Şeyyy aşkım ben giyeceğim gelinliği, çekeceğimiz fotoğrafları buldum sende beni bulsan olur mu xksksks (Gece gece hayatı sorguladığım için aklıma geldi uyuyup uyandıktan sonra her şeyi unutucam)

Şeyyy aşkım ben giyeceğim gelinliği, çekeceğimiz fotoğrafları buldum sende beni bulsan olur mu xksksks (Gece gece hayatı sorguladığım için aklıma geldi uyuyup uyandıktan sonra her şeyi unutucam)

Cevap
10Cevap
Evlenmeden önce bir iki kez beğendim sonra dedim kimse yok gelinlik bakıyorum bir de istediğim gibi olmayınca sinirleniyordum bunlar ne böyle diye 😅
Hahah bende diyorum onu böyle model mi olur falan diye 😂
Yani boşa stres 😅
Ama zevkli xjkdk
Bazen bakıp güzel şeyler var, keşke biri de olsa diyorum.
Bu yaşamdaki en büyük hayali ve hedefi evlilik olan Anadolu çomarı Sümeyyelerden olamadık henüz :d
Konuştu Sümeyye diyince kendince hakaret ettiğini düşünen işsiz varlık
Sende tek soru ile benim evlilik hayali ile yanış tutuştuğumu düşünüp kendince doğru bir yorum yaptığını düşünüp, egonu mu tatmin etmeye çalışıyorsun? Neyse ego tatmini için bunlara muthaç olacak kadar düştüysen gerçekten ihtihacın var demektir. Buyur tatmin et dinliyorum ben
Hayır ilgimi çekmiyor evlilikle ilgili olan şeyler
Yok beğenmiyorum çünkü sonra evliliğin zorluğu aklıma geliyor
Öyle biri olmadığı için, düşünmüyorum.
Benim de yokta can sıkıntısı kdkso
Eee onları yapmadığımı nerdek çıkardın? Çok da düşünmüyorum Instagram'da rastgele karşıma çıktı ve beğendim anlık olay çok düşünmeyi gerektiren bir durum yok ortada
Yok çok şükür
Neden şükür peki
Anladım, amin
Hayır hiç işim olmaz
Hayır
Yoo.
Hayır. Neden beğeneyim ki
Her gun
Tek olmamak sevindirdi dsmdl
Hayır..
Hayır
Yok.
Evettt beğeniyorum
Evet ya beğeniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Maşallah diyorum kesinlikle, nazar değmesin! 🧿😅 Gelinlik/damatlık beğenme olayı durduk yere bende de başlıyor bazen, hele şöyle karelere bakınca! Bu tarz fotoğraflar çok enerjik ve yaratıcı, sokak havası da bambaşka bir tat katmış. Gelinlikle damatlık kombini çok uyumlu olmuş, sen de böyle bir tarz istiyorsan kesinlikle sokak konseptini düşünmelisin! Şimdiden hayaller kurmaya başlayabilirsin, detaylar sana çok yakışacaktır. 🥰✨