Elidor'un hangi şampuanı daha iyi mesela onarıcı, düzleştirici gibi. Düzleştirici kepek yapıyor mu? Elidor şampuanlarını nasıl buluyorsunuz, hangisini kullanıyorsunuz? En iyi Elidor hangisidir sizce?En iyi Elidor hangisi?
Saclara her turlu ezıyetı yapıyorsunuz boyaydı renk acmaydı bir sürü kımyasalı saca vuruyorsunuz sonra yıne extra kımyasal olan detarjan ıcerıklı sampuanlarlada yogun bakımda olan hasta mısalı damardan verılen serumuda cekıyorsunuz. Sonra dermatıtler kepeklenmeler dökülmeler kırılmalar için yıne doktor doktor gezıyorsunuz.. Neden acaba ülkemızde erken yaşta kadınlarda meme vs vs kanserler cogaldı vucuda bukadar kımyasal yuklemeyın. Orjıanl olan ne ıse onu sadece doğal şeylerle besleyın tabı yazdıklarımı kac bayan anlar onu bılemedım en iyi sampuan ıcerıgı evde yıkadıgınız bulasık deterjanına konmus farklı parfum ve boyadan ibarettır
Konu saçlarım olunca tercih ettiğim markaların başında Elidor geliyor. Her saç tipi için çeşidi bulunuyor. Aradığımızı Elidor'da bulmak mümkün. :)
Elidor neden bu kadar tercih ediliyor?
neden Elidor?
Saçlarımda mevsimsel değişmeler olabiliyor. Elidor'un her saç tipine uygun şampuanı bulunuyor. Bu nedenle ihtiyaç duyduğum an Elidor saçlarım için yardımıma koşuyor. Saçlarım ince telli olduğu için yıpranmaya daha meyilli. Saçlarımı derinlemesine temizlerken, ağırlaştırmadığı için Elidor'u tercih ediyorum. Saçların güçlü, pırıl pırıl ve canlı görünmesini sağlıyor. Severek kullanıyorum.
En iyi Elidor hangisi?
en iyi Elidor hangisi?
Herkesin saç tipi ve saçlarıyla ilgili yaşadığı sorunlar farklıdır. Bu sebeple saç tipimize göre şampuan seçmeliyiz. Saçlarımızı iyi tanımamız gerekiyor. Saç sorunlarımızın yanında; hepimizin hayali güçlü ve pırıl pırıl parlayan saçlara sahip olmaktır. 💕
Güçlü ve ışıldayan saçların sırrı Elidor Güçlü Ve Parlak şampuanda saklı!
Elidor Güçlü ve Parlak şampuan
Saçlarda güçsüz, mat ve cansız görüntüyü hiç sevmiyorum. Gün içindeki etkiler ve koşuşturmaca yüzünden saçlarım bir ara oldukça güçsüz, mat ve çok cansızdı. Sabah güzelliğimi ikiye katlayan saçlarım akşam yerini sönmüş ve cansız saçlara bırakıyordu. Saçlarım konusunda hassas olduğum için oldukça canımı sıkıyordu. Neyseki Elidor Güçlü Ve Parlak serisi ile tanıştım. Saçlarım hiç olmadığı kadar güçlü, canlı ve ışıl ışıl parlıyor. Bu da moduma yansıyor tabiki. :)
UV teknolojisi ile saç tellerimizi kaplıyor böylece daha canlı ve güçlü saçlara sahip olmamızı sağlıyor. İçerisinde bulunan B5 vitamini saçları yıpranmalara ve matlaşmasına karşı koruyor. Saçlarımı güvenle emanet ettiğim bir şampuan ile tanışmak harika hissettiriyor. Denemeni tavsiye ederim.
Ya valla görüşlere atlama huyum yoktur ama dayanamadım 😄 benim saçlarım boyalı ve aşırı yıpranmış haliyle. Bunun için de pembe işe yarar mı yoksa başka bir elidor mu önerirsin?
@PsychoBabble Hiç sorun yok seni çok iyi anlıyorum. 🙂 Benim de saçlarım boyattığım için yıpranmıştı. Haliyle cansız, mat ve güçsüz görünüyordu. Elidor pembe kullanmanı tavsiye ederim. Kesinlikle işe yarıyor, memnun kalacağından eminim. 🌸
Peki kremini kullanıyor musun? Ben krem kullanmaya çok üşenen bir insanım çünkü sür 5 dk bekle falan asla benlik bir şey değil 😄 İyice sertleşiyor saçlarım bu üşengeçliğim yüzünden :(
@PsychoBabble Tabiki saç kremi olmazsa olmazım. İnanır mısın ben de ilk başta saç kremi hiç kullanmıyordum. 🤦♀️ İnce telli saçlarımı daha ağırlaştırır ve yağlandırır diye gereksiz korkum vardı. Önemli olan doğru saç ürününü kullanmak. Saç kremini her saç yıkama sonrası düzenli uygulamamız gerekiyor. Elidor pembe saç kremi saçları yumuşatıyor, ağırlaştırmıyor ve hemen durulanıyor. Etkisini fazlasıyla gördüm. Saç kremsiz saç yıkama eksik kalır. Mutlaka kullanmalısın. Şampuan ile birlikte kullanırsan yıpranmış saçların kısa sürede toparlanmış olacak. 😊
@PsychoBabble Elidor turuncu Anında Onarıcı Bakım serisi de yıpranmış saçlara çok iyi geliyor. Ben açık renk saç kullandığım için saçlarımın yıpranması da uzun zaman almıyor 🤦♀️ Böyle zamanlarda Elidor turuncuyu kullanıyorum. Bir sorun kalmayınca pembeye geçiyorum :D Gerçi Elidor'un her serisi her rengi güzel de. Bir de seri olarak kullanmanı öneririm öyle etkisi çok güçlü oluyor. Saç kremi de kesinlikle ağırlaştırmıyor, ben hep kullanıyorum.
@Minirea merhaba benim ince telli, gür ve kupkuru bir saçım var hangi elidoru önerirsin? Bir de elidor saç döküyor sanki biraz ondan dolayı biraz tedirginim :-/
Elidorların hepsi iyi aslında :) Saçlarımızın yapısını ve ne istediğini biliyorsak seçimimizi de kolayca yapabiliriz.
Saçlarımızın daha canlı ve göz alıcı olması için pembe. Yıpranmış saçlarımızın kısa sürede sağlığına kavuşması için turuncu. Çabucak sertleşen, kolay taranmayan saçlar için sarı. Çok iyi bir bakıma ihtiyaç duyan nemsiz, cansız saçlar için yoğun besleyici kür. Saçlarımız yazın yıpratıcı etkilerinden korumak, etkileri yok etmek için by Melisa Şensolsun. :) Önemli olan saçlarımızın ne istediği, gerisi Elidorla çok kolay ♥
Saol sey bisey sorucam ben duzlestirici alicam kendi sacim dalgali ama sacimi bu sampuan duz yapsa sonra ben baska sampuan kullandigimda etkisi gecermi?
Fakirlikle ilgisi nedir acaba merak ettim :) Elidor kadar çok seçenekli ve kaliteli bir marka daha var mı? Uygun fiyata kaliteli ürün sağlamak da Elidor'un mükemmelliğinden.