Selam :) Bu sorunun cevabı kişiye ve saç tipine göre değişir. Saçına iyi gelen ürünleri özgürce deneyip kendini en iyi hissedecek görünüme kavuşmanı istiyoruz. İşte bu yüzden Elidor olarak uzun yıllardır, denemekten, incelemekten, hayal kurmaktan ve keşfetmekten keyif alacağınız her ihtiyacınıza cevap veren saç ürünleri yapıyoruz. Basit ve hızlı çözümler sunan, enerjik renkler ve muhteşem kokulara sahip bu ürünler ile hareketli ve sürekli değişen dünyada karşımıza çıkan her zorluğu, iyi korunan, onarılmış, güçlü ve bakımlı saçlarla göğüsleyebiliriz. 💖💖
İkisini de kullanmış biri olarak bu soruya cevap vermek istiyorum :) Aslında ikisinin de iyi yanları var. Fakat benzer, aynı etkiyi verdiği söylenen ürünlerde nedense Elidor daha başarılı oluyor. Örneklerle de açıklayabilirim;
Pantene belirgin bukleler mi Elidor mu?
Elidor her zaman kendini yenileyen bir marka olmuştur. Saç problemlerimize, ihtiyaçlarımıza göre ürünlerini şekillendiriyor ya da yeni ürünler çıkarıyor. Hiçbirinde de kaliteden ödün verdiğini görmedim şahsen. Ben sürekli bukleli dolaşan bir insan değilim ama arada değişiklik olsun diye yapıyorum. Pantene belirgin bukleler saçımı biraz fazla ağırlaştırdı, onun dışında evet yumuşaktı ama saç modelim uzun süre dayanıklı olmadı maalesef.
Elidor belirgin bukleler
Ben Elidor'un eski belirgin bukleler saç kremini de kullanıyordum. Bukleleri oldukça canlı hale getiriyor ve rüzgarlara dayanıklı oluyor :) Saçlar elektriklenmiyor ve kabarmıyor. Yeni 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi içeriğinde Elastin ve Badem sütü bulunuyor. Hem saçlara bakım yapıyor hem de ağırlaştırmadan şekillendiriyor. Daha ne isteriz ki? :)
Elidor hangi şampuan daha iyi?
Elidor'un favorim olan birçok şampuanı mevcut :) Genel olarak saç sorunlarıma hitap eden ürünü tercih ediyorum ve kremiyle birlikte kullanıyorum. Saçlarım kısa süre içerisinde kendini toparlıyor ve sağlıklı görünüme kavuşuyor :)
1. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Şampuan
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Şampuan
Biotin içeren formülü saçların bakımını üstleniyor. Sağlıklı saçların da uzaması yavaşlamıyor ya da durmuyor. Saçlarımızı uzatmak için binbir türlü ürün deniyoruz ama bir türlü başarılı olmuyor. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar serisinden çok memnun kaldım.
2. Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan
Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan
Severek kullandığım bir diğer şampuan da Güçlü ve Parlak serisine ait. Şampuan içerisindeki NutriShine Teknolojisi içeren formül sayesinde saçların sönüklüğünden eser kalmıyor. Uzun süre yeni yıkanmış gibi parlak ve canlı görünüyor. Üstelik saçları dipten uca besleyerek, yıpranmalara karşı koruyor.
Uzun saç kullanmayı çok seviyorum. Saçlarım uzadıkça yırapnmaya başlamıştı. Bunun için birçok markanın saç ürününü denedim. Saçlarıma iyi gelecek doğru ürünü bir türlü bulamamıştım. Kullandığım ürünler saçlarımı ağırlaştırıyor ve yağlandırıyordu.
Birçok ürün deneme sonrası saçlarım için en doğru ürünü buldum. Kullandığım şampuanlar kadar, saç kremlerinin de çok önemli olduğunu öğrendim. Düzenli olarak duştan sonra serum saç kremi kullanmaya özen gösterdim. Kullandığım günden beri çok memnun kaldım. Saçlarımın yıpranmış, cansız ve mat görüntüsü tamamen gitti. Daha canlı, uzun ve ışıldayan saçlara sahip oldum.
Benim tercihim Elidor Serum Bakım Kremlerinden yana. 🧡 Saçlarım için "iyiki keşfetmişim" dedim ürün, Elidor'un yeni çıkan serisi oldu. Bunca zaman diğer saç ürünleri kullanarak vakit harcamışım. Yeni Elidor Serum Bakım Kremi; saçlara canlılık, nem ve parlaklık veriyor. Saçları çok güzel onarıyor ve besliyor. Ayrıca saçlarımı ağırlaştırmıyor ve yağlandırmıyor. Elidor saç yağları da harika. Islak saçıma uyguluyorum. Saçlarımı besliyor, pırıl pırıl yapıyor ve harika kokmasını sağlıyor. Doğanın enerjisi saçlarıma yansıyor. :)
Saçlara uygun ürünü seçerek, göz alıcı saçlara sahip olmak mümkün. Benim tercihim Elidor'dan yana. 🧡💚 Saçlarımın kahramanı yeni Elidor Serum Bakım Kremi ve Elidor bakım yağı! ❤️
İki markada çok köklü ve çok uzun süreler kullandığım marka. İki markasının da saç tipime iyi gelen şampuanları var. Eskiden Panten daha çok kullanırdım ama yıllardır Elidor kullanıyorum ve gayet memnunum. Bana daha yenilikçi bir marka gibi geliyor. En sevdiğim serisi ise Elidor Anında Onarıcı Bakım Serisi. Yani turuncu seri. Saçımın yıpranmasını önlüyor. Bakım yapıyor ve yumuşak olmasını sağlıyor.
İçerisindeki kimyasallar saç dökülmelerine, kansere, hormon bozukluklarına,böbrek rahatsızlıklarına, alerjiye neden olabiliyor, o nedenle piyasadaki çoğu kozmetik ürünü tercih etmiyorum. Ürün alırken mutlaka etiketlerini okuyorum.Zararlı ürünlerin içeriklerinde bulunan maddeler;
Bende su an cok kararsizim. Pantene mi elidor mu? Aalinda herkeste ayni etki degil ama olsun. Ablam kullandi pantene sac dokuyor diyor. Yegenim kullandi dokmuyor diyr. Ben de kararsiz kaldim hangisi diye
Saçların kuruysa kesinlikle elidor derim. Eğer yağlı veya normalse yine elidor derim. çünkü pantenede yağı almıyo elidorda almıyo. ama elidor en azından yumuşatıyo ve bakım yapıyo.
Bence Elidor daha iyi 3. Sınıfta kullanmaya başlamıştım ozaman saçlarımı çok seviyordum çok hem hızlı uzuyorlardi hemde gayet bakımlı olurlardı 2022 yaz aylarında blendax kullanıyordum sürekli kepekleniyordu bundan rahatsız olup Pantene 3u bir arada kepek katsiti aldım ve bir etkisi olmadı Elidor a geri döneceğim💓 Benim tercihim Elidor gerçekten hem güzel hem de güzel etki veriyor umarım faydalı olmuştur😚🥰
bende pek karar veremedim aslında ama panten saclarımı hafifleştirdi ama tülerik yaptı kremini kullandım dalgalastırdım kabarıklıgını azalttı çok güzel bir koku oluşturdu ama biraz yapış yapış yaptı elidor güze yapıyo kremi yumuşak düz yapıyo kabarıklığı götürüyo ama şampuanın için de zararlı maddeler daha fazla bu yüzden küçük yapıyolar damgasını yani şampuan olarak panten krem olarak elidor :D
valla şöyle diyeyim mesela benim saçlarım o kadar dökülüyodu ki bir ara tepesi açık kalıyodu azcık. ilaç falan kullandım. o sıralar elidor kullanıyodum. sonradan dedim of olmayacak böyle. beslenmeme dikkat ettim ve dove kullanmaya başladım. o zamanlar yoğun bakım olanı kullanıyodum ama şimdi saç dökülmesi için olanı kullanıyorum. ikiside saçlarımı kremini kullanmasam dahi yumuşacık yapıyo. güzel kokuyo.
elidor kullanıyordum o zaman ama güçlendirmek istiyorsan elseve in x3 direnç kullan dökülmesini engelleyip güçlendiriyor bir duş boyu en fazla 10 tel döküldüğünü bilirim uzun kullanman lazım
bende ikisi arasında çok kararsızım elidor kullandım yıpranmış saçları gerçkten onarıyor mesela ama kepek yapıyor panteneyi denemek istiyorum ama bende bilmiyorum
Pantene çünkü saçları yumuşacık yapıyor ve parlatıcı elidor un pembe sini kullandım acayip katı laş tır dı kremleri de güzel değil o kadar en güzeli pantene
hangısı esantıyon verıyorsa o kalıtelı:))) bırını tarak verıyor dıye almıştım bırınıde krem verıyor dıye... o tarz şampuanlar arasında buyuk farklar yok.. onemlı olan ıcerıgındekı etmenler.. yağlı saclar boyalı saclar v. s gıbı.. gerısı hep aynı..
Hangisi iyi hangisi kötü diye bir düşünceye girme saçın kendine has karakteri vardır bana iyi gelen sana kötü gele bilir en iyisi bir uzmana görünmek ve saçların hakkında bilgi sahibi olmak
Elidor Ne Diyor