler var gibi mi yoksa peçete yikanmis da tisorte dagilmis gibi mi anlayamadim ona gore yardimci olayim 0 5 Yorumla sarpadrian 8 ay Peçete yıkanmış tişörte dağılmış gibi. Yorumla sarpadrian 8 ay Pike ile çamaşırları aynı anda atıp yıkama canım bulundum Yorumla hn4r9 8 ay Koli bandiyla toparlamayi dene biraz zaman alir ama birkac kez yaparsan duzelir Yorumla sarpadrian 8 ay Tamamdır çok teşekkür ederim Yorumla hn4r9 8 ay Rica ederim Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Moda & Stil konusunda 726 cevap paylaştı. Renklilerle atınca böyle oluyor genelde ayrı atman lazım koyu renkli çamaşırları 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 8 ay Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Makineni boşta çalıştır. İyice temizlensin. Büyük ihtimalle onunla alakalıdır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tisortun uzerinde nokta nokta iplikler var gibi mi yoksa peçete yikanmis da tisorte dagilmis gibi mi anlayamadim ona gore yardimci olayim
Peçete yıkanmış tişörte dağılmış gibi.
Pike ile çamaşırları aynı anda atıp yıkama canım bulundum
Koli bandiyla toparlamayi dene biraz zaman alir ama birkac kez yaparsan duzelir
Tamamdır çok teşekkür ederim
Rica ederim
Renklilerle atınca böyle oluyor genelde ayrı atman lazım koyu renkli çamaşırları
Makineni boşta çalıştır. İyice temizlensin. Büyük ihtimalle onunla alakalıdır.
Kim yıkıyor çamaşırları? Onunla konuşmak gerek